Fórum témák
» Több friss téma |
Az első kiadás fekete volt, még a Rádiótechnikában meg is jelent egy rövid referátum belőle. A második kiadás sárga-narancsságra (még assemblyben lehetett tanulni - nekem is ezt nyomták le a torkomon), és a harmadik kiadás pedig az említett C-s, és piros. Mindegyiket a "csipked" égisze alatt jelentették meg. Emellett Kónya még szokott sok oldalas cikkeket írni a Rádiótechnika Évkönyvébe is. Hol PIC, hol memóriakezelés témakörben.
Az említett kötetek pontos bibliográfiai adatai: 1. könyv: Kónya László: Mikrovezérlők alkalmazástechnikája: PIC mikrovezérlők. Budapest : ChipCAD disztribúció Kft., 2000. 2. könyv: Kónya László: Mikrovezérlők alkalmazástechnikája: PIC mikrovezérlők. 2. bőv., átd. kiad. Budapest : ChipCAD Kft., 2003 3. könyv: Kónya László: PIC mikrovezérlők alkalmazástechnikája : PIC programozás C nyelven. Budapest : ChipCAD Kft., 2009
Köszönöm! Valóban ez a korrekt hivatkozás.
Üdv!
Transzformátor készítéséről keresek könyvet ami töviről hegyire leír bemutat mindent.
Bár nem könyv és az elmélettel nem is foglalkozik túl részletesen, de hasznos lehet az alábbi videóanyag, mely a gyakorlati oldalra fekteti a hangsúlyt.
Igen, ezt néztem többször is de elmélet kellene a számításhoz.
"Híradástechnikai transzformátorok"- Bővebben: Link-"Elektronika"mappából.
Üdv!
Nekem van egy remek állapotú, aldó példányom, ha még keresi a könyvet.
Üdv:Email
Helló. Érdekel küld (küldje) el magánba az email címemre mennyibe kerülne és az átvételi lehetőséget
Regi electronikai ujsagok, katalogusok, barkacs lapok kulfoldi nyelveken. Ujsagok. Sok szemleletes leiras keszulekek epiteserol.
Nagyon köszönöm a linket, rengeteg hasznos infót
tartalmaznak az újságok, könyvek. Szivesen látnék hasonló linkeket itt, ebben a topic-ban
Nagyon tetszett valamelyik "Sistema Pratico". Forgokondit csinalt zsilett pengebol.
Az 50-es 60-as években még rákényszerült az ember hogy maga készítsen hiányzó nehezen elérhető alkatrészt, ma már erre nem vállalkozna senki.
:heureka:
Igen igy volt. Az Ezermesterben is volt nagyon sok jo otlet, aminek ma mar semmi ertelme nincs. Mert olcsobb es gyorsabb megvasarolni a kesz cuccot, mint gorcsolni a barkacsolassal. De azert meg mindig akadnak agyalos emberkek es ez igy van jol.
Még televíziót készítettek az amatőrök oszcilloszkóp csővel és rendes képcsővel is, ezek általában egyenes rendszerűek voltak és egy két csatornára készültek fixen behangolva, de az első olyan készülék amit nem lehetett otthoni körülmények között összebarkácsolni a videómagnó volt, bonyolult elektronika és preciziós mechanika miatt .
Keresem az elektronika praktika sorozat 24.
2011 áprilisi számából a xerox xl775-ös monitorra vonatkozó részt. Hibajelensége: csak ha felmelegszik akkor kapcsol be. Remélem az ujságból megoldást találok rá. Köszönöm!
Sziasztok,
Köszönet a sok magyar elektronikai könyveké! Éppen próbálom pótolni az elektronika e-book gyűjteményemet. Szeretnek én is hozza járulni a gyűjteményhez egy pár angol nyelvű "elektronika bibliával". Sajnos nem sikerült feltöltenem a rtneked, rt2, rt3 tárhelyekre ezert lelétrehoztam egy újabb tárhelyet. Ez a tárhely élérhetősége : Bővebben: Link Lenne egy javaslatom hogy minden fájlnak meg kellene adni az MD5 vagy hasonló elellenőrzési összegét hogy ellenőrizhető legyen letöltés után. Nekem elégé sokk gondot okozat hogy hibásan töltőt le egy csomó fájlt. És egyenként ellenőrizni kellet hogy jó-e a letöltött fájl.
Elektronika magazinok és évkönyvek román nyelven 1971 és 2001 közötti időszakból pdf formátumban sorozatban letölthető
Bővebben: Link
Erdekes, de a roman nyelv nem az erossegem. Esetleg valami espańol?
Nem feltétlenül kell ismerned a nyelvet a rajzok, ábrák
adatok segítenek. A kapcsolás magáért beszél, ha van némi jártasságod az elektronika területén. Szerintem sok hasznosítható áramkör található a magazinokban, főleg az egyszerübb kapcsolások között.
Sziasztok az lenne a kérdésem nincs meg valakinek az
elektronika praktika cimü ujság részei?Megköszöném ha tudnátok segiteni.(elektronikus formában:pdf,djvu)
Sziasztok az lenne a kérdésem nincs meg valakinek az
elektronika praktika cimü ujság részei?Megköszöném ha tudnátok segiteni.(elektronikus formában:pdf,djvu)
Szia! Úgy keress rá hogy "EPE magazine"
Szia köszi a tipet megnéztem de sajna a magyar nyelvö ujságot nem találtam.
Szia!
Ez a szerelőknek való szakkiadvány nincs meg elektronikus formában, meg kell venni.
július óta nem jelentkezett az illető a könyv átadásról
Valaki nem tudná belinkelni vagy feltölteni az 1980-as magnósok évkönyvét? Van akinek megvan? Csak 1-2 oldal lenne fontos belőle, egy magnóról szóló írás.
Melyik magnóra lennél kíváncsi belőle?
Szia! Nekem is megvan, és eladó. Privátban írd meg mennyit ér meg Neked. Üdv.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |