Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv nektek. Valamelyik naptaláltam ezt a honlapot :Bővebben: Link
Eléggé furmányos a a letöltés, mert le kell menni a "Link to download"-hoz.
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni, azt szeretném megtudni, hogy az egykori Hang & Technika nevü folyóiratot honnan lehet letölteni/ megvásárolni/beszerezni, mert sok jó HI-FI-vel kapcsolatos cikk jelent meg bene (talán 2000-ben jelent meg ez az folyóirat). A válaszokat előre is köszönöm. Üdv!
Sikerült beszerezni? Mail-ben tudom elküldeni a djvu-t ha aktuális még mert nem tudom, ide szabad-e felrakni.
Rádiótechnika folyóiratok és évkönyvek ingyen elvihetők. Kb. 1965-től '80-ig, sok egyéb könyvvel, cikkel, katalógussal, kapcsolási rajz gyűjteményekkel együtt. Csak egészben, a súlya kb. 120 kiló.
Sziasztok találtam itt az oldalon egy könyvet amire szükségem lenne de már nem él a link.
Tudnátok segíteni? A címe : Szemléltető kapcsolások
Szia, néhány könyvet, ITTtalálsz, köztük a Szemléltető kapcsolásokat is.
Köszönöm!!Végül is én azért keresek valami,olyan könyvet ami bemutatja az electronikát az alapoktól,mert beiratkoztam egy felnőtt elektroműszerész suliba,és hát vannak olyasmik amit én még középiskolában nem tanultam vagy már elfelejtettem.
Már 1 hónapja járok de könyvet eddig még csak úgy kaptam,hogy na itt egy könyvtári könyv tanulj ebből,hozzáteszem egy technikusi könyv.
A Bővebben: Link-ben nyisd meg az "Elektronika" mappát, onnan nagyon sokmindent le tudsz tölteni(egyenként).
Sziasztok!
Érdekelne,hogy valakinek nincs-e eladó "Pic mikrovezérlők alkalmazástechnikája 2. kiadás" könyve?
Szia!
Ha nem ragaszkodsz a könyv formátumhoz, akkor ebben a hozzászólásban szereplő linken a "PIC és egyéb mikrokontroller" mappában fent van .pdf formátumban a teljes könyv.
Köszönöm!
Ezeket mind te szedted össze?
sziasztok!valaki tudna segiteni nekem hol tudok letölteni laguna kézikönyvet?
A csupa nagybetűs írás kiabálást jelent. Jó helyen vagy, csak eddig még senki nem tudta közülünk, hogy mi az a laguna.
Renault Laguna 1,9Dti automhoz keresek kézikönyvet!elöre is köszönöm.
Szia!
Privat uzenetben -amit olvastal is- kuldtem 2db linket, amit nagyon szepen koszonok! Ha valakit erdekel a dolog meg azzal is szivesen megosztom. Tovabbi szepnapot kivanok: Ghoost
Nem, de néhányat én is feltöltöttem oda.
Helló mindenkinek.
Ferenczi Ödön - Félvezetős feszültségátalakítók című könyvét keresem, e-book is jó lenne. Nincs meg valakinek? Előre is köszi.
Nagyon szépen köszönöm. De még nem jött meg. Vagy lehet valami nem volt jó, meg próbálnád még egyszer?
Mindenki számára hasznos, ha olyan lelőhelyeket osztunk meg, ahol digitalizált könyvek találhatók, főkép, ha már be sem szerezhetők ezek! Vagy áruk több ezer ft....
Itt pl. rengeteg elektronikával kapcsolatos ritkaság számba menő könyv található, tölthető le! Örülni fogtok sokan ennek! http://warezlinks.eu/bb/topic/19973-elektronikaval-kapcsolatos-kony...y-tol/
Sziasztok! Ferenczi Ödön - Kapcsolóüzemű tápegységek c. könyvét keresem. Aki tud kérem segítsen. ***@***.*** ide küldhetitek. Segítségetek előre is köszönöm.
Ne írd ki az e-mail címed, mert: - Telerakják a spammerbotok minden szeméttel a postafiókod, - A fórumban nem "illik" magánba kérni a választ. Frankye
Sziasztok!
lidi kolléga (isteni) linkjét szeretném terjeszteni, az 1 éve keresett könyvemhez nyújtott hozzáférést (pdf formátumban) , mégpedig Hobbielektronika - Willi Priesterath elejétől a végéig bescannelve, jó minőségben, magyarul. Manapság egy fellelhetetlen könyvnek számít ! Terjesszétek az igét ! KÖSZÖNÖM !
Ez volt az első könyvem, tényleg ajánlott minden kezdőnek! Alapoktól magyaráz, érdekesen. A kapcsolások összerakásánál azért nem árt egy segítő, mert kezdőként elég érthetetlen a nyák beültetésének ábrázolása (pl. 10 évesen).
Üdv!
Nyák készítéssel kapcsolatos könyvet vagy könyveket keresek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |