Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze
 
Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   108 / 147
(#) CIROKL válasza scooby_ hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Igen a Hoffmann laci barátom volt szives és adott egy jó erős szatyrot a nála fillérekért vásárolt rengeteg alkatrészekhez .
(#) scooby_ válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Amit Én nagyon hiányoltam,az a nyákba forrasztható novál foglalat volt. Illetve hülye voltam,hogy E88CC helyett nem vettem meg inkább a 6N1P-t. Így most egyik sincs. De legalább 6N6P már van!
(#) CIROKL válasza scooby_ hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Ha abba a bizonyos cuccba kell a cső akkor maradj az eredeti felállásnál !
Így ne sajnáld hogy a mai börzén nem vettél semmit , majd a legközelebbin és addigra tisztábban átgondoltabban érkezel a börzére , sajnos már a legközelebbi nagy börze jó sokára lesz.
(#) Müszi válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Én is tiszteletemet tettem a börzén, majdnem 2 év után.
Jó volt Imivel, Janival, Matyival, és persze Laci mesterrel összefutni ( akit véletlen kihagytam, elnézést :hide: ). Amit kiraktam ingyen elvihetőként a párkányra, azt boldogan láttam hamar el is kapkodták
Ha a közelben laknék, vinnék biztos egy platós IFA-val, van itthon még sok szir-sz*r ami másnak még jó lehetne, de majd a következő börzére jobban felkészülök.

Bár meg kell jegyezzem, hogy 2 éve nagyobb volt a kínálat...

Müszi

börze.JPG
    
(#) scooby_ válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Az idő miatt nem fáj a fejem. Elvégre van két ilyen foglalatom,csak hogy belemerjem-e forrasztani,és kapok-e idővel ugyan olyat?
(#) Imi65 válasza Müszi hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Idézet:
„Bár meg kell jegyezzem, hogy 2 éve nagyobb volt a kínálat...”

Ha sűrűn látjuk a gyereket, nemigen tűnik fel, hogy nőtt. Ugyanígy, ha mindig járunk a börzére, nem annyira feltűnő, hogy apad a kínálat. Bár, néha azért feltűnik újabb, és újabb portéka, az árusok nagy része mindig ugyanazt hordja ki már évek óta.
Müszi viszont az előbb említett okok miatt kristálytisztán látja a börze változását, neki nem az előző, hanem a 2 éve rendezett börze volt az etalon. Az árak - a legtöbb esetben - viszont szép lassan emelkednek.
Örülök djhans, Moszkvai, CIROKL, és Vartina mesterek megjelenésének, a többiek gyakoribb vendégek a börzén, velük többször találkozom.
(#) Moszkvai hozzászólása Nov 6, 2011 /
 
Kicsit enyhítettem az elvonási tünetemen, Matyi hozta a formáját! Jó volt találkozni a régi ismerősökkel ,de Szamit hiányoltam. Pár apróságot vettem csak úgy mint potigombot, egy pár kondit, két EF86-ot, meg egy kisebb hűtőbordát. Viszont vittem egy ismerőst aki HT-A-t szeretne építeni és sok mindent be tudott szerezni jó áron.
(#) scooby_ válasza Moszkvai hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Ha kicsit maradtatok volna,akkor trafót is kaptatok volna! Kint,a technikumon kívül szó szerint egy teherautónyi trafót hoztak,valamint LCD monitorokat,hifi cikkeket,régi csöves cuccaik is voltak nagyon sok. /Kedvem lett volna elkötni a járgányt./
(#) BULL1988 válasza scooby_ hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Az már a legelején is ott volt, csak voltak akik nem vették észre. Én már számítottam rájuk, igaz a legutóbbin nem voltak, de a májusban tartott börzén jó kis cuccokat vettem ott, amikből később építkeztem.
(#) Gery78 válasza Imi65 hozzászólására (») Nov 6, 2011 /
 
Igen, nagyon jó volt a mai börze, jó volt Veletek beszélgetni, jó sokan kint voltunk. Remélem Matyi felteszi ide a csoportképeket (és aki még készített), hogy jól megnézhessük őket. Örülök, hogy Veletek lehettem.

Sikerült a hangváltóba való kondit szereznem, csak azt sajnálom, hogy nem volt több siemens. Majd legközelebb jobban szétnézek.
(#) varttina válasza Gery78 hozzászólására (») Nov 7, 2011 /
 
Valóban így volt, ebből kár lett volna kimaradni.
(#) DuMatyi válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 7, 2011 /
 
Én tegnap este 11-kor jöttem haza, most meg már csinálom a határidős előadásomat...A börze után még 2 jóbarátommal találkoztam, éjjel negyed egyig írtam egy levelet, tehát nem jutottam ide a fórumra.

Jó volt a messzieket látni idén utoljára. Annak kifejezetten örülök, hogy Moszkvai elvonási tüneteit sikerült enyhítenem, és Müszit, Cirok Lacit láttuk 2 év után. Zolee1209 meg... Nagyon meglepett.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 7, 2011 /
 
Lemaradt, hogy sajnálom, hogy nem tudtam mindenkire kellő időt szánni.
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 7, 2011 /
 
Én Imit még régebb óta láttam, hiszen a 2 évvel ezelőtti börzén sem találkoztunk.
(#) scooby_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 7, 2011 /
 
Rajam meg már meg sem lepődsz? Én úgy is sokszor szoktam kijárni.
(#) rockersrac hozzászólása Nov 11, 2011 /
 
Én börze végén kötöttem egy igen csak jó üzletet, 9 db 6h8c csövet, és kettő darab GU50 csövet vettem a sarkon ,,tanyázó" hölgytől! A 6h8c darabja 100, a gu50 darabja pedig 200 volt! Szerintem megérte...
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 24, 2011 /
 
Szombaton lesz az év utolsó előtti börzéje. Mivel pár hónapja én is Budapesten élek, ezért általában nem a Népligetbe futok be reggel, de útba esik. Valaki lesz a Népliget Pályaudvaron? Ha nem, akkor nem várok ott feleslegesen.
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2011 /
 
Szerintem eléggé sok ember várható hogy ott lesz, mivel a buszállomás elég forgalmas
(#) Gery78 válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 24, 2011 /
 
Hát igen, elég sok ember lesz a buszállomáson, de ha pénteken délután lenne a börze, akkor még többen lennének... Egyébként én is jövök a börzére, de nem növelem a tömeget a buszpályaudvaron, hanem rögtön a börzére megyek.
(#) DuMatyi válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 25, 2011 /
 
"[...]csövet vettem a sarkon ,,tanyázó" hölgytől." Csak csövet? *

* Nem tartozik a fórumra, így törölve !
(#) Gery78 hozzászólása Dec 9, 2011 /
 
Holnap lesz az év utolsó börzéje. Jön esetleg valaki? Matyi?
(#) DuMatyi válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /
 
Természetesen megyek, de nem tudom, hogy meddig maradok. Jövő héten 4 ZH vár rám. Elnézést, hogy ide nem írtam, de elfeledkeztem róla bokros teendőim miatt. Meg FB-n csináltam neki eseményt, így látom is ki jön, ** Persze máskor ide is írok, mert van, aki nincs fent FB-n.
Ha minden igaz, BULL1988-cal együtt megyünk a 33-Dombóvári út-103-Gyáli út útvonalon.
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 10, 2011 /
 
Jó volt veletek újból találkozni, megjelent pár régi és rég látott ismerős arc is. Megint úgy raktak ki minket, igaz-e rockersrac? A jövő évi első börze több, mint egy hónap múlva lesz: január 14-én. Nosztalgia börze 2 hétre rá lesz: 28-án. Minden börzézőnek, börze topic lakónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok! Idei utolsó aktivitásom volt a jelenlegi.
(#) granpa hozzászólása Dec 10, 2011 / 1
 
Szevasztok! Na jól eldumáltuk az időt, de jó volt egy kicsit jobban megismerni egymást. Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet mindenkinek. Januárban újra Börze!
Minden jót:Kálmán
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 10, 2012 /
 
Boldog Új évet minden Börzésnek! Halihó topiklakók! Idei első börzénk január 14-én, szombaton lesz. Jelentkezőket várok a szokott csatornákon: itt is és egyéb ismert magán csatornákon is!
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2012 /
 
Ezennel átkeresztellek BörMatyi-vá.
(#) Ballage válasza Doncso hozzászólására (») Jan 10, 2012 /
 
De nem fog börzenkedni ellene?
(#) Doncso válasza Ballage hozzászólására (») Jan 10, 2012 /
 
Hát csak nem már
(#) kocsgab002 hozzászólása Jan 13, 2012 /
 
Sziasztok.
Reggel mikor szokott kezdődni a börze?

Köszi,
gábor
(#) DuMatyi válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jan 13, 2012 /
 
Fél nyolc tájban már buli van
Következő: »»   108 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem