Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
3990Ft-ba került.Nem tudom,a régi ára mennyi volt. Üdv.
kosz az infot!!!
valamikor meg 3890 volt , de szerencsere nem ment fol nagyon az ara dcf77.uw.hu: Idézet: „... A Conrad-nál kapható (kód: 641138) és bruttó 3890.- ...”
Lehet hogy én vok a béna de nem találom a Conrad oldalán . Emailbe valaki tartja velük a kapcsolatott?
Nem is fogod megtalálni, én is odatelefonáltam nekik és kishölgy rendkívül rendes volt, azonnal felvette az adataimat és postázták.
(a cikkszámot a matricáról írtam le-ha ök sem tudnák miröl van szó)
Amikor én vettem, akkor volt nekik a boltban. De nem tudták, miről beszélek, csak cikkszámból!
A múlt héten,amikor én vettem,akkor se tudták miről van szó,de amikor bediktáltam a cikkszámot,egyből megtalálták.
na, ez szuper!!!!
be fogom tudni fejezni a muvemet: binclock dcf77-tel megfuszerezve mar csak a programot kell megokositani, h ne csak az lcd-re tolja ki az idot, meghogy vmi uptime-t is merjen kerdes: ezzel a programmal, amit "adnak hozza", ezzel be lehet allitani az idot?? vagy amig nincs adas, addig bekapcsolastol vegig 00:00-t, meg az azota eltelt idot mutatja?? BinClock udv!
Én hétfőn küldtem nekik emailt és azóta nem írtak. Még várok holnapig akkor majd felhívom.
Lehet kapni még valamerre országunkban a topik elején emlegetett antennát vagy egyszerű vevőmodult? Conrad árlistájában nem találtam róla semmit...
Már sokszor el lett mondva az egész témában, hogy nincs az árlistán. Bemész kapsz.
Múlthéten vettem kettőt... Az utsó kettőt...
Sziasztok!
Sokan írogattok a Conrad-os vevőmodulról, hogy ilyen meg olyan és milyen drága. Miért nen építettek egy vevőt? Volt nálam is (szerencsére kölcsön) egy Conrad-os modul tényleg siralmas volt amit produkált, az órám jó ha naponta 1x-2x beállt. Megépítettem a RT által leközölt kapcsolást kisebb-nagyobb módosításokka. Most jó ha egy nap 1-2 órát nem stabil a vételem. Eddig a legtöbbet fél órát kellett várnom, hogy az órám beálljon. JA és nem utolsószempont az sem, hogy a vevő nem 4000 Ft körüli árból jött ki. Némi szopással jár a megépítése, később megéri. Ha valaki meg akarja építeni és tudok adok segítő tanácsot.
Üdv
Engem érdekelne az RT-ben közölt megoldás.Én is megépítettem szedett-vedett porvasmagból, a dul FET-es kapcsolás nem sikerült.Spagoca a tekapcsolásod dupla FET-es,a vasat könnyű volt beszerezni? Várom asegítséged.Köszi.
Az általam készített vevő nem duplafetes!
Azzal a megoldással csak szívam. Gerjedésen kívül nem sokmindent produkált. Ha a gerjedést megszüntettem nem volt elég érzékeny. A megoldásom úgy van kialakítva hogy távtápláltan is lehessen használni (ellenkező esetben L1 szüksételen) Mivel a kütyü 5V-ról megy a fetből csak az A - s jöhet szóba. Az antenna 16cm-es ferriten 300 menet párhuzamosan 820pF-el. Az antennaerősítő kimenetén vételi viszonyoktól függően 2-20 mV jel jelent meg. A vasat bontásból szereztem.
Most nézem antennaerősitő nevet kellett volna adni a képnek. Elk**tam !
Ha valakit érdekel, én annakidelyén megépítettem az RT által leadott módosított órát, és 89-óta sikeresen működik. Ha tudok segítek a megépítésében, én is szívtam vele eleget.
Szia !
Felraknad az emlitett kapcsolast? Egyet en is epitenek, megjott a kedvem hozza..
Az eredetire vagy az általam megépítettre gondolsz?
Mellékletet átneveztem a helyesre!
Üdv!
Szeretném megépíteni az általad módosított vevőt. Ha tudnál támpontokat adni, azt nagyon megköszöném. Az eredeti vevő kapcsrajza nekem megvan, de az szuper lenne, ha 1 az 1-ben a tiédet után tudnám építeni, nem szeretnék sok időt elvesztegetni vele. Előre is köszi a választ!
Hello,
Csupán tájékoztatás képpen: A DCF antenna (csak antenna) már nem kapható a Conradnal, viszont kapható Szegeden a Procontrolál BY KN
Hello Spagoca.
Az lenne a kérdésem, hogy az antenna ohmos ellenállása mennyi? Azt már kiszámoltam, hogy kb 5mH az induktivitása, viszont kellene még az is, hogy milyen átmérőre tekerted és milyen vastag huzalból? Illetve a DCF dekóder milyen tipusú? Előre is köszi KN
van két 77.5 kHzes kvarcom.
olyan kapcsolása nincs véletlenül valakinek, amibe fel lehetne őket használni a 2 tonna tekrecs helyett? (természetesen a beszerezhetetlen u422xb, la1650, stb. icket tartalmazó kapcsolásokon kívüliekre gondolok)
Hello!
U4223B RET-nél kapható!!! 1129 pénz :yes: BY KN |
Bejelentkezés
Hirdetés |