Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Néha kiborítanak, és sírva nevetek. Ez is egy olyan alkalom. Mert voltak már itt jó páran érdekes figurák, de ez a mindent gyorsan, hamarjában, mert összeolvasgattam innen, onnan, és már tervezek is meg átépítek, és én jobban tudom hogy jobb az úgy, bebebe, pch.....
Ez viszont nagyon aranyos: Bővebben: Link
Azért látszik, hogy van olyan kezdő, aki egyből jó helyen jól teszi fel a kérdését. Ritka az ilyen sajnos. Sokan már biztos új témát nyitottak volna ezért a kérdésért.
Szia!
Nem semmi mennyiségű nyáklemez.Hol lehet így táblában vásárolni?Mert nekem is szükségem lenne egy nagyobb mennyiségre! Válaszodat előre is köszönöm.További szép napot!
Ez a fórum, légy szíves az üzletet nem itt, hanem az apróban, vagy magánban rendezni!
Köszönöm.
Szia!
Nem üzletelni akartam csupán egy kérdést tettem fel.De a jövőben odafigyelek,hogy ne folytassak a fórumon üzleti tevékenységet!
Jó napot! Ki mit csinál? Én ülök magyaron.... Nagyon uncsi....
Én már 11:30 kor kijöttem az iskola kapuján
Akinek jól megy... Rám vár még egy fizika ellenőrző....
Nekem is már csak 4 hónapom van.. Valamint egy 10%-os vizsgarészem..
Kis segítségre lenne szükségem, amit itt biztos meg is kapok. Egy járműnek keresem a típusát ami hasonlít erre de annak 2 tengelye van és nem kétéltű. Előre is köszönöm a segítségeket!
Total Commander - Compare by content
linuxon, cygwin alatt - diff
Toilet Paper Engine ez tetszik.
Köszönöm,ez hasonló, csak amit én keresek, annak nincs lövegtornya.. esetleg arra van ölteted?
De,csak azt hittem komoly...
Talán a BRDM-1: Bővebben: Link
Én a rossz fogammal jártam hasonlóképpen...
Ajándékba a múltkoriért. Ha figyelsz láthatsz részleteket. :yes:
Zoli bácsi és Viktor jobbulást! Nekem a vállam fáj, meg iskolaundorom van, de szedem a vakáció tablettát...
Neked sem lehet többé rossz fogad? Milyen szerencsés vagy.
Még egy kérdésem volna, a többi beled lát? Valami miatt Dumatyi jutott most eszembe. régen láttam van még?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |