Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hello!
Itt van néhány ketyere, amit én építettem. Subláda és hozzá tartozó erősítő.
Ember méretű tranzisztoros kivezérlésjelző.
Egész jók lettek! Az a szubláda pl. nagyon tetszik!
Az ember méretű kiv. jelzőnél az egyik dióda mért van "becsomagolva"? Olyan, mintha ráhúztál volna egy darab csugorcsövet!?
Köszi.
Az tényleg zsugorcső. Azért van rajta, mert eredetileg nem szigetelt vezetékből volt az átkötés és nem akartam, hogy összeérjenek.
Amúgy a ledek azért nincsenek rajta a nyákon, mert a falon vannak.
Hello
A mélynyomódnak mik az adatai? Liter, szubcső? Mert nekem is ilyen van, kisérletezgettem vele de nekem reflexbe nemvált be A tied jól szol?
vicsys, az "órás".
Az előző alkotásod se volt sámli, biztos ez is jó lesz.
Egész jól szól ahhoz képest, hogy a terv nem a hangszóró adatai alapján készült. Meguntam a hangfaltervező progikat és csak átalakítottam egy tervet, mert az 30 cm-es hangszóróhoz volt.
Tetszik az erősítő.
A belsejével ugyan szerintem nem harmonizál a csíkos szigszalag, de egyébként szép, rendezett.
Egy újabb "gyöngyszem".
Nem rossz!
Csak nem fényerőt vezérelsz vele? Idézet: „vicsys, az "órás".” Ez jó... Lehet megkérem Topit, írja át a nick nevemet Sylar-ra...
Jajj csak nem mégegy óra! Ohh... kedves hourofil barátom
hi
jó cuccok, gratula! az erősítő TDA7294? a miért nem használsz zsugorcsövet inkább a zöld szigszalag helyett, ami nemcsak esztétikus, de a forrasztásnál masszívabbá is teszi a vezetéket. A behorpadt porvédőt visszalehet ugrasztani porszívóval (csak óvatosan) nekem már bevált
Egy kérdésedre választ adok: az a hangszóró direkt ilyen mintha bevágás lenne rajta, sztem jól néz ki :yes: (porszívóval? nemis rossz én mindig tüvel csináltam )
Viszont a láda adataira még mindig kiváncsi vok
jaaa, ez direkt ilyen?....Lol
hi
szép munka, ....érdekelne a kapcsolási rajza, amit találtam fényerőszabályzóról az is jó, de abba van egy tranyó is üdv
Mármint gyárilagl ilyen
Itt egy kép (csak ezen van felirat).
Zsugorcső is van rajta.
egyépként az normális, hogy a borda hőmérséklete 1 óra max. hangerőm után kb. 70-80 fokos? TDA7294
Kössz! Ha jól számoltam ez mindössze 26Liter? Az enyém zárt de 66literes dobozt kapott. Amúgy jol néz
Ezzel nem rég készültem el.
IR ki/be kapcsoló. Ezért még egy 5-öst is kaptam a suliban. A kapcsolási rajz hibás volt de nekem így is sikerült megcsinálni.
Jól néz ki. Mit tud? Van róla leírásod?
A 74LS74 -es 1,4,10,13-as lábát nem kötöttem be, a 22uf-os kondit se raktam be. TSOP1738-at használtam.
A lábkiosztása:1=Out, 2=Vcc, 3=GND. Bővebben: Link Idézet: „Na, kérem. Kezd alakulni az (újabb) órám...” Már meg sem lepődök, hogy Te órát építesz... Ha egyszer valami mással állnál elő, az lenne a meglepő! Ez már "hourofilizmus" a javából! Idézet: „Nem lehet megunni, soha-soha nem lehet megunni...” (az ifjoncok kérdezzék aput, anyut, hogy miért írtam ezt Frankye, te vágod, ugye? ) Most pedig jöjjön a meglepi, csak neked csak most: csatoltam... (még nincs kész. és nem óra!)
Jól néz ki, de egyik képen se láttam a neves üdítőt!
Hmmm...azok a régi szép idők... |
Bejelentkezés
Hirdetés |