Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ICD2 NYÁK-gyártás
Köszi de leginkább elméletinek szántam a kérdést, az enyém müködik, és nincs 877-em amit tudnék cserélni.
A két tok közötti külömbségre vagyok kiváncsi. Az adat lapból nekem nem derült ki annyira nem vagyok jó angolból.
A Migration Documentsek között keresd meg a 16F877-ről 877A-ra szólót. Ott megtalálod az eltéréseket.
Sziasztok!!!!! MPLAB-ból ICD2-t szeretnék használni. Provizórikusan bekötöttem a csatlakozót a PIC16F877-re és egy oszcillátort + táp. Az ICD2-vel nincs gondom, viszont a PIC-et nem látja az MPLAB. Mivel lehet a gondom? A pic-ben már van valamilyen program. Köszi előre is.
mit jelent a nem látja?
hibaüzi? mi van az mclr,rb6,rb7 lábon? nem terhel be? tápja van picnek?
sziasztok!
összeraktam az icd2-met, de a következő üzit kapom: Connecting to MPLAB ICD 2 ...Connected ICDWarn0054: MPLAB IDE has lost communications with the MPLAB ICD 2. Would you like to attempt to reconnect? Connecting to MPLAB ICD 2 ...Connected ICD0286: Unable to communicate with ICD ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation MPLAB ICD 2 Ready mi lehet a ba? Zöld led világit, Mindkét bennelévő picet újraprogramoztam, De semmi változás.. köszönöm a segítségeket. kocsgab002
helló
készen lett, működik jól. Connecting to MPLAB ICD 2 ...Connected Setting Vdd source to MPLAB ICD 2 Target Device PIC12F675 found, revision = Rev 0x10 ...Reading ICD Product ID Running ICD Self Test ...Passed MPLAB ICD 2 Ready Downloading Operating System Connecting to MPLAB ICD 2 ...Connected Setting Vdd source to MPLAB ICD 2 Target Device PIC12F675 found, revision = Rev 0x10 ...Reading ICD Product ID Running ICD Self Test ...Passed ...Download Operating System Succeeded MPLAB ICD 2 Ready képek itt
Norbertónak.
Szia. Megtennéd, hogy megadod annak a cégnek az elérhetőségét ahol az ICD2 nyákját csinálták ? Egy Web oldal elég lenne. Elég jó árnak tünt az ICD2 panele, ráadásul szép és jó minőség is az a panel. Keresek viszonylag olcsó céget akik gyártanak kétoldalas furatgalvános panelt, nem túl nagy mennyiségben. / 10-20db/ Nem az ICD2 kell az már müködik.
Ugye ismerős az alábbi desing?
Bővebben: Link
Engem viszont 2db ICD nyák érdekelne. Az a típus amit azzal a jó szervezéssel olyan sokan vettek 2007 novemberében. Hogyan kell azt meghivatkozni akkor, ha rendelek ettől a gyártótól.
Esetleg nincs-e valaki akinek van plusszba legalább egy, vagy aki szintén rendelni szeretne? Előre is köszi.
Sikerült lelevelezni az beazonosítást.
Van-e valaki akit érdekelne az ICD2 nyák, mert akkor rendeljük meg közösen. Üdv.: Komlósi
tök más szerintem, az MC és a PICek meg a csati ugyanott vannak, de az egyéb alkatrészek nem, kevesebb ic is van rajta...
Sziasztok!
Ha mar rendeles: vevo lennek 2 db ICD2 panelra!
Helló
Nekem is kellene egy darab nyák. Nem tudom én az előző "csapatban" benne voltam de nem tudom hogy lett-e belőle valami, de nem hiszem mert akkor szólt volna nekem valaki. Nos, én is kérnék 1 darab nyákot. Üdv, Tamás
Csatlakozom! Nekem is kellene egy ICD2 -es nyák. Meik verzióra gondoltok, Potyo`s?
Kalkuláljátok ki az árat, mert engem is érdekel 1 db panel!
Sziasztok, ha ugyanarról a panelról van szó ami a múltkori pakkban volt akkor én is benevezek egy nyákra..
Sziasztok! ma elkészült az ICD2-m, az a verzió ami itt látszik: Bővebben: Link
van 4 db üres plusz nyákom, ha kell valakinek magánba szóljon 1200 Ft (Kispesten személyesen átvevők előnyben, utálom a postai sorbaállást...)
Van nekem egy ilyenem
34063AP1 CPDX 0715G ,most ez azonos az MC34063 -al? Az induktivitást honnan szereztétek be hozzá?
Igen, ez azonos az MC34063-mal. Az induktivitást elektronikai boltból szereztük be. (Lomex, HQ-Video ElektroKontha, ElektroFOK, stb.)
Helló!
Norberto-tól sikerült még venni 2 szettet venni, tehát részemről egyenlőre inaktív, de ha sokan összejönnek, akkor egy tartalék panelra még lehet hogy vevő leszek. Üdv: Komlósi
Egyébként akik megcsinálták azoktól kérdezném, hogy a BOR-os hexet tették bele, mert nekem azzal nem megy. Vagyis csak akkor, ha a küszöbfeszt átállítom 2,7V-ra.
Valamit a LED1 mikor világít, mert nekem eddig még sosem. A többi led jelentése, ha jól silabizáltam ki: LED1: USB kommunikáció (ez nem világít sosem) LED2: Error LED3: Bussy LED4: Target LED5: Vpp LED6: Power ha nem akkor javítsatok ki.
Nekem a BOR- Hexel mostanában gyakran ezt produkálta.Akármit csináltam pic ujraprogramozás hegyek,pic és alkatrész csere.
Connecting to MPLAB ICD 2 ICD0019: Communications: Failed to open port: (Windows::GetLastError() = 0x2, 'A rendszer nem találja a megadott fájlt. ') ICD0021: Unable to connect with MPLAB ICD 2 MPLAB ICD 2 Ready Semmi változás.Aztán megprobáltam a "sima" Hexet.És azóta hiba nélkül dolgozik.Pedig teszteltem rendesen. Nekem ez volt a tapasztalatom a 4550 hexel kapcsolatban.
Nekem is ugyanez volt. De most vettem észre, hogy figyelmetlen voltam, mivel egy kondit is ki kellett volna cserélni Potyo leírása alapján. Azt Te kicserélted?
A régi (nem BORos) hex-el nincs neked az a memóriameghibásodás? mert én emiatt akarom az új hexet.
Helló
Most isten ments, hogy van ez a nyákrendelés? Mert páran írtuk hogy kő' de úm. semmi visszajelzés, meg semmi infó hogy kinek kell szólni, ki rendeli meg, mennyi Ft, stb... El tudná nekem valaki mondani ezeket, mert most ezt az egészet nem nagyon értem... :no: Pedig nekem télleg' kőne' nyákocska. Nem akarok kapkodni/sürgetni senkit, csak nem tudom mi lesz/hogy lesz. Üdv
Melyik kondira gondolsz???Én a leírás és az alkatrész lista alapján ültettem be.
Amióta a sima tehát a nem BOR Hex került a 4550-be,ez a hibajelenség megszünt. Teszteltem ujracsatlakozás vagy 10x egymás után,stabil semmi hibával.A másik hexel már programozás vagy debugolás közben is előjött.Tehát rendesen szivatott.
vtsoftware az úgymegy, hogy valaki felválalja és rendel. Nálatok pedig szerintem úgy van, hogy valaki felvetette, hogy kéne a többiek pedig, nekem is - nekem is.
Előre is elnézést mindenkitől. |
Bejelentkezés
Hirdetés |