Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez kib... jó :banplz:
3 motoros versenyez:amerikai,japán,orosz.
Mind a három kórházban köt ki.Kérdezi tőlük az orvos , miért kerülnek be. Amcsi:Versenyezni Harley motor menni 200 jönni fa és plutty... Japán:Versenyezni honda motor,menni 200 ,jönni szalagkorlát és plutty... Orosz:versenyezni Riga motor,menni 30 Amcsi elvtárs elhúz mellettem 200 Japcsi elvtárs elhúz melletem 200,azt hittem állok,ezért leszállni....!!!!!!!!!! Minősítést!!!!!
Ez nem is tudom, vicces-e már, vagy csak fárasztó...
Szóval volt egy gyerek, 17 éves és regisztrált ide, hozzánk! Neve : DaniRobot A többit meg tudjátok! A nap fénypontja, mikor megnyílt a HTML programozás topik! Nekem már a könnyem folyik!!!
De a számok...
Rekordok születtek délelőtt óta!
Gyertek át az OFF topicba ott is erről megy a pletyka
ez eléggé LoL!!!!
én meg ezen feküdtem meg :Bővebben: Link
Nem rossz! A lényeg az utolsó hozzászólás az előző linkben!
A gyerek még motort se látott Tutti abban is robot van Leveszem a fogyasztást nullára és ugy is megy a motor tiszta LoooL ez a gyerek
vá vá vá!!! Beszélek a barátunkkal intézzek neked is bár ha ő tervezte az elektronikát. Jah durva lenne ha irná hogy számítógépes robot kocsit csinált ha csattansz a kocsival a gép megkérdi kinyitja a légzsákokat??? Igen/Nem
Elsős nyelvtanóra:Tanár:Tea
Diák: De a jé betűt nem is tanultuk!!!
ez a "Diák" nem te voltál véletlen?
he he he :action:
Lucas mindenből pénzt csinál, nem gyenge a pali!!
Bővebben: Link
Ez már döfi! Ha meglátja Dani robot...
Lol! :guluszem1:
Júúúj... erre nem is gondoltam
már előttem is van a hsz-a: "én is csináltam már ilyet! ... fénykép az hejjj............ az nincs róla. Áramfogyasztása = 0, sőt visszatermeli az áramot. Paksról érdeklődtek iránta"
A "Dani Robot" nicknév, olyan is merősen hangzik, ő lenne az a feltaláló, EISTEN II XXX század módra?!
(a korábbi linkek semmit nemadnakbe, vaszegtörölve lettek, kár pedig elolvastamvolna )
Kép: Hivatkozás ...pedig még ez is rátalál, de nem sokat árul el!
Pedigmost annyira Kép: Hivatkozás egyet!
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzonytéik. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal. Melléklet: A győzelemért mindent (ha épp kajálsz ne nézd meg!)-- törölve-- vicsys
Hali
ez érdekes... és tényleg működik! Bááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! legalább győzött a pali? gondolom az edzője örömébe nem kapta a nyakába LooooooooooooooooooL
Elég dúrva...Azért inkább megkérnék egy erre járó modit, hogy törölje, nekem már nincs rá lehetőségem!
Hát igen, így egy kicsit húzós a kép ezen az oldalon!
De ha vasklorid, vagy P20 csorogna a lába között, biztosan itt maradna! :yes:
hehe!!!!
Ez jó! Nem is olyan durva... Hát a csövesek is így néznek ki, csak rajtuk van nadrág Egy idevágó: Az orosz meg az amcsi vitatkozik, hogy melyikük a menőbb, a vagányabb... Amcsi: Hát én olyan vagány vagyok, hogy simán lehugyozom a Fehér-ház kapuját, bármikor!!! Orosz: Az semmi, én meg a nap akármelyik szakában bártan szarok egyet a Lenin mauzóleum mellett!!!!!!! :yes: helyesbítés... Amcsi: Na jó, azért szétnézek előtte, hogy nem e lát valami zsaru... Orosz: Hát jóóóó, én sem tolom ám le a nadrágom
hejj
látom törölve lett.... nem küldenéd el a mail címemre. mert elfelejtettem lementeni zsoltee0001@freemail.hu köszi
LooooL
ez csak nekem volt vicces / a tulajnak már nem annyira..... Villám sujtotta kapunyitó vezérlés. még a műanyag házat is szétrobbantotta, 1 ép alkatrész nem maradt benne..... nézzétek meg a kontroller is levágta a burkolatot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |