Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
tényleg két foglalatban mert apa élesztette és ő tette igy bele...
Amúgy köszi szépen! Azóta már meg csináltam a szigeteléseket, csak már az előtti képek! Már nem volt kedvem képeket csinálni Köszi! ROLAND!
Elkészült a villogóm
Egy mikro kapcsoló került volna rá, de azt elkevertem valahová, és ehelyett jumper-rel oldottam meg. Elsőre működött :eljen:
Ezt a nyákot levilágítással készítettem, szép lett, elsőre sikerült, csak az a P20 nehezen akart sikerülni .
Szép, gratula
És hol fogod alkalmazni?
Köszi
Még nem tudom, inkább csak magamnak építettem, de ugyan ez el fog készülni smd kivitelben is Ez most 3x2 centi, az smd kiszerelésű, ennek a fele, vagy még kisebb
Hehe jó pici lesz
Mert én is csináltam 2 villogót is de nem tudom hova rakjam őket
Nem táp volt nem volt benne trafó sem. A hűtőborda 4db volt a háűtulján de elhiszem hogyismerős a doboz mert ez szabvány rack.
Nem olyan nagy meg látványos. Ez egy 434Mhz-es adó vevő modul, SPI interface-el.
Ejha! Ez a NYÁK is saját gyártás?! Mert akkor az összes kalapom, sapkám, tökfödőm megemelem! Nagyon szép, profi munka! :kalap:
Nem, az nem saját, de az is házi gyártás. Meg az antenna még nincs beültetve. Egyébként 8 darab készült belőle.
szép az tény, megkérdezhetem milyen ic van rajta? túloldalán is vannak cuccok v ennyi az egész?
IA4421-es IC van rajta. A túloldalán csak egy kvarc van. Ez csak egy bármilyen procira ráaggatható modul. Ilyen univerzális dolog.
Gondoltam teszek még fel a teljeses végleges pákámról egy-két képet!
csak el maradt a kép
szép lett
Ha befejezem az erősítőmet akkor nekem is kéne egy jó állomás... Csak meglátom mennyi időm lesz és akkor tudom majd h meliket építem meg
Elkészültem az SMD változattal is Furatszerelt alkatrésszel a kapcsolás: Bővebben: Link 1 és Bővebben: Link 2
SMD kivitelben a mellékleten Sajnos egy helyen elszakadt a nyákon a vezeték, kicsit elkapta ott a sav, ezt a kék vezetékkel pótóltam ki. Első SMD forrasztásom, de elsőre sikerült működésre bírni Ez az első SMD project. Az alap ónozást laposabbra kelett volna
Az ilyen jellegű képeket legközelebb lehetőleg ne PNG formátumban töltsd fel, előtte konvertáld át legyél szíves, JPG-be... így ugyanis kb. 5-ödannyi helyet foglal, mint PNG-ként!
Hali!
Elkészült a Feszültség kétszerező ami 12 V-ból 24 V-ot állít elő Az egyik ismerősömnek a kocsijában lenne rá szükség sajnos fogalmam sincs, hogy miért csak megkért, hogy építsek neki egy ilyet :yes:
Szia!
Megkérdezhetem, melyik kapcsolás alapján épült meg? Egyébként szép lett! grat Köszi szépen!
Nagyon szép munka, precíz kivitel, gratulálok! :kalap:
Hali!
Bescanneltem a kapcsolást és csatoltam! :yes: ezt a kapcsolást is az ismerősömtől kaptam ez alapján építettem meg a feszültség kétszerezőt :yes:
Hali!
Elkészült az előerősítőm mély, magas szabályzás + balansz. Ugyanaz ami kit formájában több helyen is kapható LM1036 IC-vel. A nyákot ujraterveztem kapcsolásirajz alapján (HE 2003/02). A két 1µF-os fóliakondi azért van dróton mert a nyákon 5mm-es lábtávolságra terveztem, de az üzletbe csak 7.5mm-es volt készleten... ha kapok valahol 5mm-est majd kicserélem.
Nagyon jó lett
Én is megpróbáltam megépíteni hasonló kapcsolást de zúgott az egész, és a mai napig a fiók alján hever... Milyen progival tervezted a NYÁKot?
Nem rossz, tettszik!
Bővebben: Link
Köszi
A nyákot az új eagle-el csináltam (free letölthető). Igazából még nem próbáltam ki végfokkal csak magába ráraktam két kicsi hangfalat és úgy jónak tűnt, de mosthogy mondod meg is próbálom...
Köszi
"Vidéki" vagyok és nem jutok mindig olyan alkatrészez hozá amire szükség lenne. Több helyről meg nem akarok rendelni egyszerre (postaköltség, csomagbontási felár stb)... a pénz nagy úr. De majd ha járok Pesten bevásárlok főleg ha megjön a fizu |
Bejelentkezés
Hirdetés |