Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ipari módon
Akkor most az olimpia is egy ipari verseny
Ja. De úgy hallom mi meg "kisiparosok" vagyunk. :szomoru1:
hehe nem, szlalonozni járok, esténként befoglaljuk pár kedves ismerősömmel a tesco parkolót szegeden és nyomjuk az ipart figurázunk ésatöbbi
Inkább ipari tanulók... Bár a kézilabdás lányok, meg a kajakosok utolsó hírei elég biztatók.
Hajrá, magyarok
Úúú... most esett le. Görkori!
Elsőre azt hittem "Regőczi Zsezsa" leszel.
Tudjuk! Mi itt egy nagy, boldog , család vagyunk.
Na mentem kerti bútort csinálni. :integet2:
"jó véleménnyel vagyok,hiszen"lányból van"" - és ez szinte mindenhol így van. aki lány, és szép, annak mindenben segítenek a férfiak ezért néha el is felejtik, hogy milyen a világ
Nagyából fel vagyok szerelve, faiparilag .
1hete kész a hintaágy, a pad , és az asztal.Van még hátra egy kis asztalstabilitási gond.
Köszi!
Jól látod, ez a hiba a képen :yes: Én egy H merevítésre gondoltam
Most, jut eszembe amit már meg szerettem volna kérdezni a régóta ide járóktól.
Van magyarországon (na jó errefelé) olyan nő aki elektronikával foglalkozik? (hobbi szinten akár?). (nem kell félreérteni csak anno meg voltunk győződve róla, hogy nőből nem lesz programozó és tessék tele van velük Mo, de hogy elektronikával foglalkozó nő azt még most is nehezen tudom elképzelni ).
Vannak. De csak annyian hogy "erősítik a szabályt".
Nálunk a telepen a nagyobb villamos beruházásokat egy villamos mérnök nő tervezi.
Én ismerek ilyet! A Puskásban érettségizett, és nagyon sokáig telefonszerelőként dolgozott, manapság nem tudom, mit csinál.
Vagyis, ha kislányom ilyesmivel fog foglalkozni akkor "különc" lesz. Hát nem valami bíztató, de remélem inkább ilyesmivel foglalkozik majd, mint plázacica lesz
(Mindenesetre bíztató, hogy jelenleg jobban érdeklődik a ledek iránt, mint a ruhák iránt )
A "plázacicaizmus" jelenleg jobb megélhetést biztosít.
Miért?Azzal,hogy fel-le járkál és költi a pénzét,még nem fog megélni.
Szerintem a boltok szempontjából értette. :vigyor2:
JA,utálom azokat a kényes csajokat,akik folyamatosan riszálják a s@ggüket,és beszólnak mindenkinek.
Hogyne, például itt a fórumon belül Villám.
Ma gázpisztólyal kibontottunk pár számítógéptápot. Ha nem kap oda a ragaszó egész jól megy. De ha a rétegek közti ragasztó begyül, az kegyetlenül füstöl.
mért van az hogy minden ismerősőm küld nekem egy msnclub.com os meghívót??? és mért költözött el a myclub.hu címre???
Bár igaz, hogy plázacicákra is szükség lehet, de azért ha ezen múlik akár belerokkanásom árán is létrehozok lányomnak olyan alapot ami mellett nem szükségből kell dolgoznia hanem, mert szereti amit csinál.
Elvileg minden szülő ezen munkálkodik és ma már simán elérhető ha egy kicsit odafigyel az ember. Amúgy meg ismerek olyanokat akik "főállásban" plázacicák, de ha leülsz velük beszélgetni néha pislogsz nagyokat a tudásuk előtt (nem sokan vannak sőt....)
Na a torokfájásból orvos lesz
Már alig van erőm, meg nagyon fogyó termék lett a papírzsebkendő. Szerencsére a torokfájás enyhült, de ezért elég rosszul vagyok Tegnap egésznap az ágyat nyomtam, de szerintem ez ma se fog megváltozni. Elhatároztam magam hogy csak elmegyek az orvoshoz, hátha tud valami okosat mondani, úgy egy óra mulva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |