Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ejha! Ez igen! Nagyon ügyes, szép kis jószág, és okos is!
Ismét bemutatok egy kis apróságot!
Mivel csináltam távirányítót, ezért gondoltam a párját is elkészítem, egy vevőt dekóderrel. Helyet a villanykapcsolón kapott így ha csak bökni akarok a lámpán kényelmi szempontból a TV távhergelőjén 2 gombnyomás A távirányító oldalán van egy TV/VCR gomb mely a címzést választja ki, ha ez nyomva van akkor lehet csak működtetni. Csatoltam néhány képet! Elnézést a silány minőségért, csak bajos kijelző nélküli géppel fotózni.
És becsomagolva.. :wink:
Kösz mindenki.
Nem hiszem hogy szükséges cikk hozzá, minden információ fenn van az oldalon amit linkeltem, meg nem egy bonyolult jószág, én is megtudtam csinálni :]
Az előbb nem tudom mi volt az oldallal, de pont küldés közben szakadt meg tehát most vedd úgy hogy 2x dícsértem meg a munkád Tényleg nagyszerű kis szerkezet, szép a kivitelezés is. Én személy szerint a ledeknek furatokat csináltam volna, de így is mutatós
Amúgy ez felkeltette az érdeklődésemet, lehet nekiállok egy hasonló projektnek
Kis pihenő volt, én is épp postoltam. Sokszor nem árt mindent copizni csak úgy megszokásból...
Amikor elszántan fogalmazok akkor szoktam De ez most váratlan volt.
Elnézést mindenkitől. Rendetlenkedik még a kereső indexelője a háttérben, kicsit "túldolgozta" magát.
Aha! Szóval ezért volt, hogy kétszer-háromszor kellett frissíteni olykor az oldalt... Nem probléma, csak azt hittem, az én netem szórakozik.
Szevasztok!
UAA180-as kivezérlésjelzőt építettem. -- Kivettem, tessék szíves lenni linkelni. Nem teszünk be mindenféle flash videókat. Moderator.
Itt a link Sorry
partyzene! kezeket a magasbaaa
amúgy jól sikerült. össze kéne már nekem is raknom egy ilyet végre... Nem tudja valaki miért gondolkodik szélesvászonban nálam a youtube? 16:9 arányú keretben mutatja a 4:3-as videót. Nem nyújtja szét.
Nem nálad van a hiba, nekem is így jelennek meg a videók.
Amint látom, nem csak én vagyok oda ezért a zenéért
Jó lett, grat
Szia!
Szupi lett! Én is csináltam annak idején ilyet. Nem tudom, hogy a ledek színeinek elrendezését a leírásból szedted-e, de ha a valós dB skálát akarod kalibrálni akkor a jó sorrend és kiosztás a csatolt ábrán.
Köszi Egyébként semmi ilyen nem volt, csupán hasból vettem így a led-eket. Gondoltam legyen 3 színből 4-4-4 led-el. De igazad van Úgy a valós ahogy te mutattad csak erre nem gondoltam!
helló!!
A kapcsolási rajzot elküldenéd??légyszi MErt én is szeretnék építeni egyet. köszi!!
Szia!
Az oldalamról leszedheted! Így linkelve sosem jön be, de ha beirod behozza De igen, bejön, csak a "http://" után kell a "www." is. Javítva: Frankye
megnéztem a kapcsrajzoknál de olyatt ír ki hogy nincs hozzá jogosultságom
bekell regisztrálni?
Látod (látjátok), milyen hasznos dolog ez a HE! Van még egy ilyen hely?
Jó-jó, csak költői kérdés volt.
Igen reggelni kell! Sajnos Szerintem a kapcsolásért cserébe 1 percet mindenki rátud szánni. De annyira nehéz akkor elküldöm én szívesen neked.
Szép
A zene is jó, igaz már kicsit lejárt, ajánlom figyelmedbe a David Guetta - Love is gone-s remixet, amit én is "megmixeltem"
Tényleg jó lett! gratula!
zenetom: szerintem a love is gone kicsit régebbi
Köszi mindenkinek!
Szeretem is ezt a zenét, és szemléltetés szempontjából is jó volt úgy gondolom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |