Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha zolee Zolinak van meg az 1000. hozzászólása, akkor MIÉRT Topi Zolinak adjuk a sört-bort? erre varrjatok gombot!
Nekem jó a kóla is ha már így megkínáltatok.
Először is: Neked már rég lekéstük az 1000. hozzászólásod! Másodszor: Te nem Zoli vagy, és a sör-bor csak Zoliknak jár!
Fájdítsd a szívemet! De majd írok a naplósoknak, hátha megszánnak, felvesznek a műsorukba és vigasztalásul, hogy indulhassak a versenyen, nekem adják a kamerát!
Én felveszem a "részemet" é odaadományozom sound.man kolegának..
Így nem marad szárazon
Jut eszembe! Szegény rugós asztali lámpát csak nem a megfelelő világítás kedvéért vitted magaddal?
Viszont nekem több mint 1000 hozzászólásom van szóval több kólát kérek.
Nem vittem magammal Azt onnan "loptuk" a mérés laborból. "Ottvót"
Neked eleve 3X annyi jár mint bármelyik Zolinak!
Ugyanez a sorsa az egyik (most még élő) haveromnak... a szüleit és az ikertestvéreit előre sajnálom... most tavasszal szeretné megvenni a 600-as GSXR motort, úgy, hogy előtte semmilyen motoron nem vezetett az életben... és nem a nyugalmáról és forgalombeli összeszedettségéről híres a gyerek... szóval lassan vehetjük neki előre a virágszálakat...
Egyébként az a durva ezekben a motorokban, hogy iszonyat teljesítményű a blokk az egész gép fizikai méretéhez, illetve a kaszni által nyújtott védelemhez képes... (ami egyébként is legfeljebb a lábaidat védi meg, a többi ugyanis 'kiáll' belőle). Egyik ismerősömnek volt egy 1300 köbcentis Suzuki Hayabusája - 300km/h volt a végsebessége! Elmebeteg... És a 300km/h még nem a vége lett volna, csak leszabályozott az elektronikája.
Jó sokáig használta (nem volt vele balesete egyszer sem, pedig szerette húzatni a gépet), de aztán megjött az esze, és eladta. Mióta gyerekei is vannak, azóta már inkább kocsival jár..
Haverom orvos, motorozik is, így májusban, mikor jöttünk kocsival Szomathelyről a zenekarral egy koncertről, megáltunk egy motorosbalesetnél, mert azt mondta: neki kötelessége segíteni. Nem részletezem, de tény hogy vagy fél óráig próbálta újraéleszteni a fazont, persze a mentősök is ügyesen segítettek neki. Mi meg addig motoros unokatestvérét próbáltuk vígasztalni...
Egy szó mint 100, azóta eszembe sem jut, hogy valaha motort vegyek. Illetve nagyot változott a véleményem az orvosokról, hisz nagyon kevés ember csinálta volna ezt ilyen hidegvérrel végig.
Nekem volt egyszer egy Simson 1972-es Schwarbym vagy mi? nemtom hogy kell írni XD. Nah képzeljétek el hogy szétszedtem a kaszniját és tökre úgy nézett ki az egész gépezet, mint egy krosszmotor aztán azzal száguldottam ment vagy 40-nel sose estem el vele. leszedtem az amúgyis nagy ülését, és helyére tettem egy fotelt. Mindneki nézett mikor rajta utaztam Egy krosszmotorra szerelt fotel.... kegyetlen volt. Bementem vele a suli udvarába, szünet volt kint volt a nép és én meg a lefele gurulásnál visszaváltottam 1-esbe és akkora motorfékkel rántott előre hogy majdnem elszálltam föld körüli pályára !!! .... pedig nem mentem gyorsan mondom kb 30-40 lejtőn lefele... !! rémisztő volt egy ilyen kis hülyeséget átélni... nemhogy akkor még több 100km/órás sebességgel taknyolni :S:S huhhh
Üdv. All ! Idézet: „leszedtem az amúgyis nagy ülését, és helyére tettem egy fotelt.” De legalább kényelmes volt, és vagány és egyedi
Volt egy motorod, aztán azt sem tudod, mi volt a neve?!
Schwalbe, - magyarul fecske.
OFFoló kollégák! Van valaki, aki HP szkennerekben jártas?
A név, meg ami mögötte van, csak egy korábbi korosztálynak volt fontos....
Ha már így lehúztam a motorokat, annyit hozzátennék, ha majd kereső ember leszek 1 év múlva, biztos veszek egy jó állapotban lévő simsont... Azzal nem lehet száguldozni. Nem árt, ha van. Egyébként a kerékpár híve vagyok!
Nomármost a simson jó (segéd)motororkerékpár, akkor Árpád Jó (segéd)munkás ember! Remélem jó a logigám!
Idézet: „logigám” loterád lokilód lodecid és a többi...
Látom, valaki rajtam kívül is topon van Úgy látom, a mérőlaborban egy kicsit sokat foglalkoztál a prefixumokkal
Ez a "segéd" már csak törvény kérdése, ugyanis nem volt mindig az. Valamikor motorkerékpárnak számított, és rendszám kellett rá. (És "A"-kategóriával lehetett vezetni.)
Ma vissza fogják állítani - ha nem is a régi - rendszert, és ismét rendszámosítják őket. Persze ezt a mai felhasználók b***ták el, akik 125 ccm motorral közlekednek segédmotor gyanánt. (A minap 100-al haladtam, amikor megelőzött egy ilyen.)
Azt hiszem azt csinálják, hogy a blokkot ráteszik egy roncs MZ-ről. Ha meg megy műszakizni, akkor vissza a simson blokkot! Nem szép, sőt törvényellenes! Alapvetően nem a motorok ellen vagyok. Vannak motoros ismerőseim, akik szintén elítélik a száguldozókat... Mindent lehet az ésszerűség határain belül. Mint ahogy Gé is írta, 600 köbcenti egy ilyen kasznin, nem ésszerű. Elvégre a sóra sem írják rá, hogy halálos méreg. Ha megeszel belőle fél kilót, akkor már az is mérgező.
Valószínű freudi elszólás volt a részedről, ami érthető, ha fáj a torkod, és így a gigádról beszélsz... (logigám! )
(leeeeestem a székről.... )
Ne is mondd! 10:45-kor kezdődik az elektro-laborom!
Szándékos szóvicc volt, kíváncsi voltam ki figyel fel rá. Egyébként kúrálom magam, lázmentes vagyok, 80 %, hogy fent leszek holnap a börzén. Az a jó, hogy "betegszabin" itthon vagyok, és egy kicsit előre tudok jutni a feladataimban. Annyira tudok koncertálni, hogy gépeljem a beadandóimat.
Szerk.: Laci, ha mi leesünk a székről, ott nagy sansz van rá, hogy feltörik a hévíz! Illetve egyéb melegvízű forrás...
Igazából én úgy gondoltam... Amikor Hévízen voltam gyógytornán, akkor mondta az ifjúhölgy, hogy vigyázzon, le ne essen. Erre kontrázok: akkor legalább itt is feltörik a forrás, és nem kell messzire menni gyógyfürdőre! A mellettem lévő úgy elkezdett röhögni, hogy majdnem leesett az ágyról. A nővérkéket mindennap megörvendeztettem valami apró poénnal. Azt hiszem, 2 hét elég is volt belőlem! Itt vagyok nektek egész évben... úgyhogy élvezzétek ki
|
Bejelentkezés
Hirdetés |