Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   6 / 172
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Jún 5, 2009 /

Az adminisztratív dolgokhoz nem értek, azt te látod mi a cégnek a belső háttere, a szervezése. Így már értem nagyjából, miért nem lehet, amit leírtam.
Idézet:
„Szóval hogyha tényleg egetverő probléma hogy kevesebb érkezett, akkor ezt már személyesen, telefonon vagy e-mailben célszerű intézni.”

ezt nem tudom, honnan vetted... :no: Csupán annyit írtam, hogy egyet rendeltem, de kettőt kellett volna, amit mellé is tettem, csak én azt hittem, hogy akkor kettő fogok majd kapni, így a végén három lett. De mondom, ebből nincs semmi gond, ez az én figyelmetlenségemnek az oka!
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 5, 2009 / 4

Nem rosszból írtam, csak másoknak is szólt ez a rész. Hogyha valahol véletlen rossz darabszám van megrendelve és óriási probléma, akkor e-mailben, személyesen vagy telefon kell intézni.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Jún 5, 2009 /

Akkor minden tiszta! :yes: Második mondatodat szerintem egyértelműen alátámasztja a témanyitó hozzászólás!
(#) MolnarG hozzászólása Jún 8, 2009 /

Ebből a kondiból minél többet veszek annál drágább ?

Erre pedig kaphatnék egy igen/nem/talán -t?
(#) Gyula válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 8, 2009 / 6

1. OMRON relé:
Jelenleg van G2R-2-es relé, mely 1-1 lábbal több az A-tipusúnál, azaz nem csak záró hanem váltó érintkezője van. Amennyiben nem kötjük be a bontó érintkezőjét, akkor mintegy megkapjuk a 2A változatot.
Amennyiben nagyobb darabszámra lenne szükség, úgy természetesen felvesszük a plaettára.

2. Maxwell MX - 25306 multimétert jelenleg csak körülményesen és nem gyorsan (szerintem nem olcsón) tudnánk beszerezni. Érdemes lenne valami képviseletet keresni. (Ha mindenképpen ez a típus kell és nincs más beszerzés, akkor futhatunk még egy kört)
(#) Gyula válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 8, 2009 / 6

Köszönjük, helyesen a kondi 37Ft ---> 27Ft.
(#) MolnarG válasza Gyula hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Már megtervezett áramkörbe kéne a relé tehát nem kompatibilis sajnos, és csak 2db kellet volna belőle.

A multit azért gondoltam, mert már több is helyen láttam itthon webáruházakban. Csak gondoltam ha be tudjátok szerezni akkor nem kell még egy "harmadik" helyről rendelnem. Egyébként átlag 12-13e Ft az ára, nekem ez megfelelő is lenne.
(#) Gyula válasza Thomas10100 hozzászólására (») Jún 8, 2009 / 7

Lehetne 30m-es kiszerelésben is, de eddig erre nem volt igény.
Szólok a beszerzésre, és rendelhetőnek beteszik - aztán majd meglátjuk mennyire lesz sikeres.
(#) izenahogyishivnak hozzászólása Jún 9, 2009 /

Ellenállásoknál nem látom feltüntetve, hogy 2 vagy 3 raszteres.
(#) leonart válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Jún 9, 2009 / 6

a 0,4W-os fémréteg ellenállások a kisebbek (kb. 6mm távolság kell a két furat között(fektetett beépítés esetén))
a 0,6W-os fémréteg, valamint a 0,25W-os szénréteg ellenállások pedig a nagyobb fajtából valóak (kb. 8mm távolság kell a két furat között(fektetett beépítés esetén))
(#) sprofan hozzászólása Jún 9, 2009 /

Tegnap 17:00 óra körül feladtam egy rendelést, erre ma 15 órakkor kaptam az sms-t hogy már postán is van. Nahát ez nagyon kellemes meglepetés volt, ahhoz képest hogy néhány alkatrész elvileg csak holnaptól lett volna elérhető. Egyszóval gratulálok, csak így tovább!
(#) brato hozzászólása Jún 10, 2009 /

Csak érdeklődnék, hogy az ellenálláshálók árai miért ennyire változók? A sorozatban egymást követők hol olcsóbbak, hol drágábbak (szinte következetlenül). Pedig ahogy nézem egyféle gyártmány. A sima ellenállásoknál nem láttam ilyet.
(#) Attila86 hozzászólása Jún 11, 2009 /

74HC192-t és HCT4543-at már kérdeztem hogy lehetne-e kapni, most 74AC21-et szeretnék (vagy 74HC21, 74LS21, 74HCT21, 74ACT21... igazából mindegy). Megoldható? (Ez egy 2x4 bemenetű TTL AND kapu.)
(#) leonart válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 12, 2009 / 6

Meg

Már fel is tettem 74LS21-et. (Egyébként 74HC21 volt is az áruházban)
(#) Attila86 válasza leonart hozzászólására (») Jún 12, 2009 /

Köszönöm! Én nem találtam 74HC21-et, a kereső "74*21"-el nem ad találatot. A csillag használata sokat segítene. (Topi?! )
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 15, 2009 /

Ha minden igaz én találtam...
74 HC 21 2 x 4 bemenetű AND
74 LS 21 2 x 4 bemenetű AND
Itt majdnem az utolsók az első oldalon a listán
Ha pedig annyit írsz be hogy "74 21" akkor pedig mintha csillag lenne közötte...

Annyit írtam be 74hc és 74ls igaz kiadta az összeset, viszont sorrendben vannak...
(#) Attila86 válasza vtsoftware hozzászólására (») Jún 15, 2009 /

Én nem találtam. Csillaggal próbáltam csak keresni.
(#) vtsoftware válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 15, 2009 /

Jó volna tényleg a csillag, legalábbis néha egyszerűbb lenne, de szerintem felesleges. Ugyan úgy meg lehet találni mindent Íme í bizonyíték.
(#) fadam hozzászólása Jún 17, 2009 /

Sziasztok
Érdeklődnék, hogy LINK ennek a hőmérőnek mekkora a nyákja, illetve lehet e még bővíteni a méréshatárát kb 180 fokig? Henger hőfokmérőnek lenne használva
(#) zolee1209 válasza fadam hozzászólására (») Jún 17, 2009 / 1

A leírásban szerepel, hogy diódát használ hőmérséklet-mérésre. Ehhez tudni kell, hogy a félvezető réteghőmérséklete (típusonként változó) nem haladhatja meg az átlag150°C-t... Más mérőeszközzel, mely bírja a magasabb hőmérsékletet, és egy kis módosítással megoldható a magasabb hőmérséklet mérése. :yes:
(#) fadam válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

KTY 83 110
kerámia érzékelő

Ezek hőmérsékletben már megfelelnének. Az LM35 is kilőve gondolom. A kérdés, hogy a fentebb említett érzékelőket hogyan tudnám használni a kittel?
(#) zolee1209 válasza fadam hozzászólására (») Jún 17, 2009 / 1

Szerintem keress a témák között egy hőmérős topicot, biztosan találsz valami hasznos információt! De ez itt off, szóval továbbfolytatni a megfelelő témában kellene...
(#) fadam válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

Megpróbálom gyári állapotában a kitet, remélem elég lesz a 150 fok, de a nyákméret még mindig érdekelne, mert rendelnék hozzá dobozt is! Senki nem vett még ilyen kitet?
(#) MolnarG hozzászólása Jún 20, 2009 /

Szeretnék adatlapokat kérni azokhoz fehér LED-ekhez amikhez nincs mellékelve (SMD-hez és furatszerelthez is).

Meg még azt kérdezném meg, hogy: Ha átvételnél a személyes átvételt jelölöm meg és attól, hogy a pakk átvehető státuszban van, hány napig vehetem át? (Csak, mert nem sűrűn járok Pesten és más programokkal is egyeztetnem kell.)
(#) zolee1209 válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 20, 2009 /

Rendelés során írják, ha jól tudom, de biztos máshol is le van írva... Két hét után automatikusan kipostázzák előzetes egyeztetés után, ha jól tudom!
(#) Frodo94 válasza MolnarG hozzászólására (») Jún 20, 2009 / 6

Hestore GYIK:

"14. Személyes átvételt jelöltem meg, de nem tudok érte menni
Amennyiben személyes átvétel volt megjelölve a szállítás módjára és nem tudsz a csomagért elmenni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy postán vagy futárral küldjük a csomagot neked.
Azokat a csomagokat, melyeket a megrendelő többszöri felszólításunk ellenére sem vesz át személyesen, két hét elteltével automatikusan futárral kézbesítjük."
(#) vtsoftware hozzászólása Jún 21, 2009 / 1

Helló

Találtam egy GPS vevőt aminek nem hozzávaló az adatlapja...
Bővebben: Link
Ami ehhez meg van adva az a PMB-648-ashoz való.
(#) Sword hozzászólása Jún 21, 2009 /

Üdv!

Sajnos hiába kerestem Low ESR-es elko-t a kínálatban, pedig innen szerettem volna rendelni, mert jók az árak és az utánvét is megúszható, de így nemtudom Nem tervezitek ilyen kondik forgalmazását mostanában? Biztos, hogy lenne rá igény, mert minden tekintetben jobbak, mint a hagyományos, sok építő próbálkozik kapcsi tápokkal is, ide meg csak az ilyen jó,
audio cuccokról nem is beszélve.
(#) Rakloo hozzászólása Jún 23, 2009 /

Üdv.

Ebből a próbapanelből mikor fog érkezni?Bővebben: Link
(#) pl13 hozzászólása Jún 24, 2009 /

A hestore hangszórós részét kicsit update-elni kellene, ahogy látom. Vannak benne butaságok.
Következő: »»   6 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem