Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
Én még most kezdtem ezzel az elektronikával foglalkozni, és érdeklődnék, hogy a HeStore.hu -n az ellenállások közül melyik felel meg 150 ohm-osnak?
Sajnos ez nem jó ötlet. Rengeteg oldalon, webáruháznál látni ezt, és mindenhol csak szidják a terméket. Ennek az az oka, hogy akinek tetszik az adott termék, nem írja oda hogy nagyon jó. Csak az, akinek valami miatt nem tetszik.
Én még olyan weboldalt nem láttam, ahol ilyen véleményezés van, hogy jó vélemények lennének. Röviden: Véleményt csak az írna, akinek nem tetszik valami valamiért.
Csak azokhoz a tételekhez írhatnának az emberek véleményt, amit megrendeltek. Mivel internetes áruház, ezért ez tökéletesen követhető ugyebár. Ha meg tényleg mindenről csak rossz a véleménye az emberkének, akkor úgysem fog megint vásárolni. Azért meg nem fog direkt felesleges alkatrészeket venni, hogy csak írogathasson róluk negatív véleményt.
De ezt csak úgy megjegyeztem, szerintem is felesleges ez a vélemény dolog. Meg van pár ezer alkatrész amihez nem is lenne értelme tételenként véleményt írni (pl ellenállások, kondenzátorok...) Az "év internetes kereskedője" címre pályázásról mi a véleményed?
Ethernet trafó várható-e a kínálatba valamikor? Vagy mégjobb lenne ilyennel egybeépített UTP csatlakozó.
Amikor a Csomagolható oszlopban ír egy dátumot, az mit jelent? Talán kis tooltip-kén nem lenne rossz odaírni a magyarázatát az ott megjelenő feliratoknak.
Csatlakozom a kérdéshez, főleg hogy tegnapi dátum van ott
Úgy látom nálatok is az a helyzet, mint nálam... tegnapi dátum.
Nálam holnapi meg csütörtöki dátum van, meg olyan, hogy visszaig. vár.
Üdv
Előre utalásnál az utalás után kb mennyi idővel írja ki hogy megérkezett az összeg? 2-3 hetes exportált kosaramban volt egy alkatrész amit már nem lehet megrendelni de én nem vettem észre és megrendeltem, ilyenkor mi a teendő? A visszaigazolásra írjak egy válaszlevelet és írjam le hogy mit kérek helyette?
Igen az a legjobb ha az egész problémát leírod mailben és elküldöd nekünk. Aztán közösen eldöntjük mi a legjobb megoldás az adott esetben. (jellemzően több alternatíva is van egy adott probléma orvoslására, és mi felkínálunk párat az ügyfél meg választhat.)
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni hogy az itt belinkelt kódkapcsolót 0-9 es állásban be tudtok e szerezni, forgatósat találtam a webshopban de a linkelt képeken szereplő lenne az igazi. Ha lehetséges a beszerzése és az ára is megfelel akkor inkább várnék rá. Előre is köszönöm az utánnajárást Bari
a kép stimmel. a kapcsoló úgy működik mint ahogy a linkelt hozzászólás írta, csak a lábkiosztás más. Tehát ez is DEC/BCD kódoló és 5 lába van (1,2,4,8,com) csak máshogy kell beültetni.
Egyébként a belinkelt típus kifutó, ezért én inkább javasolnám ezt a terméket.
Köszönöm az információt, igazáből a belinkelt nyomógombal léptethető verzió lenne az igazi, mert segádeszköz nélkül léptethető. Még körülnézek pár boltban hátha ráakadok ilyenre, ha nem akkor marad az általad belinkelt és gyártok hozzá valami forgatógombot.
Tudtok-e beszerezni >24 állású forgótárcsás ( Yackley) kapcsolót, esetleg sorolható kivitelben?
Mivel valamiért régóta országos hiánycikk, ezért látok rációt abban hogy ha beszerzitek vinni fogják.
Ehez mit szólsz?
"Erről beszélek nyuszó-muszó" idézhetném a reklámot.
De honnan szerezted be, ha szabad érdeklődnöm?
Elfekvő készlet volt....
Monduk ez nagyáramú kivitel, Neked nem ilyen kell.
Sziasztok!
Topi! Esetleg az megoldható lenne, hogy egy "Költségkorlát"-ot bevezetni a HEStore-n. Értem ez alatt, hogy a felhasználó megad egy bizonyos összeget, a "Kosár"-ban, és az oldal figyelmezteti a vásárlót, hogyha már közel jár a megadott értékhez... Szerintem már mindenkivel előfordult az, hogy túllépte a vásárlásra szánt összeget...
1. A kosárban lévő cuccok össz. árát látod állandóan jobb fenn 2. Mielőtt megrendeled csak megnézed, hogy mennyiért rendelsz nem?
Szerintem...
Hétvégén felvonatoztam Pestre HE-store -hoz meg ide- oda, és lenne egy olyan javaslatom, hogy az elérhetőségeknél ne csak a házszám legyen feltüntetve, hanem az emelet meg az ajtó szám is... és esetleg az is, hogy személyes átvételnél nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.(Ha ezt tudom akkor nem kell visszabattyognom a legközelebbi automatához és ezzel a kis időmegtakarítással el is értem volna a korábbi vonatom... )
Néztem EZT a próbanyákot. Ebből nincsen kétoldalas verzió? Ha beszerezhető, körülbelül milyen árban lenne? Be kellene ültetnem néhány ezer LED-et, mátrixba, így praktikusabb lenne a kétoldalas NYÁK!
És szerinted azt ki nézi minden másodpercben???
valamint sokkal jobb előre tudni, h mennyi maradt még...
Üdv.!
Szerintem ez teljesen felesleges. MolnarG-nek igaza van, a jobb felső sarokban folyamatosan kiírja az árat, és a rendelés feladásakor külön megkérdi hogy biztosan feladod-e...
Szia!
Itt van, hogy az átvevő helyen nem tudsz kártyával fizetni. Valamint a kapucsengőn fel van tüntetve az emelet, és az ajtó szám is, sőt, amint kiszállsz a liftből, (vagy felbattyogsz a lépcsőn), egyből előtted virít a hestore felirat a falon. Szerintem...
Azt azért kétlem, hogy valaki másodpercenként szórja a kosárba a cuccokat . Akkor az illető vagy gazdag (akkor meg felesleges a korlát), vagy mazochista.
A kapucsengőn én csak a
Idézet: feliratot fedeztem fel, nekem ebből nem volt egyértelmű, hogy hányadik emelet... de ez lehet azért van, mert nálunk „12. HE-store” Idézet: nincs emeletes ház. Azon valóban átsiklottam, hogy nem lehet kártyával fizetni, bár mondjuk az lenne a legjobb ha, amikor a személyes átvételt jelölöm meg átvételi formaként figyelmeztessen rá „falun”
Az nézegeti akinek fontos, hogy ne lépje túl az erre szánt keretet :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |