Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
Debizony van(2 éve még volt)!
Tiszafüred, Vasút u.bútorbolt.A tulaj megszállott gyüjtögető, 2 éve ajándékba kaptam tőle 1 tökéletes M10 rádiót, 1 fadobozos lemezjátszót, +1 böhöm erősítőt.Hátha van még neki.A házszámra, és a nevére sajnos már nem emlékszem. Üdv:gkari
Próbáltad felvétel állásban is?Emlékeim szerint csak felvételkor indikál.üdv
Úgy nem, de megnézem mindjárt, én úgy emlékszek, hogy lejátszásnál is működnie kell. De még a kapcsolási rajzot sem találtam meg eltűntek a gépről a magnósok évkönyvei és már azt sem tudom honnét szedtem le lehet nem ebbe a témába tartozik, de nem tudja véletlenül valaki, hogy honnét tudom leszedni őket? Üdv!
Na ez az hogy valaki úgy építette! A nyákoktól kezdve a házig!
Igazad volt! kapsz tőlem 20db bónusz pontot! felvételnél működik. Aztán milyen ......munka ez, hogy csak felvételnél? felvételnél nem lehet "hangerőt" állitani? Bezzeg az Arian nem hiszem hogy sok év van a kettő között am. köszi!
Ez a "Ment PÜ" ez mi lenne?
Ez nagyon szép.
Sajnos én nem büszkélkedhetek ilyen "jószággal", sőt igazából mindössze ez a három szalagos magnóm van. Nálunk Apósom gyűjti ezeket...
Szépek Nekem már lassan Mambó herótom van,mert annyit javítottam Az M 40 még egész jó hangú gép volt ,a B42 is ,a maguk korában persze
Ezeket nem lehet valahogy egyben letölteni? Sok van közte ami érdekelne. (Javitás: Igen működik, Köszönöm!)
Ipcollector: Nagyon szép darabok, gratulálok hozzá!
A mappát egyben nem hiszem, hogy le lehet tölteni(szerintem napokig eltartana, ha menne is), de az egyes file-okat külön-külön nekem is sikerült, kissé időigényes, de válogathatsz!
Múlt héten kaptam ezt a szépséges EAG erősítőt.
A hangfalat egyik haverom adta kölcsön (2 db van belőle,100volt/2*50watt) Kipróbáltam és már kb 15 20 watton majdnem levitte a fejemet
Ilyen telefont még szerintem nem láttatok
A hétvégén szereztem, pincébe foglalta a helyet. Először Pózol a "Helios" Majd utána az Ericsson
Ericsson
Jó nézgelődést
Hát ez gyönyörű...gratula!
Én ma ezt a két lámpát szereztem:
Én is szereztem dolgokat igaz semmi közük az elektro hoz.1918 as Losoncz ban gyártott 1 világháborús kulacs,1929 es és 69 es újság.1915 ös óra.(lehet régebbi de ez van valami hegyes tárggyal belekarcolva.
Szovjet elvtársak nem voltak maguknál...ma voltam a piacon,lapozgattam a lemezeket..egyszer csak elkezdtem hangosan röhögni Aki ismeri a hanglemezeket az is fog Lemez 20 cm ármérőjű(nem szabványos) 78-as fordulatú-ez még rendben is lenne-de mikrobarázdás szovjet barátaink mindent ismertek,csak a szabványt nem
A szabvány szerint 18 cm,25 cm,30 cm lehet a lemezek átmérője.
A 78-as fordulatú lemez(N78) csak normal barázdás lehet. Tehát itt egy olyan szabványtól erősen eltérő példát látunk,amit csak az oroszok követhettek el
A házunk előtt ma reggel láttam kitéve két öreg TV-t Egy Videoton Favorit kb. a hatvanas évek végéről, és egy Orion nem tudom milyen típus. Még fekete fehér, de már félvezetős. Talán a nyolcvanas évek eleje vagy a hetvenesek vége. Nekem nem kell, de ha valaki záros határidőn belül érte jön megkérem a szomszédomat tegye be a garázsba. A TV-k Valkón vannak. Bp.-től 50km.
Hellosztok.
Valaki tud orion AT1161-Oc televizióhoz kapcsolási rajzot?
Sziasztok!
Nekem van egy Videoton RO-3321 Badacsony órás rádióm nem működik, a trafó elszállt benne nem tudná valaki hogy milyen trafóval tudnám életrekelteni? Nem tudtam beazonosítani, semmilyen adatot nincs ráírva. Minden infot köszönök.
Szia!
Szerintem ez jó lesz hozzá..
Szerintem bármelyik jó, aminek a sec. tekercsei 2x 6,3V-osak(váltófesz), és vasméretük legalább ugyanakkora.A Badacsony az anódfesz.-t a hálózati fesz.-ből állította elő, tehát a sasszin megjelenik a kőkemény villany!!
Üdv:gkari
Sziasztok ! Mutatnák egy szerzeményt amit az eggyik barátomtól kaptam . Hát ami azt illeti már ez is eléggé muzeális 86 -os gyártmányú ha minden igaz ? Valamikor egy olyan HIFi torony szerűségben tett szolgálatot , de reméllem ha kap egy szép dobozt akkor még tovább egzesztál még nálam is egy jópár évet !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |