Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv Action2k! Nem adtam fel. a picur életre kelt.
Helló! A kitartás gyümölcse meg érett.
Osztozom örömödben! Jó látni mások sikerét.
Most jön az a rész, hogy: Én megmondtam! (hú de öntömjénező vagyok:smoke: ) gr89: Hogy is van az a nem lesz elég fényereje dolog? Még sok is! Vissza kell venni belőle, mert hamar beég. S a kép is kontrasztosabb lesz.
Na jó, csak azért is gondoltam, hogy kevés lesz a fény, mert nem arra tervezték, hogy 1-2 méterről nézd, csak pár centiről, oda meg nem kell nagy fény. Amúgy meg ilyen telefonnal készült képen nem látszik rendesen a fényerő. Az ilyen képek csalnak, én sem tudtam rendes képet csinálni telefonnal szkópról, pedig ez nem egy egyszerű telefon volt. De gratulálok a sikerhez!
sziasztok! lenne 1 kérdésem! kaptam egy régebbi tv-t hogy csináljam meg és van benne 1 ellenállás félle rózsaszín és az van rajta hogy 15R K és kisült ez milyen alkatrész? és tudnám valamivel helyettesíteni? köszi előre is!
Ellenállás az biztos,azt hogy tönkrement e,ellenőrizd műszerrel az értékét.
igen tönkre ment az biztos kivülről is jól látszik mert szétéget!:S csak olyanom pont nincs ez a problémám!
Szia!
15 ohm-os az ellenállás. Viszont biztos, hogy valami oka volt a leégésnek!
és egy 4 színkódós 15 Ω-os ellenállásra kicserélhetem? ha jól tudom a K meg a 10%-ot jelöli.vagy nem?
Persze, kicserélheted, csak méretben nagyjából stimmeljen, mert a Watt is számít.
Szevasztok Srácok!
Szeretném megtudni, hogy a következő alkatrészt mivel lehetne helyettesíteni. Tipusa: 30T322 Tokozása: 3 lábú TO220 Gyártója: SGS Thomson Valószínűleg MOS FET tranzisztor. Adatlapját a Neten sehol nem találom és emiatt megrekedtem. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv Béla!
Szia!
A készülék, amiben volt ez az alkatrész, annak a rajzáról kellene infót gyűjteni a paraméterekről. Milyen készülékben volt? Típus?
Köszönöm a segítséged, sikerült. De van egy olyan problémám is, hogy a szín nincs meg. Ezt hol tudnám megoldani?
Legközelebb nem javítom a hozzászólásod, hanem elnémítalak egy időre! Frankye
Üdv!
Bővebben: Link , ezt meg tudná nekem mondani valaki milyen hosszú. 21,5cm az előlap, abba kellene beleférnie.
Ezt inkább itt kéne: Bővebben: Link
De szerintem olyan 11-12cm lehet a ledek alapján.
Kösz!
Ott is rákérdezek.
A ledek számából ítélve kb 120 mm.
sziasztok.nekem egy kerdesem lenne mert oszekavarodtam egy kicsit.mivel az oldalrol letoltottem egy kapcsolasi rajzot (merestechnika-homerok-LED-es homerot) es az alkatreszek kozott van 3 darab 2u2F tantal kondenzator.ez a rajzon elektrolit-nak van feltuntetve de a kepen nem az. es ere szeretnek valaszt kapni h akor pontosan mi is az.koszonom elore is!
Helló! Mivel tantál kondi akkor polarizált,tehát elkó. Az értéke 2,2 uF. Egy + jelel jelölik a pozitív lábat.
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni a mellékelt alkatrészek beazonosításában és esetleg hogy hol tudnám beszerezni őket. Egy D-Link routerről van szó. Sajnos az 5V táp helyett 12v tápot csatlakoztattam rá. Gondolom az egyik egy fesz. stabilizátor, a SO8 tokozásút nem tudom mi lehet. Amit el tudtam olvasni rajta. AP34... 0632AL Válaszokat előre is köszönöm.
Esetleg a készülék pontos típusát leírhatnád, hátha van valakinek otthon pont olyanja, és kérésre akár szétkapja és megnézi a feliratokat.
Elnézést a pontos típusa lemaradt
D-Link DIR-100
sziasztok.nekem egy kerdesem lenne mert oszekavarodtam egy kicsit.mivel az oldalrol letoltottem egy kapcsolasi rajzot (merestechnika-homerok-LED-es homerot) es az alkatreszek kozott van 3 darab 2u2F tantal kondenzator.ez a rajzon elektrolit-nak van feltuntetve de a kepen nem az. es ere szeretnek valaszt kapni h akor pontosan mi is az.koszonom elore is!
koszonom a valaszt.es bocsi h feltetem megegyszer! véletlen volt!
Tantál kondenzátor. De nem értem, mi a dilemmád, a tantálnál is van polaritás, mint az elkónál...
Hello!
Tudna valaki abban segíteni, hogy mi a különbség az ss495a és ss495b lineáris hall szenzor között? |
Bejelentkezés
Hirdetés |