Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok srácok! Mi a helyzet? :peace:
A vicc topicba írtam az előbb ugyan ezt a hsz -t, és egy kedves moderátor urat szeretnék megkérni, hogy törölje nekem. Sok köszönet.
Nem onnat szedtem.. Amúgy mi újság a faliújság?
Intéztem.
Köszönöm.
Üdv. Tungsram.
A helyzet az az, hogy odébb vonultam a térképen, de csak Szőnybe helyeződtem át. A csoda másik fele meg az, hogy a költözés után két nappal visszahívtak, egy a tavaly beadott önéletrajzom alapján, hogy vallanék e melót. Jelen esetben dolgozó ember lettem az $Audinál azon belül a Syncreon$automaive cégnél, raktárosként. Zsulgoncázok majd, meg targoncázok is(majd) akkor amikor megvan a vizsgám róla, amit helyből adnak. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a fórumozónak, aki nekem bevitte még anno az önéletrajzom a céghez. Sajnos a forumozó nevét elfelejtettem, a hobbi motororja meg már törölte azokat a pü -ket, ami alapján megtudtam volna találni, és megköszönni
Na ez mind jó hírek. Én is most intéztem melót , csak ez kicsit nehezen indul meg. De ez más téma. Örülök, hogy összejött Neked mert ma ez már nem semmi. A melóhoz meg jó egészséget, a fórumhoz meg sok hozzászólást. Tóni :taps:
Köszönöm szépen, remélem jó lesz, majd 22. -étől állok munkába.
Szia Ampi! Öröm csupa jó hírt hallani!
HA jó hírt hallani öröm, akkor milyen Matyit hallani? :hide:
Üdv Action!
Amikor felhívtak, akkor majdnem beleolvadt a SIM -kártyám a telefonomba, annyira határozottan mondtam igen a felkérésre.
Az üres kasztnikat majd kidobálom, ha kitermeltem belőle a cuccot...hehe...
Szia Ampi, üdv újra itt, és gratula a melóhoz...
Köszi. Örülök, hogy végre köztetek lehetek.
Jujj, de gonosz vagy.
Ez kb. olyan volt mint a tüsszentésre rubitúszínt mondani, csak Matyi -ra kicseélve: Ejj, bmeg ekkora Matyim volt ma!
Azt hiszem nem fogunk unatkozni
Azt hiszem egyet kell értek veled.
Nagyon várom a börzét, annyi biztos, de csak maximum 2 - 3 hónap múlva lehetséges. Idézet: „12voltoss fényvető” Érdekes topic.. :csodalk: :bummafejbe:
Scsip scsip scsip scsipovicsné vagyok logopéduss
Ez lemaradt Ez is...
"Jegyezd meg szívem egyetlen kirájnője, barázdált talpú cipővel nagyobb esélyed van kutyasz@rba lépni."
Ez a Pálvölgyi... Megunhatatlan. Mégis, rohadtul unom.
Egy ripacs.
Minden évben, ha tudok, elzarándoklom Tátra Istennőhöz. Tehetem ezt azért, mert tőlünk mindössze 175 km-re van. (azaz majdnem annyira mint Pest) Láttam már tavasszal, nyáron, ősszel, de télen ilyen dühösnek és fennköltnek még sohasem. Sajnos csak 20 percem volt négy nap alatt, amikor kisütött a nap, beugrottam a hóba, és rohantam minél jobb nézőpontot találni, meg másnap hazafelé, az autóból tudtam fényképezni üvegen keresztül. (Mert hát aki síelni megy, az erre nem ér rá, aztán apósomék így is hülyének néztek, hogy mit szaladgálok a fényképezőgépemmel. ) Egyébként meg a maradék időben a sípálya alján ácsorogtam a két gyerekkel, no meg szánkóztunk...
Sose tudják meg mit hagytak ki, én 20 perc alatt többet láttam... Egy két kép talán sejteni engedi az élményt:
És amikor dühös:
Nagyon jó képek, gratula. Sajna én már alig emlékszem rá, mikor egyszer a Magas-Tátrában nyaraltam a szüleimmel. Nagyon szép hely, az biztos...
Mintaszerű témanyitás: Bővebben: Link
Ejj, nem semmi képeket sikerült alkotnod! Gratulálok.
Jóéjt mindenkinek, sajnos a telepek lemerültek. Megj.: Lassan elkelhet egy olyan topic is, ahol a fényképező függő emberkék felrakhatnák a képeiket ide a hobbira. Topi meg megőrülne, mert vagy 4 - 8 terrányi merevlemezt vehetne a szerverébe. :hehe:
Kérésed parancs, ime a topic: Bővebben: Link
Sziasztok!
Ma megfogott az ihlet, és ez lett belőle (kép mellékelve) Kinek tetszik? |
Bejelentkezés
Hirdetés |