Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nekem csak annyit mondjatok, hogy mikor és mennyi ember.
Bemegyünk a cég tárgyalójába, ott 8-10 ember kényelmesen elfér. (Örs vezér tér, Kerepesi út) Egyáltalán nincs ellenemre, csak tudjuk kik azok akik komolyan részt vesznek majd a szervezésben, és kik azok akik csak azért jönnének hogy ropit majszoljanak a tárgyalóban.
Úgy, hogy jelentkezett. Mint mindenki más.
Reméljük meg tud ülni majd magának a babérokon...
Bejelentkezés nélkül is lehet jelentkezni?
Volt régebben szó a tombola felajánlásokról. Ezeket majd kinek kellesz átadni? Vagy ezt még elég korai kérdezni? Lenne 2Db Lm1036 ic-m amit felajánlanák.
Aki tavaly volt, ott kb hány fő volt jelen? Mert most még nincs az a nagy tolongás egyenlőre :no:
Ha ránézel a tavalyi találkozó képeire, akkor láthatod, hogy hányan voltunk. Készült jónéhány csoportkép, persze, volt, aki nem került rá a képekre ilyen-olyan okból. (Bő 50 fő volt.)
Értem, ezt el is felejtettem
![]()
Értem... Így már minden világos!
![]()
Igen, abszolút hihetetlen dolgokat állapít meg... :nevetes1:
Idézet: „Lehet "kintről" is jelentkezni.” Oké! Idézet: „Kiléptem és kipróbáltam, de amikor kiléptem azt írta a rendszer nem vagyok bejelentkezve..még ilyet..” Előbb azt írtad, lehet... Idézet: „KD mester hogyan került bele a listába?” Az eredeti kérdés gondolom, azt célozta volna, hogy egy kitiltott felhasználó hogyan jelentkezhetett? KD mester ![]()
Elszámoltam tízig, most már én is "értem"
![]()
Hmm. Lassú víz partot mos, Macsek?
![]()
Hali. Kérdezném hamár a HEstore kijön a találkozóra lehetne-e az hogy olyan dolgokat is kihoz amit csak személyes átvételre lehet venni mint pl. előhívő, marató és egyéb.. Mert aki vidéken lakik az nem tud mindig fölmenni Pestre, vagy példámban fiatal
![]()
A HEStore részvétele kétes. Jelenlegi szabadságolások, stb miatt. Ezzel kapcsolatban nekem is egyeztetni kéne velük.
Ennél többet én sem tudok. Póló és bögre, a HEStore-tól függetlenül kerülnek ki (ezeket én viszem ki)... De vegyszereket nem szeretnék cipelni.
Hölgyek, Urak!
Miért nem látom a jelentkezettek között azokat, akik a tavalyi után azt írták, hogy sajnálják, hogy nem voltak ott és a következőre feltétlenül jönnek?? ![]() Így nem lehet kalkulálni normálisan. Szeretném ha nem húznák-halasztanák a dolgot, tessék jelentkezni! ![]()
Én mondtam, tavaly hogy szeretnék a következőn lenni, már mikor lehetett jelentkezni első nap megtettem
![]()
Srácok!
Akik tavaly voltak, azok közül többen is aktivizálhatnák most magukat. :yes:
Én jelentem már jelentkeztem amint lehetett ,szóval én mosom kezeimet! Majd szólok GG-nek hogy ő is jelentkezzen! [OFF]Amúgy simpi is ott van a képen, és lemaradt róla a nick! Ha ezt meglátja biztos morci lesz!
![]() ![]() ![]()
Idézet: „Ha ezt meglátja biztos morci lesz!” Magára vessen, miért nem tartotta ott az eszét, amikor a feliratozást csinálták... ![]()
Ezen a képen Ő is feliratozva van. Ez a tavalyi utolsó változat.
Ha jól tudom...
De csak majdnem !
![]() ![]() ![]()
Sajnos tavaly nem sikerült összeszednem az összes nevet (nem jelzett mindenki), így sajnos hiányos maradt... Idén lehet elkérem majd a névsort, hogy ki volt ott és majd írok mindenkinek (akit nem ismerek fel) egy pm-et, hogy jelölje be magát a képen. Idén sikerül kocsival mennem, úgyhogy bedobom majd a gagyi állványom, hogy ne kelljen kuncsorogni mástól
![]()
Hali. Azt még elfelejtettem megkérdezni hogy mikor szokott vége lenni?
A helyszín jelenleg délután 6-ig van lefoglalva. Ez azt jelenti, hogy fél 6 kor el kell kezdeni az össznépi, gyors és hatékony rendrakást és pont jók leszünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |