Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Én egy diódát szeretnék helyettesíteni mert nem kapható már ez a tipus 1N914.Mit lehet helyette erősítőben lesz!
Hi!
Tudna nekem valaki segíteni?? BD242C helyett kellene egy ugyan ilyen tokozású tranyó aminek az Uce-je elbír 120V-ot. mit javasolnátok??
tudna nekem vki segíteni abban hogy hogy vannak a tranzisztorok lábai??
van egy BD546-om és egy BD556-om... előre is köszönöm..
mind2őnél ugyan úgy?
ha szám szerint kéne helyetteseíteni őket.. akkor hogy írnák? mert nekem úgy van a kapcs.rajzon..
Mindegyik ugyanaz de rajz nélkül nem tudok válszt adni!
ez lenne az..
Kép: Hivatkozás
Mdrulez,
"Google a baratod!" http://www.onsemi.com/pub/Collateral/BC546-D.PDF Itt van az elso oldalon az adatlapon...
a J201 -es FET -et mivel lehetne helyettesíteni, mert a HQVideo -nál nincs ilyen tranyó !
A HQ árlista szerint ez a helyettesítője, de szerintem túl drága, nem érdemes vele vesződni.
igen, azt írják de nekem meg az üzletbe azt mondták h az nem helyettesíthető azzal (dehát hogyis vanez?? nem értem)!!
Szasztok! Nekem nem tranzisztort kell helyettesítenem, hanem egy ic-t. Tipus LF356 Lehet valamivel helyettesíteni?
Igen, ha tapba kell akkor megfelel!
Jo munkat a javitashoz, udv.
hi, nem tud vki egy BC548-cal ekvivalens, de RF tranzisztort?
igaz, ez még nem vmi nagy frekvencia
Hali!
BDX67-es tranzisztort mivel lehet helyettesíteni? Köszi! Krisz Idézet: ===> BDX67C-ST; SI-N DARL+D 120V 16A 150W 7MHz Ennyit taliztam... „BDX67-es tranzisztort mivel lehet helyettesíteni?”
Köszi!
Egy LM317-es feszszab-ba kellett, így BD249-et raktam helyette, és rendesen működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |