Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én már ott(itt) is vagyok! Felénk nem volt semmi üzemzavar,de nem véletlenül a Szent Anna utcán volt?Ott rémlik egy könyvkötő.
Máté. [OFF]...Pulykakakast kéne venni...
Addigra meg lehet hogy majd csak elemlámpával tudsz közlekedni. Ja a videó itt található.
A neon majd úgy is rajtunk -mint fogyasztókon- fogja majd behajtani a veszteségét.
Nappal csak nem lesz olyan sötét, hogy elemlámpa fog kelleni.
Ezek után? ÉN már semmin sem lepődnék meg ezek után. Amúgy Nap fogyatkozás is azért van, mert ilyenkor cserélnek benne izzót. Hogy ez hogy jött ide, nem tudom.
Huh,mi szerencsére kimaradtunk belőle.Ha itt is lett volna áramszünet,akkor mivel megy a páka? [OFF]Mondjuk rajtam nem fog ki,elő a gázpákával!
Ajjj neee! Erre most iszok.
Ne zavarjon ám, hogy a WECP 20 csak 450 fokig csavarható fel... Ha vetítést akarok nézni, moziba megyek. Khm...
Az az 50 fok itt már nem igazán sokat számít.
Matyi neked a médiában a helyed. Szuper kis tényfeltáró műsorokat csinálhatnál.
Hidd el, ha rajta múlik akkor úgy lecsapja az asztalról, hogy...
Jaj nincs is neki ilyen pákája, csak vetít. No de én vagyok az, aki ezt kimondja, hisz annyira nyilvánvaló. De miért akar nagyobbnak látszani, mint ami? 13 éves. Ne akarjon 23-nak látszani. Kezdve a Hapro-tól Picasából kivett képekkel, és sorolhatnám még. Node az igekötő és ige viszonya már kifog rajta...
Olyan régen volt már az oldalon szavazás... :hide: Pl.: mit csinálsz szilveszterkor..
Csöndbe maradok, nem szóltam semmit.
Mondjuk akinek van pénze petárdára, akkor már miért nem inkább a pákáját csinálja meg? No meg ha volt pénze egy ilyen pákára(bár gondolom nem ő vehette(már ha van neki)), akkor vigyázzon rá. Persze ha nem ő dolgozik meg valamiért, akkor nem is fog rá vigyázni, mert nem tudja mennyit kell dolgozni valamiért.
Mégiscsak jobb békében És akkor mindenkinek jó… Matyi mostanában nagyon antiszociális, és nem is titkolja
A petárda a gyerekeknek való, ahogy unokatesóm mondaná
Matyi emlékszel erre?:
Idézet: „...mozigépészként érzi magát, jó hosszú filmmel, csak egy a gond, a vetítőgép izzója folyton kiég. Vajon miért!?...” Akkor úgynézki ebben az esetben is igaz.
Verstanból ötös, ezt Szamóca sem tudta volna jobban megfogalmazni
Mindegy el ment és kész. Lehet elírtam már nagyon este volt.
És ezt akkor mondod mikor nem is ismersz!!!??
Csináljak képeket mai dátumokkal illetve időpontokkal?
Én már csináltam is!
Idézet: „Ne duli fuli ! Hanem inkább nyugi ! Gyün' a karácsonyi süti ! Egyél inkább Matyi ! / az meglátszik majd tuti !” Írta: Köbüki a 30. századból
Láttam már pár nagyot mondó Tóbiást (bocs KTobi, nem rád gondoltam). Veled kapcsolatban az iwiw-es megnyilvánulásod óta annyit, hogy ha személyesen hozod el a pákád a következő börzére kiégett fűtőbetéttel, akkor is az első gondolatom, hogy kölcsönkaptad. A félrefókuszált manipulált elkós képedről nem is beszélve. Ragyogóan ráharaptál a csali hozzászólásomra a kondinál, és itt is. Az este volt az elég átlátszó kifogás, mert ha valami az ENYÉM, főleg egy nagy értékű műszer vagy szerszám, azt vakon is tudom kezelni, és fejből fújom a paramétereit. Nincs olyan szabályozós páka, ami 500 fokig elmenne, mert 800 foktól már keményforrasztás... Kérlek tiszteld meg a többieket és engem is azzal, hogy nem nézel minket idiótának, és nem akarsz huszon-, harmincon-, ötvenen-egynéhány éves embereket az orránál fogva vezetni, mert szánalmas. sprofan is nem véletlen cikizett a kondis képed miatt... Vedd már észre, hogy magad teszed nevetségessé, de nagyon!
Úgy látom most indul a Móóónika sóóów. Én leszek Balázs.
B: - Akkor jöjjön első szereplőnk: Matyi B: - Matyi mi a bajod: Teslával? Matyi: - Én nem is tudom nem szeretem a fiatalokat. B: - Na, de mégis mi a bajod vele? Matyi: - Kérdezd meg tőle hova verte el azt a sok pííínzt. B: - Rendben, akkor jöjjön a bölcs Tesla. Tesla: - Szia, Balázs. B: - Nos mi a probléma Matyi és te közted? Tesla: - Matyi olyannal vádol ami nem is igaz. Matyi: - Mi az hogy nem igaz? Gyere ki a hóra jáccuk le. Tesla: - Itt vagyok, beszótá? Csitt-csatt, piff-puff B: - Fiúk, fiúk ezt azért nem kéne. Közönség: - Ez nagyon kígyó. B: - Most jöjjön egy kis reklám, utána megismerhetjük Győző és Guszti történetét. (Ez a véleményem erről a gyerekes vitáról.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |