Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   186 / 308
(#) Alkotó válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Jó kis "sátor" ez, abban a búcsúban.
(#) satlokk válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Szia!
Írígykedem szép,van itt minden mi szem szájnak ingere ám!
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Valóban irigylésre méltó!
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Szép is búcsú , komolyabb dobozok vannak ott mint amiről én álmodni mernék !
(#) Petjaa hozzászólása Jún 20, 2012 /

Sziasztok!

Ma végre megérkezett az új szerzeményem. Nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Üdv Petjaa
(#) vzoole válasza Petjaa hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Húú de csinos kis páka...
Tetszik a nyelének a kialakítása, mert jónak tűnik a fogás, de eléggé "el van szigetelve" a meleg résztől, így talán nem melegszik át olyan gyorsan mint pl egy hakko, vagy jbc.
(#) Petjaa válasza vzoole hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

A barázdált részen azért meleg kicsit. De egy kicsivel fentebb fogva már nem.
(#) satlokk válasza Petjaa hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Gratulálok a szerzeményedhez szép kis jószág,sok örömet a használatához.
(#) Petjaa válasza satlokk hozzászólására (») Jún 20, 2012 /

Köszönöm szépen!
(#) Frankye válasza Petjaa hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

Gratulálok hozzá! (Én mindig félek kicsit ettől az acélforgácsos hegytisztítótól, majd kíváncsi leszek, mennyire válik be Neked!)
(#) bbb válasza Frankye hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

Én már több hónapja használok ilyen tisztítót és csak ajánlani tudom. Sokkal jobban dolgozik, mint a szivacsos megoldás, de úgy az igazán tuti, ha mindkettőt használod. Vagyis én úgy szoktam, hogy ezt a fémbigyót először, aztán, ha véletlenül marad rajta valami apró szemcse, akkor az már mehet a szivaccsal, de a szivacs így elég ritkán van használva Szerintem minden fillért megért.
(#) koczka válasza bbb hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

A amikor fél éve használod és szépen lekoptatta a forrasztóhegy csúcsáról a bevonatot akkor látod csak igazán hogy milyen "hasznos".
(#) Petjaa válasza Frankye hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

Köszönöm szépen! Én is kíváncsi leszek rá még sosem használtam. De én is vegyesen használom eddig a kettőt. Rendes szivacs + ez.
(#) vzoole válasza koczka hozzászólására (») Jún 21, 2012 /

Én évek óta használom... nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget.
(#) Frankye válasza koczka hozzászólására (») Jún 22, 2012 /

Pontosan ettől féltem/félek én is...
(#) bbb válasza koczka hozzászólására (») Jún 22, 2012 /

Közelítek a fél évhez, de semmi lekoptatta a bevonatot jellegű dolgot nem tapasztaltam még vele. Meg persze én egy Fahrenheit 28020-al használom, amihez most már majdnem minden utcasarkon lehet hegyet venni... (nem vicc, a hódos barkácsbolt is árul!) Meg persze tartalékom is van, így nagyon nem is izgatom magam miatta
(#) Inhouse hozzászólása Jún 23, 2012 /

Bent van a padlásfeljáró és a tetőablak is! Beburkolva még nincs, majd holnap nekifogok...fáradt vagyok, reggel hatig horgászat volt, 7-re jött a srác az ablakot csinálni...kész vagyok...
Ez az 55*72-es ablak olyan kis apró, dehát csak ez fért el...mekkora lett volna a 45*55-ös tetőkibúvó?

Üdv
Inhouse
(#) satlokk válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 23, 2012 /

Jó pihenést!
(#) Inhouse válasza satlokk hozzászólására (») Jún 23, 2012 /

Köszönöm!

Egy kép a gipszkarton alatt talált üvegről. Aztán a tetőablak és a padlásfeljáró volt/lett...

Üdv Inhouse
(#) zolika60 válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 23, 2012 /

Ez az ablak is több mint a semmi. Legalább valami természetes fény is jut be. Gondolom hideg most nincs. De néhány hónap és nem bánod.
(#) satlokk válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 24, 2012 /

Látom most már lassan minden a helyén lesz."De 10 év mulva meg lehet liften fogol gondolkozni!"A természetes fénynél meg nincs jobb a szemnek.
(#) Inhouse válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 24, 2012 /

Ha lent nyitva van valami egész jó a légmozgás. De ott sem lehet mindig nyitva...főleg, ha odasüt a nap.

Üdv
Inhouse
(#) satlokk válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 26, 2012 /

Ez is egy klima megoldás........
(#) Gafly hozzászólása Jún 26, 2012 /

Megint akciós a digitális tolómérő.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2012 /

Én már tavaly vettem egyet. Így, hogy néhányszor használtam, elégedett vagyok vele. Ám ha pl. esztergályos lennék, bottal se piszkálnám.
(#) satlokk válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 27, 2012 /

Szerintem nem is olyan célra készült.
(#) SzervízMacska válasza satlokk hozzászólására (») Jún 27, 2012 /

Ez tisztán látszik. Mikor összetolom mérés után, sose nullát mutat.
(#) gordonfreemN hozzászólása Jún 27, 2012 /

Sziasztok!
Drága nagyapán 100-as kitűnő állapotú satuját megörököltem. Kicsit imitt-amott megkezdte a rozsda, de már ledrótkeféztem. Szerintetek érdemes kalapácslakkal nekiugrani, vagy csak sima festék, esetleg hagyjam a francba, beletelik újabb 40 évbe mire megint megkapargatom és kész?
(#) _vl_ válasza gordonfreemN hozzászólására (») Jún 27, 2012 /

Ha nem tárolod állandóan nedves helyen (pl. fűtetlen kamra, garázs), akkor szerintem nem érdemes. Suvickolás, rozsdamaró/foszfátozó, valami vékony réteg zsír, és csókolom.
(#) gordonfreemN válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 27, 2012 /

Szia!
Koszi szepen a valaszt! Nos, alagsorban lesz. Telen nem lesz, csak ritkan futve villannyal, viszont nedvesnek nem mondanam. Bar ezt megallapitani igy nehez, akkor inkabb jobb a vedelem (abbol kiindulva amit mondasz, egyet is ertek)
Következő: »»   186 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem