Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szia!
Írígykedem szép,van itt minden mi szem szájnak ingere ám!
Szép is búcsú , komolyabb dobozok vannak ott mint amiről én álmodni mernék !
Sziasztok!
Ma végre megérkezett az új szerzeményem. Nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv Petjaa
Húú de csinos kis páka...
Tetszik a nyelének a kialakítása, mert jónak tűnik a fogás, de eléggé "el van szigetelve" a meleg résztől, így talán nem melegszik át olyan gyorsan mint pl egy hakko, vagy jbc.
A barázdált részen azért meleg kicsit. De egy kicsivel fentebb fogva már nem.
Gratulálok a szerzeményedhez szép kis jószág,sok örömet a használatához.
Gratulálok hozzá! (Én mindig félek kicsit ettől az acélforgácsos hegytisztítótól, majd kíváncsi leszek, mennyire válik be Neked!)
Én már több hónapja használok ilyen tisztítót és csak ajánlani tudom. Sokkal jobban dolgozik, mint a szivacsos megoldás, de úgy az igazán tuti, ha mindkettőt használod. Vagyis én úgy szoktam, hogy ezt a fémbigyót először, aztán, ha véletlenül marad rajta valami apró szemcse, akkor az már mehet a szivaccsal, de a szivacs így elég ritkán van használva Szerintem minden fillért megért.
A amikor fél éve használod és szépen lekoptatta a forrasztóhegy csúcsáról a bevonatot akkor látod csak igazán hogy milyen "hasznos".
Köszönöm szépen! Én is kíváncsi leszek rá még sosem használtam. De én is vegyesen használom eddig a kettőt. Rendes szivacs + ez.
Én évek óta használom... nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget.
Közelítek a fél évhez, de semmi lekoptatta a bevonatot jellegű dolgot nem tapasztaltam még vele. Meg persze én egy Fahrenheit 28020-al használom, amihez most már majdnem minden utcasarkon lehet hegyet venni... (nem vicc, a hódos barkácsbolt is árul!) Meg persze tartalékom is van, így nagyon nem is izgatom magam miatta
Bent van a padlásfeljáró és a tetőablak is! Beburkolva még nincs, majd holnap nekifogok...fáradt vagyok, reggel hatig horgászat volt, 7-re jött a srác az ablakot csinálni...kész vagyok...
Ez az 55*72-es ablak olyan kis apró, dehát csak ez fért el...mekkora lett volna a 45*55-ös tetőkibúvó? Üdv Inhouse
Köszönöm!
Egy kép a gipszkarton alatt talált üvegről. Aztán a tetőablak és a padlásfeljáró volt/lett... Üdv Inhouse
Ez az ablak is több mint a semmi. Legalább valami természetes fény is jut be. Gondolom hideg most nincs. De néhány hónap és nem bánod.
Látom most már lassan minden a helyén lesz."De 10 év mulva meg lehet liften fogol gondolkozni!"A természetes fénynél meg nincs jobb a szemnek.
Ha lent nyitva van valami egész jó a légmozgás. De ott sem lehet mindig nyitva...főleg, ha odasüt a nap.
Üdv Inhouse
Én már tavaly vettem egyet. Így, hogy néhányszor használtam, elégedett vagyok vele. Ám ha pl. esztergályos lennék, bottal se piszkálnám.
Szerintem nem is olyan célra készült.
Ez tisztán látszik. Mikor összetolom mérés után, sose nullát mutat.
Sziasztok!
Drága nagyapán 100-as kitűnő állapotú satuját megörököltem. Kicsit imitt-amott megkezdte a rozsda, de már ledrótkeféztem. Szerintetek érdemes kalapácslakkal nekiugrani, vagy csak sima festék, esetleg hagyjam a francba, beletelik újabb 40 évbe mire megint megkapargatom és kész?
Ha nem tárolod állandóan nedves helyen (pl. fűtetlen kamra, garázs), akkor szerintem nem érdemes. Suvickolás, rozsdamaró/foszfátozó, valami vékony réteg zsír, és csókolom.
Szia!
Koszi szepen a valaszt! Nos, alagsorban lesz. Telen nem lesz, csak ritkan futve villannyal, viszont nedvesnek nem mondanam. Bar ezt megallapitani igy nehez, akkor inkabb jobb a vedelem (abbol kiindulva amit mondasz, egyet is ertek) |
Bejelentkezés
Hirdetés |