Fórum témák
» Több friss téma |
WinXP és Vista alatt ne használd az IE-t. Viszont Win7-től már elérhető az IE10, ami már elég jó. Szerintem XP alatt használj firefox-ot, a többivel meg nincs tapasztalatom az opera és a chrome kivételével.
Egyelőre ezt tesztelem: Comodo Dragon:
Idézet: Már csak azért, mert a tűzfalam is az övék. Ha nem férgesedik el, akkor tényleg jobb lesz, mint a Chrome. Kár, hogy ez nem tud magyarul. „A faster, more secure version of Chrome.”
Ez a WSUS ofline hogy működik? Eredeti xp-m van, ahhoz nem szeretnék ilyen kókány telepítőket leszedni.
Minden frissítés letölthető telepítőcsomagban az MS-től. A progi egyszerűen letölti a frissítéseket a Windows Update szerverről. Offine WSUS progi.
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
Felül kipipáltam az xpnél meg az officenál (2003at használok) a magyart, alul hagytam mindent. Ha rányomok a startra akkor valami ablakot dob fel, utána commanderes ablakba elindl valami letöltés. Jó így?
Ennek nem kell semmi setup, csak az Update generatort kell benne elindítani?
Idézet: „... az XP-t nem tudod frissíteni. A procit fullra járatja ...” Tud valaki róla valami hivatalos magyarázatot, hogy mi a fenét csináltak az MS-nél? Mert több gépen láttam ezt. Laza egy óra a frissítés. Nagy kínnal lefut 100% proc foglaltság mellet, de közben nincs diszk aktivitás sem.
Szia!
Jó lett volna ez a leírás kb 5-6 évvel ezelőtt! ( nem bántás , tényleg). Friss telepítésnél sem frissít az XP . A WSUS ról is csak nagy nehézségek árán lehet levenni a frissítéseket , de ha meg van akkor az N'lit- progival lehet integrálni, a telepítőbe.
Szia.
Ezt lehetne érthetőbben. Tegnap raktam fel az XP-t és 114 frissítést (sürgős) és 32 választhatót ajánlott fel.Ami kell azt már le is szedtem.
Szép jó estét mindenkinek!! Van egy problémám amire kérnék szépen segitséget!! Kaptam egy MSI Primari(x16x8)K9N Ultra alaplapot, elindul a proci vntátor,de nincs kép, levettem a hütöt és nem melegszik a proci,másikkal sem! Megnéztük alaplapi teszt kártyával és azt irja ki,FF Nagyon szépen kérem aki tud segitsen!!Milehet a hiba? Elöre is köszönöm! tisztelettel: dukai.mihaly46
Szia! Wsust rendszeresen frissítem, ügyfeles gépek arról frissülnek nem a netről, gyorsabb. Van ahol 2-4 Mbit a kapcsolat, vagy mobil internet van, vagy sok gép egy hálózaton belül,ezeken a helyeken mindenképp jobban járunk az offline frissítésekkel. Most 14GiB körül jár amit használok. Xp-W8.1, office... Minden hó 2. szerdáján frissíttem. Új telepítőbe persze célszerű beintegrálni.
Köszönöm szépen. Végigzongoráztam, amiket leír, és végre sikerült neki! Eddig fent volt ezerszer már 0x80070003 hibajelzéssel, hogy nem sikerült letltenie a frissítést. Persze attól féltem a legjobban, hogy a Windows könyvtárban a Software Distribution-t át kell írni SD-re. Vajon miért? Ez nem okoz bajt, hogy a Windows-ban átnevezel egy könyvtárat?
Én nem vacakolok vele: net stop wuauserv, törlöm az egész software distribution mappát, majd net start wuauserv. Ahol még érdemes szétnézni a windows\installer mappa. Méret szerint sorba állítod a fájlokat, és előfordul gyakran, hogy a sikertelen frissítések miatt ugyan az a fájl nagyon sokszor szerepel -azonos méret más név- akár több GiB is törölhető innen. Én leggyakrabban a .NET 1.1-nél találkoztam ilyennell, nem ment fel a frissítés, és a szemetet maga után hagyta. A software distribution mapp a letöltött frissítéseket, a és gépen levő frissítésekről az adatbázist tartalmazza. Megszakadt frissítés esetén a software distribution\download mappa is nagyon fel tud hízni. A frissítés telepítése után a windows elvileg törli a mappából a sikeres frissítések fájljait.
Nem mindenkinek van 25-50-100-150 Mbites nete, meg türelme a frissítések letöltésének megvárására.
Nekem 2 MB mobilnet van és 1,5 óra alatt leszedett mindent.Addig meg szereltem mást.A másik gépre meg csak az XP prof. sp3-at tettem fel - frissítések letiltva.Az megy rendesen.
Szia, Nme tudom milyen tester-kártyát raktatok rá, az enyém leírásában ez szerepel,:
Int19 Boot attempt, flash ROM programming was successful. Next, restarting the system Bios. Vgyis. a rendszer el sem indul. Vagy a flash hibás, és nem ad mőveletet a CPU felé, vagy már tápfeszt sem kap. Nincsennek felpúposodott, vagy be nem épített kondik az alaplapon? Az okozhat ilyen hibát, rá kelle mérni az alaplapi tápfeszekre.
Szia!
Mostanában sokan panaszkodnak, hogy a gépük belassul illetve lefagy. Azt tapasztaltam hogy minden esetben a frissítési szolgáltatás okozza a gondot . A frissítésekért felelő SWCHOST kitapossa a lelkét a procinak, de nem frissít semmit Lehet ez egy elszigetelt jelenség, de lehet kiszolgáló hiba is. A WSUSoffline progival viszont remekül lehet feltelepíteni a frissítéseket, de én már integrált telepítőt használok amiben eleve benne van .Egyet még csinálok majd jövőre és az XP korszak ezzel le is zárul . A WSUS nál viszont azt tapasztalom hogy van egy kb 80Mb fájl aminek 23% ánál a letöltés megáll majd 96% ismét és egy jó félóra mulva rendesen letöltődik minden. De lehet hogy a szolgáltatómmal van a baj , ezt nem tudom .
Sziasztok!Van egy 4890 es vapor grafikus kartyam es gyenge a pc tapom csak tesztelni szeretnem megoldhato egy masik 350w os taprol csak a kartyat futatni?
Nálam is így kezdődött minden. Nem jöttek le a frissítések, először a vírusirtójuk kezdett el vacakolni, nem kapcsolta be a tűzfalat, ezek után a Chrome teleszórta mindenféle adware/malware dologgal. A WSUSoffline-t hiába futtattam, az az eddig mindig sikertelen frissítés továbbra is ott vacakolt a tálcámon, amíg végig nem csináltam azt, amit laszlokunstar Esetleg? címszóval belinkelt.
A linkelt oldal azoknál a gépeknél jó ahol már történt frissítés, mint pl nálad. De egy "szűz" gépen nincs mit kitakarítani. De a biztonság kedvéért meg csináltam, mivel most is telepítek egy XP-t.
Sajnos nem segít.A proci fullon a gép nem mozdul. Ment rá kézzel 177 frissítés , plusz a WMP11 IE8 meg még egy csomó más.Nálam most ez a leg megbízhatóbb eljárás.
Valami baj van nálam a WSUS-sal:
Idézet: „Warning: Integrity database ..\client\md\hashes-win-glb.txt not found- Info: Determined static update urls for win glb” Ez mi? Hogyan lehet orvosolni?
Fel kell rakni a frissítőprogram patch-ét kézzel, addig ugyanis semmit nem fog csinálni. Utána már - igaz, rettentő lassan, de - hajlandó megcsinálni.
Nem írtad le azt sem, hogy melyik könyvtárba kell telepíteni. Program files? Windows?
Szia.
Köszönöm.Nálam inkább a Firefox és a flash új verziói miatt szokott ez előfordulni.Valamelyikből egy régebbit feltéve már nem okoz problémát.A frissítésekkel még nem volt gondom.Amit kiválasztok, lejön. Idézet: Ez micsoda? nem találni róla semmit. „N'lit-”
Szia!
Bocs lemaradt egy "e" betű! és bár emlékeim szerint N'lite ként írják de ezek szerint mégsem. Itt is van! És itt is de létezik már 7es hez is. Bocsi az írás hibáért.
A Wsus offline egy külön program . ha lejöttek a frissítések a kiválasztott mappából ,a "UpdateInstaller"-t elindítva a telepítő pont úgy fogja telepíteni mint ha azt a Updateről tennéd.
Ha jól emlékszem akkor a c:\Windows\SoftwareDistribution Egyébként maga a Wsus nem igényel telepítést. Itt mindent megtudsz Remélem erre gondoltál. Idézet: Akkor az egésszel nem tudok mit kezdeni. „Az N-lite csak telepítőhöz jó, feltelepített Windows-hoz nem.”
Ha feltelepített Windowst akarsz frissíteni ahhoz valóban nem .Ahhoz a WSOSoffline a jó. Az nLite a frissítések telepítőbe való integrálásához jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |