Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Érekelne, a HE találkozó jó alkalom lenne.
Sziasztok. Igaz nem elektronika, de elvihetőek a képen látható kicsi camping gázpalackok. Az egyik nagyobb szinte tele van, a többi üres. Helyileg Bp. XVI. ker-ben vehetőek át. Üdv: Zoli
Szia,
Töltenek még ilyen palackot? Nekem is van egy a nagyobbakból. Van hozzá egy csehszlovák keményforrasztó-készletem, meg persze a klasszikus kétégős kempingtűzhely. Lövésem nincs mit kezdek vele, ha kiürül.
Töltenek de kell rendelkeznie nyomáspróba engedéllyel.
Pl. Soroksáron van nyomáspróbázó cég. Ha beleütik az engedélyt (~6e Ft és néhány nap), akkor megtöltik a töltők. Nekem 30 éves NDK kemping palackot is megcsináltak.
Szia. Nemtudom, már nem akartunk foglalkozni velük, kb húsz éve hozzájuk sem nyúltunk. Emiatt nem is gondolkoztunk töltésen.
Sziasztok!
Elvihető egy doboznyi céges hulladék. Sok tápkábel, tonerek, vezetékek, dugasztáp, nyomtatókábelek, régi notebook táska, stb. Illetve egy szénszűrő (kisebbik doboz), ennek egész jó fém doboza van. Kb 1m hosszú a nagyobbik doboz. Bp. 3. kerület, Margit - kórház közelében.
Szia!
Érdekelne a csomag. A többit magányba.
Hy! A francba is, nagyon lecsúsztam... Annyira kellene nekem egy ilyen akksi, akár totálkárosan is, mint egy falat kenyér. Az enyém sajnos tönkre lett téve, szétolvadt az egész akksi ház. Na mindegy, majdcsak találok valahol...
Elvihető a képen látható DVD lejátszó (STRONG SRT 1700). A lemezeket nehezen olvassa, távja megvan. Helyileg Bp. III. kerületben található.
üdv mindenkinek .
tegnap kaptam szép kávával fúl csöves Orion AT 1550 televízió Ritkaság elcserélném csöves rádióra ha valakit érdekel ?
Írj privátban.
Szia!
Lehet segítség egy próbát meg ér szerintem tud segíteni neked... Egyik barátom apjának van egy kisgép szervíz-e elég sok mindene van a srácnak elég sok mindennel is foglalkozik és normális a ritka fajtából való nála érdeklődj esetleg. Címe : Budapest, Szugló u. 86, 1141 H-P Általában 9-17h van nyitva mellékeltem egy google s képet is a fehér tábla helyén egy graffitiztetett kisgépszervíz fel írat van meg találod könnyen
Szia!
Köszi a tippet! Bár mostanában nem nagyon járok arrafelé, de ha lenne telószám, vagy mail cím, valószínűleg rákérdeznék.
Nem tudom. Látszatra ép, de nem merem felhozni a lakásba, mert kivág vele az asszony.
A hulladékudvarban láttam meg, nem volt idő gondolkodni, mert már nézegették, mennyi réz lehet a drótban. A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
Ha feccus-t nem érdekli, elmennék érte. Köszönöm.
Ingyen elvihetőek a képen látható kijelzők, két ethernet modul és FTDi USB(master)-Soros/párhuzamos modul.
Számomra jó szolgálatot tettek a hobbiprojektekhez, de ma már nem foglalkozok ilyesmivel, így a megmaradtakat felajánlanám a jövő generáció számára. [ Mindegyik kijelző bontott!!, nem is biztos hogy mind működik vagy standard vezérlővel rendelkeznek, ha jól emlékszem valamelyiknek negatív kontraszt feszültség kellett. A modulok teljesen újak, sose voltak használva.] CSAK személyes átvétel.
engem érdekel! esetleg tudnád postázni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |