Fórum témák
» Több friss téma |
Talán azért, mert lespóroltad a "PN" végződést...vagy ilyen nincs is a tiéden?
Sajnos a rajta található cikkszámra semmit sem találtam
Ez igaz, köszi szépen a kiegészítést!
Sziasztok!
Keresem azt a forgalmazót aki olyan mobilnet modemet árul,amihez külső antenna is csatlakoztatható mert ahol használnám olyan gyenge a jel, hogy netezni szinte lehetetlen. Magyarországi antennát már találtam csak az oldalukon megjelölt modemet amihez az antenna jó nemigen találni.Az antenna forgalmazója Azért kéne magyarországi mert ebay-ról az ünnepek előtt már nem érne ide. A linkelt oldalon levő készülékek bármelyike érdekel, lehetőleg kártyafüggetlen legyen. A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2016
Pl. ez olyan típus, bár nem "forgalmazótól".
Bővebben: Link Vagy a másik: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2016
Nekem egy E5776s-32 van, ennek van külső antenna csatlakozója (TS9). Hogy pill. hol lehet kapni, azt nem tudom, de találtam egy oldalt.
Bővebben: Link És tartozékok Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet olcsón venni ferritgyűrűt? Kb. 50-60mm-es átmérőjű 12-25mm széles (belső átmérő annyira nem vészes, a szélesség sem, szükség esetén 2-3 db-ot összeragasztok).
Sziasztok! ,,rádióba való( kicsi, lapos műanyag tekerőgombja van ) potmétert hol kapok értelmes áron Budapesten?
Sziasztok! Budapesten top258pn hol kapható? (mint kiderült nem pn hanem mn volt a jelenleg még javítás alatt álló Logitech házimoziban) és a hq elektronikában sajnos nem talál a kereső. Remélem tud valaki segíteni!
TOP258PN van: Bővebben: Link
Bocsi, elírtam. Szóval top 258 mn kellene. Mert a javítandó házimoziban sajnos nem pn, hanem mn volt.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2016
Bár legalább 5-öt kell rendelni: Bővebben: Link
Köszi!
Sziasztok! Budapesten hol kapható ilyen relé (csatolt kép), olyan helyen, ahol raktáron is van valószínűleg? Az sem baj, ha kicsit nagyobbra van méretezve / jobb minőségű... Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen, ez jónak tűnik!
Amúgy ha a relé elromlik (ez egy 3D nyomtató alaplapja egyébként), akkor mire lehet gyanakodni? A relé minőségére vagy valami zárlat van vagy mi lehet az oka?
Közben találtam egy ugyanolyat:
https://www.hestore.hu/prod_10036647.html Melyik a jobb szerintetek? Amit Te linkeltél vagy a gyári? Köszi!
Én a magam részéről OMRON-t raknék bele, ez a Songle olyan nagy név, hogy életemben ma láttam először...
Attól függ, melyik része ment tönkre a relének.
Veszel bármilyen Arduinos relé schield-et, azon ez a típusú relé van. Én 4db-ot tartalmazót vettem Ebay-ről 2,3$-ért Bővebben: Link , valószínűleg Bp-en is forgalmazzák, vagy vaterán szétnézhetsz hasonló keresőszavakkal.
A fő kérdés az, hogy miként romlott el? Ha kattan, de nem kapcsol, akkor az érintkezője égett be. Ebben az esetben meg kell nézni a kapcsolást, van-e valami szikraoltás?
A Songle eléggé elterjedt gyártó, nem valószínű, hogy minőségi probléma lenne vele, persze elméletileg nem kizárt egy-egy hibás példány. Talán ez is jó lehet? A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Ez a relé mit csinál? A fűtést kapcsolja ki-be? Mert ha igen, akkor én fognám a helyedben, és kukáznám a francba, majd bekötnék egy-egy megfelelően méretezett szilárdtest relét!
Üdv.Van egy soundwave erősítőm a hangszin poti elromlott és nem találok belevaló darabot.100k logaritmikus poti,ha tudnátok segíteni,hogy melyik boltban vagy kitől tudnék ilyet beszerezni nagyon megköszönném.Csatolok róla képet.Előre is köszönöm a segítséget.
Hangszínszabályzó poti nem szokott logaritmikus lenni. Felfelé is, lefelé is ugyanannyit kell szabályozni szimmetrikusan, tehát lineárisra lesz szükséged.
Hello!
A csatolt képet nem te készítetted...ezért akár a képed származási helyét is megadhattad volna. De még nem késő csatolni a saját készítésű fotót a poti feliratairól. A "B" típus az logaritmikus... A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Idézet: „A "B" típus az logaritmikus...” Attól függ, ki gyártotta... Lineáris mégis B A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Üdv.Djstore csak 50k van ebből,hangszín poti.A hátulján csak annyi van hogy 100k B.
Az Ebayen akartam venni de lecsúsztam róla.Ez az a poti.Csatolom.Nem tudom hogy jól értelmeztem e a potin lévő feliratot,úgy gondoltam a B az logaritmikusat jelent.De lehet hogy tévedek.Tudsz segíteni? A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Üdv.Tudtok segíteni,nagyon kellene!Ugyan ez a felírat van az enyémen is mint a képen.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Szia.
Már sajnos nem egyértelmű egy potméternél, hogy az A a lineáris és a B a logaritmikus. Ha távol-keleti, akkor jó eséllyel a B a lineáris. Az a biztos, ha megkérdezed az eladót, vagy a termék katalógusában megnézed (már ha létezik..) |
Bejelentkezés
Hirdetés |