Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) szs válasza furko hozzászólására (») Júl 24, 2022
Az én értelmezésemben a kőműves nem szerencsétlen. Sőt, jobban tudja használni a "colostok"-nak nevezett eszközt, mint a nagyképű fórumozók. Ismerek néhány kőművest, és olvasok nagyarcú fórumozót.
(#) zsoltee0001 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 22, 2017
azt hittem hogy ezzel a poénnal tarolni fogok, de akkor ezek szerint vagy nem jó vicc, vagy nincsenek a fórumozók képbe foci terén.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2017
(#) szamóca hozzászólása Okt 2, 2015
Január 1. Unatkozom. Hifista akarok lenni! Semmi bajom a music centerem hangjával, de az tutira nem HiFi. Több magas, közép és mély hang kellene. Havernál tök állatul szól a házimozi cucca.

Január 6. Láttam a MM-ban egy gyönyörű Sonyt 60 ezerért. 5x300W-os! Nem tudom, ez mit jelent, de ez már biztosan HiFi. Az eladó szerint ez a legjobb erősítő és most akciós is. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Két hülye azt mondta, vegyek inkább valami használtat, de szerintem ezek nem jó hifisták. Engem nem vágnak át! Naná, hogy nem veszek használt cuccot!

Január 8. Megvettem a Sonyt. Az eladó szerint ez a legjobb vétel most. Most már hifista vagyok. Tök szépen világít a sötétben, éjszaka az ágyból néztem, imádom. A hangja is jó, bár nem is tudom... Mindegy, ez tutira HiFi, majd megszokom.

Január 9. Elújságoltam a fórumon, feltettem 7 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten lehülyéztek (ezek nem hifisták). Mindegy, én hifista vagyok.

Január 26. Néhány napja hallgatom. Havertól kértem tesztlemezt is. Fura zenék vannak rajta, de ilyen a HiFi. Kicsit talán lehetne több a magason a mély. A francba! Lehet, hogy a Yamahát kellett volna megvennem 100 ezerért? Az mégiscsak 5 kilóval nehezebb!

Február 12. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták. Megint valami ismeretlen használt cuccot ajánlgattak, de szerintem csak át akarnak vágni. Nem hagyom magam, hifista vagyok.

Február 13. Megvettem a Yamahát, már nem kérdeztem az eladót. Az előzőt megkapta a fater a garázsba. Most már tényleg hifista vagyok. Tök állat a távvezérlője, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már tutira HiFi, majd megszokom.

Február 17. Elújságoltam a fórumon, feltettem 24 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten fintorogtak (ezek nem hifisták). Nem érdekel!

Március 3. Kicsit talán lehetne több a mélyen a magas. A francba! Lehet, hogy a HK-t kellett volna megvennem? Az mégiscsak 12x800 Wattos! (Tudnám, ez mit jelent...)

Március 5. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták.

Március 9. Megvettem a HK-t 150 ezerért. Nem volt raktáron, rendelni kellett. Az eladók furán sugdolóztak a hátam mögött, de tojtam rá. Nagyon tuti a cucc, minden gombnyomásra pittyen egyet, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már High End cucc. Az előző gagyit megkapta a muter a konyhába.

Március 12. Elújságoltam a fórumon, de nem tettem fel fotót. Öten gratuláltak (ezek biztosan hifisták), ketten morogtak (ezek biztosan nem hifisták), de már nem érdekel.

Március 27. Hallgatom 2 hete. Kicsit talán lehetne több a dinamika. Havernál több van. Mindegy, biztosan rosszul hallom.

Április 18. Sokat fórumozok mostanában, szeretek tanácsot adni a kezdőknek. Mindenkinek azt írtam, vegyenek ilyen erősítőt ők is, mert ez a tuti! Én tudom, hiszen ez már a 3. erősítőm!

Május 4. Ma voltam haver haverjánál, aki öreg hifista. Fura cuccok vannak nála. Egyik nevéről sem hallottam még és bazi randán néznek ki. Nem is tetszett a hang, kevés volt a magas, meg a mély is. Ez nem hifista, hanem süket.

Május 27. Megint voltunk haver haverjánál. Beszélgettünk a zenéről, hangzásról. Elmesélte, milyen cuccai voltak korábban. Nem semmi lista! Egyre jobban tetszik a hang nála. Utána rossz volt itthon zenét hallgatni, valahogy torz és unalmas az egész.

Június 4. Azt hiszem, eladom a cuccot. Nem tetszik. Az az 5 hülye fórumozó miért mondta, hogy ez jó?

Június 21. Eladtam féláron. Már nem akarok hifista lenni, csak kellene valami itthonra zenehallgatáshoz.

Június 28. Az öreg hifis ajánlott valami angol erősítőt, amit a haverja árul 30 ezerért. Kölcsönkértem, hazahoztam, bekötöttem. Elsőre furcsa volt a hangja, de egyre jobban tetszik. Nem értem, miért, hiszen csak 20 Wattos és 7 kiló, de élvezem.

Július 3. Megvettem a régi erősítőt. Csúnyácska, de nem zavar. Nagyon jól szólnak rajta a régi zenéim is, amiket valamiért évek óta nem hallgattam.

Július 27. Mostanában sokkal több zenét hallgatok itthon. Néha még felmegyek a fórumra olvasgatni. Sok kezdő minden sz@rt megvesz, aztán osztják az észt egymásnak. Néha beírom, hogy ne költsék a pénzt csicsás cuccokra meghallgatás nélkül, de nem hallgatnak rám. Hülye hifisták!
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2015
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 8, 2015
(#) kérdező hozzászólása Aug 8, 2015
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve.
12 aki megosztja hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni.
6 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire.
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba.
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba.
5 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban.
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy "villany körte" és másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot.
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa.
17 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt.
19 hozzászóló, aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni.
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba.
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás.
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat.
3 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást.
5 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált.
4 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "szerintem is".
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről".
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.
(#) DJanosi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 2, 2011
Azt is rajzolnék rá! Volna egy kérdésem hozzad ! Illetve minden fórumozó társnak! Két flakon problémája
Van egy 3 és 5 gallonon flakonod. De pontosan 4 gallont kell lemérned.
Hogy oldod meg? Nincs jelölés vagy hasonló a flakonokon.
(#) dpeti hozzászólása Feb 22, 2011
Megkérek minden fórumozót, hogy nyalogasson citromot.
(#) Topi hozzászólása Jan 25, 2011
Nem biztos, hogy vicc...

Hány fórumozó kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve

14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni

7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire

1 aki az egészet átrakja a világítás topicba

2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba

7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban

5 aki flame-eli a nyelvtanárokat

3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben

6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot

2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa

15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt

19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni

11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba

36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás

7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat

4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást

3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz

13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"

5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát

4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"

13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"

1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.
(#) janocsi hozzászólása Jan 20, 2010
Egy apró kérés a kedves fórumozókhoz, (de ne vegyétek elsőre annyira komolyan) ..

Csinálok egy szerkezetet, /hogy ez hogyan is működhetne itt, olvassuk..

(Xy).
Teljesen új vagyok itt megint, de ezért is akarok egy olyan szerkezetet csinálni, ami egyből működik , vagy ha nem is annyira, legalább egyből eladható legyen. Ebben kérnék segítséget Tőletek, mert úgy látom, Ti itt már szinte mindent meg tudnátok csinálni, csak kell valaki, aki meg tudná mondani, mi is lehetne az a valami. Jó helyen vagyok? Biztos? Na, én is így gondoltam! Még nem tudom, hogy mi is lenne az, vagy hogy is nézzen ki, de ahogy írom így lefelé, egyszer csak-csak, ki fogom találni.. De nem ám összehajigálva, begányolva, össze-vissza festve meg forrasztva, hanem rendesen, spécin legyen aztán kialakítva, meg dobozolva, (ha lehet szitázva a feliratokat, de az igazi arannyal legyen!), aztán jól nézzen ám ki, mintha eredeti lenne! Főleg meg csatlakozók is legyenek rajta mindenfajta, pl.: fire-wire vagy mi, ja, meg USB, (fogalmam sincs mi lehet, de azt most nagyon viszik mint a cukrot, pláne ha van is rajta). Ja, és kapcsoló, de nem az a billenős, vagy az a tekerős se legyen, meg ne legyen nyomós se, nem divat má’ az se. Á, mégse legyen rajta ilyesmi. Megvan-megvan távirányítós, azt tudtok csinálni? Hát persze hogy tudtok, nem is tudom ilyet minek kérdezek. Ez egy lámpa lehetne ami majd világít is. Na, de ne kelljen a kezem mindig a szemem elé kapkodni, mert szembe vág a fény ha felkapcsolom, hanem legyen rajta árnyék, Világos? Vagyis sötét legyen mögötte, ha ott vagyok. Nocsak-nocsak, tudtam, hogy egyszer aztán mégis kezd kialakulni a lényeg, nem is gondoltam volna, hogy így ki tudom találni a végére ahogy így leírom. Kész csoda lesz ez a szerkezet, már nekem is kezd így megtetszeni. .(Akkor mégiscsak jó valamire, hogy legalább írni megtanítottak, nahát)! De nem szeretném, ha csak az egyik végéből jönne a fény,.világítson mind a két végén, égjen rendesen. Érthető minden? Akkor hadd menjen a projekt vagy mi. (Csak aztán „óvatosan azzal a bolond ésszel” nehogy valami marhaság legyen belőle, ha rossz is, az is jól üssön ki a végén).

Na, délután ötre? Egy sör! Ha valaki hamarabb, kettő(?). Hmmm. Az egyiket most, a másikat ha készen van és működik, vagy jól csinál valamit a szerkezet, nekem is megmutatva.

Köszönöm az összes fórumozók segítségeit, akik önzetlenül is, de végig itt voltak, hogy összehozhattam ezt a kiváló berendezést köszönöm. Remélem eladható lesz a termék, és mindenki rendel belőle már most előre legalább jónéhányat. (Még a gyártást kel leszervezni, abba is a segítségetekkel, megy ez nekem).

Köszönöm, azért ennyire nem gondoltam, nem tudom teljesíteni egyszerre mindet, előjegyzem…

Idézet:
„- hamuka: Nekem kéne ilyen szerkezet vagy 15db, de USB-s, hogyan tudok hozzájutni minél előbb? (Ha nincsen annyi USB-s akkor vegyesen is jó).

- rövidzárlat: Nekem is pont egy ilyenre lenne most szükségem, én is rendelnék..

- fapercent: Csatlakoznék szintén a megrendelők népes táborába, én négy darabot szeretnék, de csak az USB-s készülékből..”

(#) SALáta válasza Frodo94 hozzászólására (») Aug 11, 2009
Hidegfront van, kitudja vagy a modik vagy a fórumozók érzékenyebbek.
(#) Kacsavadasz hozzászólása Júl 3, 2009
Jó reggelt fórumozók!

pálcika_win
(#) Pioneer hozzászólása Ápr 10, 2009
Ezt most találtam és mennyire igaz . Lehet hogy ismerik páran, de nekem új és nagyon tetszik

fórumozók és a villanykörte

12 aki megosztja hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni.
5 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban.
4 aki flame-eli a nyelvtanárokat.
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben.
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy "villany körte" és másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot.
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa.
17 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt.
19 hozzászóló, aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni.
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba.
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás.
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat.
3 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást.
4 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "szerintem is".
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről".
(#) Mickey5 hozzászólása Jan 19, 2009
Idézet:
„Szavazás
Találkoztál-e már személyesen az itt megismert fórumozó társaddal?
91 Igen, többekkel is
235 Nem, még senkivel
21 Nem, nem is tervezem
12 Igen, a moderátorok nagyon szimpatikusak és velük szívesen találkoznék”

Nahát! 12 modink van?
(#) valve hozzászólása Szept 4, 2008
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet

Hány Microsoft helpdesk alkalmazott kell egy villanykörte kicseréléséhez???
4! Az első azt kérdezi: "Mi a villanykörte regisztrációs száma?"
A második azt mondja: "Próbálja meg kikapcsolni, majd újra bekapcsolni!"
A harmadik: "Próbálja meg a villanykörtét újrainstallálni, a telepítés megoldhatja a problémát!"
Míg a negyedik: "A probléma az Önök hálózatával lehet, a mi villanykörténk nálunk rendesen világít!"

Hány programozó kell egy villanykörte becsavarásához? Egy sem, mert az hardware-hiba!

A legújabb Windows (Longhorn) verzió hivatalos neve: Windows Vista. A kék halál új felírata: Astala Vista!

Tegnap telepítettem a Windows 98-ast... Most cserélem a Reset gombot mert elkopott!

Hogy fog kezdődni a 25.században egy mese?
Egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl,.. ..

Az USB az USA továbbfejlesztett változata?
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Júl 29, 2008
„Nagy az Isten állatkertje”...ez még alapvetően nem lenne gond, hanem az, hogy alacsony a kerítés!

Erről az jut eszembe (IQ fighter fórumozó), hogy:
Idézet:
„Amikor az észt osztották, kétszer is sorbaállt, de sajnos egyszer sem került sorra...”
Kép: Hivatkozás
(#) jocko hozzászólása Júl 28, 2008
tehát:a "kivétel erösíti a szabályt" he lehet igy besorolnom a hozzászólásomat, de némely fórumozó egyed abszolút nöi nickeken karcolgat.nem is folytatom,még jó hogy tettek fel fotót. nöi sorstársaim nevében követelem hogy a fotókat vegyék le!
(#) vicsys hozzászólása Jún 9, 2008
Szeretnék egy kis segítséget nyújtani azoknak a kezdő (és nem kezdő) fórumozó társaimnak akiknek nem indul elsőre a kapcsolásuk...

uri.mp3

(#) Tom025 válasza uli hozzászólására (») Jún 6, 2008
Azért a hirdetés többi része lemaradt, ami magyarázza a dolgot.. Bár a kép tényleg érdekes.. Bővebben: Link
Mindenesetre jó..

Még az előzőhöz: természetesen ne a fórumozók kopjanak ki, csak ha már szóba került..
(#) Fery válasza Tom025 hozzászólására (») Jún 6, 2008
Idézet:
„Látom, a fórumozók helyett a bizonyos hozzászólás kopott már ki..”

Ahogy gondolod, de ha a fórumozók kopnak ki, akkor kihal az oldal. Azt viszont jól irtad, hogy helytelen és felesleges, szerintem itt aztán végképp.
Fery
(#) Tom025 válasza hozzászólására (») Jún 6, 2008
Hajj, én pedig nagyon jót derültem az oldalon.. Látom, a fórumozók helyett a bizonyos hozzászólás kopott már ki..

Mindazontúl, a káromkodás nem szép dolog, de szerintem nem ezek ismerete avagy nem ismerete adja az értéket. Úgyis mindenki ismeri őket, az átlagember ha valami nagyon egzotikus darabot nem is, de sok nagyon durvát biztos tud mondani. Megtanuljuk ezeket pontosan az óvodában, iskolában, szomszédból, munkásoktól (erre van egy nagyon jó vicc is, de nem szúrom be, mert pont erről beszélünk).. Én úgy gondolom, inkább az az érték, ha valaki mindezek ismerete mellett mégsem használja őket mert felismeri a helytelenségét, és fölöslegességét..
(#) Tomi20 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 14, 2008
Heló
Szerintem cikk írásért lehetne pontokat osztani. Nehézségi szinttől, leírástól, megépítéstől függően.
Vagy a fórumozók szavaznának mondjuk egy hónapig, hogy hány pontot adnának a cikkre. (1 cikk max 100 pont)
(#) Darka hozzászólása Márc 8, 2008

4 aki flame-eli a nyelvtanárokat.
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben.
(#) nyulbul hozzászólása Máj 15, 2007
(aki sokat fórumozik az tudja, hogy mennyire igazak ezek az állítások

1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem