Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   1175 / 1175
(#) Rosszmáj hozzászólása Vas, 7:57 /

Csatlakozó

A jobb oldali csatlakozónak mi a neve?
A PC tápcsatlakozónál hosszabb és vastagabb a tüskéje.

csati.jpg

(#) szs válasza Bakman hozzászólására (») Vas, 17:27 /

Tovább is van, modjam még? Mondom!
Szóval: nemcsak R0 a döglött, és D3 beteg (mérhető, de cserélendő az), de a trafón is baj van. Az egyik tekercse (ami D3 felé dolgozna) szakadt.
Most jön a témába vágó kérdés: (milyen alkatrész, készülék) ennyi infóból, amit az első képen mutatok (a kep jobb oldalán), rá lehet jönni, mit vegyek helyette? Annyi vsak az írás rajta, hogy 2.5mH (ezt fénykép nélkül <5mH-nak néztem ), semmi más.
Mutatok még képeket, hátha valaki ráismer.
Ez egy LED-es lámpa lenne, amit szeretnék életrekelteni. A LED-ek világítanak másik táppal és ellenállással próbalva, csak ez a tápegység baj van.
A hozzászólás módosítva: Vas, 17:32
(#) uniman válasza granpa hozzászólására (») Vas, 19:08 /

A Tesla MAA ic-ket gyártott...
(#) granpa válasza uniman hozzászólására (») Vas, 19:38 /

Á, ezektől minden kitelik.
(#) uniman válasza Bakman hozzászólására (») Vas, 21:36 /

Itt a válasz: Bővebben: Link
(#) Bakman válasza Rosszmáj hozzászólására (») Hé, 7:23 / 1

Ránézésre ez a típus: Bővebben: Link.
(#) Rosszmáj válasza Bakman hozzászólására (») Hé, 8:29 /

Köszönöm, majdnem ez az, kissé eltérnek a méretek (nem Molex, hanem valami koppintás) de innen el lehet indulni.
Nekem becsípődött az öt pólus és arra koncentráltam, valószínűleg ezért kerestem hiába.
(#) Bakman válasza Rosszmáj hozzászólására (») Hé, 9:04 /

Ha nagyon nem vagy csak nehezen találsz oda illőt, cseréld valamilyen általánosabb típusra, már ha járható ez az út.
(#) ptibor válasza Davidd hozzászólására (») Hé, 20:39 /

Szia!
Gratulálok az ismeretlen meghajtófokozat pótlásához.
Megosztanád velünk is az általad kitalált és beépített előerősítő fokozat kapcsolási rajzát?
Előre is köszönöm a többiek nevében is.
(#) Davidd válasza ptibor hozzászólására (») Hé, 23:55 /

Szia, mivel nagy nehezen megtaláltam a gyári kapcsolási rajzot, teljesen átlátható volt, hogy még is mi hiányzik. Imádom az erősítőket, jópárat javítottam, építettem. Igaz itt kicsit szkeptikus voltam, hogy működni fog egyáltalán. Az eljáras, egy pinsor felcinezése volt. A kapcsolási rajz alapján 8 pin (SIP 8 tokozás). Fogtam egy másik erősítő bemeneti fokozatát és kiosztottam a kapcsolási rajz alapján a megfelelő lábakhoz.(pl 1 es bemenet, 2 es visszacsatolás, stb) A mellékelt képen a bekeretezett rész került fel az öcsipanelre, azaz a meghajtó fokozat. Ha valami nem érthető még megpróbálom még részletesebben valahogy leírni. Ami nem elhanyagolható hogy a Q5 bazisat meg fel kellett kötni egy szál drottal, az R203 és a q201 közé.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 0:05
(#) szs válasza szs hozzászólására (») Sze, 17:56 /

Valójában nem baj, hogy nincs válasz, én sem látok jobbat: egyszerűen eléteszek egy 24V-os tápegységet, és egy jó nagy 22Ω-os ellenállást.
A hozzászólás módosítva: Sze, 17:57
Következő: »»   1175 / 1175
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem