Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » AEG 56840L kondenzációs szárítógép
Szia!
2k2 az értéke az R6 ellenállásnak.
Üdv Mindenkinek!
Van egy Electrolux Lavatherm 55820 típusú szárítógépe az egyik ismerősömnek. Sajnos elvállaltam. Semmi tapasztalatom a szárítógépekkel. Járt már vagy 3 szerelőnél a NYÁK, teletolták óngolyókkal. Az alapvető hiba az volt, hogy nem mindig pörgöt fel a motor, miután próbálkoztak vele, már fel sem pörgött egyáltalán. Természetesen az összes relé szénné égve, azt nem cserélte senki. Kicseréltem, 2 relé visszacsapó diódája zárlatos volt, azt is cseréltem. Táp alá helyezve világítanak a LED-el, START gombra indulni látszik, mert a START LED átvált villogóból folyamatosan világítóba. Egyik relé sem kattan. A motoron lévő kondenzátorok kapacitása, megegyezik a felirattal. Kb. fél percig ha bekapcsolva hagyom, egyszer csak csipogni kezd, mintha lejárt volna. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy kapcsolási rajza? Előre is köszönöm. Üdvözlettel: László.
Sziasztok Electrolux EDC 67550 W szárítógép ügyében érdeklődnék. A jelenség se kép se hang. Az R76 os 47ohm os ellenállás szakadt de cseréjénél ha a forgókapcsolót eltekerem egyből kipukkan. Az LNK304et még nem cseréltem de hibásnak tűnik az is. Hol keressem a hibát? Előre is köszönöm
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. AEG 5684EX szárítógép működésével, illetve nem működésével kapcsolatban. Elindul a program ( bármelyik) az eltelt idő kijelzés számol vissza, de a gép nem csinál semmit Hibakód nem jelenik meg a kijelzőn. Előre is köszönöm a válaszokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |