Fórum témák
» Több friss téma |
A jobb felső sarokban a zöldmezőben levő "Új hozzászólás" szöveg mellett/alatt jobbra négyzetben kis lefelé mutató nyíhegyre katt, lenyílik egy menü, kiválasztod "Témát értesítésre jelölöm" szövegre katt. Azután megjelenik a jobb oldali sávban a Figyelő címszó alatt, ha a témában hozzászólás érkezik.
Nem ezen volt a hangsúly újat venni...! Azt a legegyszerűbb. A régi szépet megjavítani na igen mert ugye kár lett volna kidobni mert ami szép az szép...
3-400 Ft egy új, aminek a belsejét át tudod tenni a régi szépbe.
Sajnos az lett egy olcsó szutyok belét tettem át a szépnek a napelemére így működik csak sajnos. Hogy meddig meg majd elválik a sok rosszat meg kidobáltam... Annyi ez az olcsónak nem elem van a belébe hanem talán kondi és így nem olyan erős a fénye. A többit amit néztem itt lehet kapni nem egyeztek meg a méretek amik elemesek. Vagy szögletes volt vagy kisebb vagy nagyobb. Na mindegy megy ameddig megyazt annyi. Sajnos így volt a legegyszerűbb...
Esetleg még annyi kérdésem lenne mit lehet ezeknek csinálni kissé nagyobb legyen a fényereje? Lehet ezeken valamit fickósítani?
Valószínűleg lehet. Az a kérdés, hogy megéri-e?
A LED cseréje egy lehetséges út. Egy észrevehetően erősebb LED egy ilyen lámpa sokszorosába kerül. Több LED beépítése az üzemidőt csökkenti. Nagyobb akkumulátor töltésére kevés a napelem kapacitása.
Köszönöm a választ. Erősebb led nem lenne rossz megoldás kissé nagyobb fénerő és már rökéletes is. Az hogy reggelig nem világítana talán annyira nem gond...
Azt kellene tudnod, hogy az eredeti mit tud, de ezt még a gyártó sem sejti. Ezek nagy részénél a pillanatnyilag legalacsonyabb ár a gyártás alappillére. Ebbe az árkategóriába egyszerűen nem fér bele más.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |