Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Dansk 3f-T3535, és minden, ami vele kapcsolatos
Lapozás: OK   18 / 18
(#) etilalkohol válasza kurz hozzászólására (») Szo, 17:49 /

Köszi a részletes leírást!

Sikerült a Mikrovill-ben beszerezni a varikapokat, ráadásul emberi áron... nekiállok, amint időm engedi és beszámolok az eredményről!

Más:
Kedvencem a Dansk, mert furcsán szép és tetszik a led kijelzés és az érintőgombok miatt gyerekbarát. A hibáit a fórumnak hála lehet orvosolni..
Ami hasonlóan megfogott az a Beomaster 2400-2, érintőgomb, ultrahangos távirányító, falra akasztható, vagány kinézet.
A másik kedvenc rádióm a Kenwood KT-413, ebben a motoros (mágneses) hangolás fogott meg.
A legjobb hangú rádióm a Dual CT-1740 (nagy fóruma van ennek is és el is készítették a processzoros vezérlésének a kiváltását is).
Kondizni (elkó csere) lustaságból is szoktam, mert ha már egyszer szét kell szedni egy készüléket, akkor az összes általam észszerűnek tartott módosítást/javítást elvégzem, hogy X évig ne kelljen újra megbontani. Minőség/pénz ide vagy oda, a Beomasterben az elkók már könnyeztek/izzadtak.
(#) kurz válasza lefituta hozzászólására (») Szo, 18:21 / 1

Nem teszem, nem vagyok egy mellreszívós alkat. Csak levontam a szükséges konzekvenciákat. Írkálás helyett inkább igazi zenét hallgatok. A katasztrofális és siralmas Daskomon.
(#) kurz válasza etilalkohol hozzászólására (») Szo, 18:22 /

Szívesen, sok sikert!
Következő: »»   18 / 18
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem