Fórum témák
» Több friss téma |
Ha lenne ilyen, jó lenne. Még a Linux letöltése is gond, mert melyiket a sokezerből. Most egy kisebb változatot töltögetek. Valamiért az inteles rendszereket meg sem említik.
Mondtam mit tölts le https://downloads.sourceforge.net/gparted/gparted-live-1.7.0-1-amd64.iso[Link][/url]
Duplaklikk, a tartalmát rámásolod egy fat32 pendrivera, rábootolsz. Onnan már egy linuxost kérdezgess.
Sziasztok
Sikerült megcsinálnom a régebben kérdezett "Gigabyte GA-H61M-DS2 alaplap" hibáját, ami az 1. képen lévő képet adta 3. újraindulásra. Újra kellett írni mindkét Bios IC tartalmát. Rendeltem CH341A programozót. Csináltam biztonsági mentést a B_Bios és M_Bios ról. Újraírtam mindkét IC-re a B_Bios tartalmát és elsőre simán indult, a Bios is betöltődött (2. kép). Az M_Bios tartalmával nem működött, valószínűleg annak a tartalma volt hibás. A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2025
Ennyit a Gigabyte DualBios rendszer megbízhatóságáról..
![]() Linux képfájlTudnátok ajánlani egy olyan free Linux ISO verziót, ami gond nélkül elindul többféle hardveren (alaplapon). Nem kell semmi cifra megoldás. elég ha látszik, hogy működik a hardver, és van rajta egy fájlkezelő, ami a Windows fájlrendszereket is látja.Van egy Runtime Linux Live CD ISO képfájlom, ami az előző 8 éves alaplapon elindult, de az újon már nem, pedig a legújabb verzió van. Az alaplap BIOS-ban nem akarok semmit sem variálni (ha lehet egyáltalán) csak azért hogy elinduljon. Az már csak hab volt a tortán, hogy az USB pendrájvot úgy hazavágta, hogy sem a Win, sem más particionáló program nem tudta kezelni. Lett megoldásom, de azért ez furcsa.
Slax esetleg...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |