Szia!
Bocsi nem figyeltem.
Hali!
Azért írok erre a topicra, mert a letöbb beaggal kapcsolatos hozzászólás itt volt.
Nekem egy 453-asom van, 1000ft-ba volt., de 3-tól fölfelé torzít. Kaptam már tippeket, de nem jött be egyik sem igazán. Szabadtéren, monitornak akarnám használni. Ha jár erre azok közül valaki, aki szerelt ilyet, esetleg ilyen tünettel, kérem segítsen!! :help:
„1000ft-ba volt., de 3-tól fölfelé torzít”
Nem egyszerű probléma!
Javítható az, semmi bonyolult nincs benne.
Sziasztok.
Van egy Grundig V1000-es erősítőm és azt szeretném megtudakolni, hogy milyen típusú biztosítékok vannak a trafó kimenetén és bemenetén, mert ezeket kivették előzőleg és nem tudom milyet vegyek bele.
Remélem választ kapok, mert nagyon fontos lenne, hogy helyre tudjam állítani az erősítőt.
A válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
Hali!
Nálam is van egy BEAG AET 453, de annak a belseje nem egészen hasonlít az általad linkelt kapcsolásra. Ami hozzám került, az előfokban szerepel 3 db UA típusú IC. A problémám a következő vele: egy bizonyos idő után elkezd égtelenül búgni. Változó, hogy mennyi idő után. Olyan mintha AC kerülne rá és gerjedne is. Az egyenirányítót cseréltem, gondoltam, hátha az megy zárlatba egy idő után, de nem segített. Az elkókat már cseréltem az sem segített. Ha valakinek van valami ötlete, kérem ne titkolja.
Üdv,
Matt
Csá!
Nekem is van ép i(j)lyen erősitőm ,és nem rossz kis jószág ,és tényleg jól szól.
Kérnék egy kis odafigyelést az írásmódra!
szamóca