Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Csodálkoztam is, hogy minek az a dög nagy objektív oda. Én már évek óta nem fotózok, mert nem sikerült feltölteni. Pedig egy időben hónapokig rágtam a Zoli fülét miatta. Ja, és elfelejtettem személyesen megkérdezni, hogy Travolta mért nem jött?
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy idén lesz-e hivatalos HE találkozó?
Egyelőre úgy tűnik, hogy financiális okok miatt meghiúsul. Elsősorban azért, mert a terem, amit korábban béreltünk (középiskolai tornaterem) bérleti díja többszöröse lett a korábbinak. A többi dolog sem nagyon "jött be", pl. a börzézők nem tudtak annyit árusítani, mint szerettek volna, sokan azon háborogtak, hogy "szemetet" árulnak, illetve konkrétan több doboznyi hulladékot (elektronikai!) hagytak hátra egyesek, aminek a suli - érthető okokból - nem igazán örült. Az egész egyik - korábbi - fő vonzereje, a "börze" lassan szemétteleppé változott, így, 10 év alatt. (Szinte minden évben ugyan azok árusították, ugyan azt, amit 10 éve se tudtak eladni, márpedig igen sokan e miatt jöttek el.)
Szóval az egyedüli vonzerő egyre inkább a verseny lett. Ezen felül a főszervezőnek (Topi) építkezése folyik, ami szintén igen sok energiáját köti le. Ha lesz valami konkrét információnk, megosztjuk Veletek is.
Hát, sajnálom hogy így alakult, ha lesz mégis, akkor természetesen ott leszek. Köszi szépen a választ!
Azt hiszem, vagyunk ezzel így néhányan. Mármint hogy sajnáljuk a történtek ilyetén alakulását. Természetesen ha lesz újabb információ a témában, mindenképpen közzétesszük.
Ha már valahogy előkerült ez a topic és ilyen kiemelt színű, akkor legyen itt is...
Alternatív HE találkozó Békéscsaba 2018.07.21 Gyertek bátran! A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018
Jókor szólsz, három nappal előtte...
Macskusz, Neked természetesen van foglalt helyed az autóban
Köszönöm szépen, csak szabadnapom nincs ilyen hirtelen.
Ez a topic kedden került elő, szerdán írtam bele ezzel kapcsolatban. Az alternatív HE találkozó topicban már régóta megy a toborzás. Július 11 óta cikk is van a főoldalon róla.
Semmi gond, csak jó volt kicsit hisztizni.
Ezt sajnálattal hallom. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem ismerősi körben, erre megharagudott a FB, amit nem tudok mire vélni. Ti értitek ezt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |