Fórum témák
» Több friss téma |
benzines láncfűrészhez dugattyú kitámasztót holl tudnám beszerezni? hogy le tudjam venni a kuplungot
Kösz a segítséget de ez a link nekem is megvan. De hol tudom megvenni ezt?hBővebben: Link Vagy hogy tudnám e nélkül leszedni a kuplungot? Dugattyú kitámasztóról itt egy videó hogy kell használni.Bővebben: Link Itt még szerszámok is vannak hozzáBővebben: Link
Megkaptad a forgalmazó nevét: Az előbbi link kurtábban
Mit szeretnél mit akarsz szétszedni mert ha a motort is szétszeded akkor akát egy faruddal is benyulhatsz a gyertyanyíláson.
ha nem szeded szét akkor valami műanyag rud is megfelel a lényeg hogy ne karcolja meg a hengert vagy a dugatyúba ne méjedjen bele . Kemény fémek nem jók! Még gumi is jó csak az rugózni fog és nehezebb lessz levenni a kuplungot.
Üdv
Kiveszed a gyertyát majd dugsz be lágy hajlékony kötelet a gyertyanyíláson keresztül ami szépen körbetekeredik ( ha nem tekeredne úgy is jó) a dugattyú felett a hengerben. Ha végeztél kihúzod a kötelet és visszarakod a gyertyát.
Igazad van ez a módszer is jó eggyik haver is így csinálja.
Ha nincs bolt a közeledbe, de van egy rossz gyújtó gyertyád akkor. A porcelán kifaragása után annak helyére behegesztesz egy csavart. A lényeg az hogy a gyújtó gyertyánál legalább 10mm el hosszabb legyen. Ezt behajtva a gyertya helyére máris van egy dugattyú támaszod. Arra mindenképpen figyelj ,hogy a menet végig fogjon mert kitépheti a menetet ha nincs végig beletekerve a gyújtó gyertya helyére. Vannak úgynevezett hosszú menetes gyertyák az is alkalmas lehet ha a menet stimmel. Ekkor a negatív pólust kell leköszörülni annyit leütni a porcelánból,hogy ne azon támaszkodjon a dugattyú. A széléről a sarkokat mindkét esetben gömbölyítsd le.
Az előző hozzászólás Neked szól csak rossz válasz gombot nyomtam meg!
Sziasztok ha nem jó helyre írok elnézést kérek de egy kis segítség kellene van egy Mccolloch 835s-AV láncfűrészem és az vele a gond amíg rajta van a szivató addig jár a motor de mihelyst vissza tolom alap állásba azonnal leáll ha valaki tud segítsen előre is meg köszönném
Az egész karburátort kitakarítottam és a levegőszűrőt is és ugyanezt csinálja
Nem szív valahol fals levegőt? Szívócső tömítés, karburátor talp, vákuumcső stb..
Sziasztok!
1.) Szeretném kikérni a véleményeteket a KraftWaagen KW6500 -as gépről. sajnos a neten nem találtam semmi leírást róla. 2.)mc culloch340 gépem gázadásnál lefullad, mivel tudom a porlasztót kitakarítani?WD40 + sűrített levegő elég neki? 3.) Milyen sorrendben kel a T L H csavarokat beszabályozni, hogy megfelelő legyen az alapjárat, a fogyasztás és az erő? |
Bejelentkezés
Hirdetés |