Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LCD TV probléma

Témaindító: ReFi, idő: Szept 17, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   217 / 217
(#) img válasza kadarist hozzászólására (») Nov 28, 2024 /

Mindenesetre furcsa.
(#) FAZ1 válasza kadarist hozzászólására (») Nov 30, 2024 /

Olyan mélyre ástam .... hogy csak na.
Az "Energiatakarékos üzemmód" ablak sajnos nálam nem volt aktív, így persze bele se tudtam lépni. Így aztán a végén egy másik irányból megkerültem - ahol kikapcsoltam az egész ablakot.
Köszönöm a segítséget.
(#) Lali24 hozzászólása Dec 1, 2024 /

Samsung ue32j4000

Sziasztok! Kapott ez a Samsung egy hasonló kijelzőt, de pirosan mutat, szerviz menüben kipróbáltam, szinte az összes kijelző típust, de nem változik semmi! Volt valakinek hasonló este, vagy tud rá megoldást! Előre is köszönöm!
(#) szs válasza Lali24 hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Igen, találkoztam ilyesmivel.
Simán a csatlakozót kellett jól megmozgatni -és lett minden szín, nemcsak pirosság.
(#) Lali24 válasza szs hozzászólására (») Dec 2, 2024 /

Szia! Már cseréltem is lvds kábelt, de ugyan ezt csinálja!
(#) img válasza Lali24 hozzászólására (») Dec 2, 2024 /

Az adott bemenet szín együtt futásának kalibrálási offset és gain értékei hogy állnak?

Az ne zavarjon meg, hogy itt minden 128 középértéken van mert éppen kalibráltam a TV-t.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2024
(#) thomato hozzászólása Dec 5, 2024 /

táp sípolás

Sziasztok!
Van egy LG 32LF250 típusú fénycsöves tévé, aminek nem találtam meg a tápjának a rajzát. Táphibás, elégett a 230V -os oldalon az 5V tápban egy ellenállás, ami a trafóval volt sorba kötve. Kicseréltem egy 0.22 ohmosra, saccolva az értékét, mert itt nem szokott más kapcs. tápoknál túl gyakran ellenállás lenni. A tv most már működik, van kép, ellenben a trafó sípol, nyomásra változott a hangja. Csepegtettem bele pillanatragasztót, jobb lett ugyan, de nem lett néma. Mit lehet ezzel kezdeni?
(#) szs válasza thomato hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Kell ott lennie a közelben egy 47-100 pF értékű kerámiakondenzátornak. Annak a szakadása okozott már sípolást.
(#) thomato válasza szs hozzászólására (») Dec 6, 2024 /

Valóban van a kimeneti diódán, kimértem de nincs baja, a többi kerámiakondinak is csak kicsit csökkent a kapacitása. (pl. 1000pf helyett 850pf)
(#) FAZ1 válasza thomato hozzászólására (») Dec 7, 2024 /

Annyi akár gyárilag is bőven beleférhet a szórásba. (20%)
(#) dejoe hozzászólása Dec 9, 2024 /

Grundig Vivance II 32 LXW 82-671 tuner

Üdvözlet.
Grundig Vivance II 32 LXW 82-671 tv-nek a tunerjáról mit tudtok mondani?
Erős a gyanum, hogy csak analóg adást tud fogni. Javitanom kellene de ha nem képes DVB-c-re akkor nem fogok bele.
Köszönöm. Józsi
(#) img válasza dejoe hozzászólására (») Dec 9, 2024 / 1

Szervusz!

Nincs benne digitális tuner.
(#) Moderátor hozzászólása vandorbot hozzászólására (») Csü, 17:39

Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
(#) img válasza thomato hozzászólására (») Csü, 17:46 /

Megszokni. Egyébként "coil whine" a jelenség neve.
Következő: »»   217 / 217
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem