Fórum témák
» Több friss téma |
Olyan mélyre ástam .... hogy csak na.
Az "Energiatakarékos üzemmód" ablak sajnos nálam nem volt aktív, így persze bele se tudtam lépni. Így aztán a végén egy másik irányból megkerültem - ahol kikapcsoltam az egész ablakot. Köszönöm a segítséget. Samsung ue32j4000Sziasztok! Kapott ez a Samsung egy hasonló kijelzőt, de pirosan mutat, szerviz menüben kipróbáltam, szinte az összes kijelző típust, de nem változik semmi! Volt valakinek hasonló este, vagy tud rá megoldást! Előre is köszönöm!
Igen, találkoztam ilyesmivel.
Simán a csatlakozót kellett jól megmozgatni -és lett minden szín, nemcsak pirosság.
Szia! Már cseréltem is lvds kábelt, de ugyan ezt csinálja!
Az adott bemenet szín együtt futásának kalibrálási offset és gain értékei hogy állnak?
Az ne zavarjon meg, hogy itt minden 128 középértéken van mert éppen kalibráltam a TV-t. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2024
táp sípolásSziasztok!Van egy LG 32LF250 típusú fénycsöves tévé, aminek nem találtam meg a tápjának a rajzát. Táphibás, elégett a 230V -os oldalon az 5V tápban egy ellenállás, ami a trafóval volt sorba kötve. Kicseréltem egy 0.22 ohmosra, saccolva az értékét, mert itt nem szokott más kapcs. tápoknál túl gyakran ellenállás lenni. A tv most már működik, van kép, ellenben a trafó sípol, nyomásra változott a hangja. Csepegtettem bele pillanatragasztót, jobb lett ugyan, de nem lett néma. Mit lehet ezzel kezdeni?
Kell ott lennie a közelben egy 47-100 pF értékű kerámiakondenzátornak. Annak a szakadása okozott már sípolást.
Valóban van a kimeneti diódán, kimértem de nincs baja, a többi kerámiakondinak is csak kicsit csökkent a kapacitása. (pl. 1000pf helyett 850pf)
Annyi akár gyárilag is bőven beleférhet a szórásba. (20%)
Grundig Vivance II 32 LXW 82-671 tunerÜdvözlet.Grundig Vivance II 32 LXW 82-671 tv-nek a tunerjáról mit tudtok mondani? Erős a gyanum, hogy csak analóg adást tud fogni. Javitanom kellene de ha nem képes DVB-c-re akkor nem fogok bele. Köszönöm. Józsi
Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |