Fórum témák
» Több friss téma |
epitettem egy tc 9153 ap val mukodo hangeroszabalyzot es infravorosre szeretnem tenni.az adot es a vevot is en akarnam csinalni nem kesz taviranyitoval.3 dolgot kellene vezereljek :hang fel ,hang le es elnemitas ,ebbol ketto addig kellene kapcsoljon amig amig lenyomva tartom a gombot es a harmadik mint egy rendes kapcsolo.
*(nalunk csak tsop1738-at lehet kapni) elnezest hogy nem irtam ekezetekkel Előre is köszönöm!
koszi a rajzokat utannanézek az ic-k nek,demeg varok ötleteket
Udv,
mar masodszor irom mert az elobb lett vmi Kaptam egy hangeroszabalyzot infravorossel es pic-el csak nincs meg a program hozza amit bele kell egetni,a .hex,a rajz azon alapcsik hogy mozgat egy motrot jobbra balra es az viszi a potit,es a nemitas egy relevel van megoldva,ez nagyon ok.itt a link: http://sound.westhost.com/project110.htm Kaptam egy masikat amihez minden megvan csak leptetomotoros es nagy on nagy is a pcb-je,es leptetomort se tudok szerezni. Ha vkit erdekel adom a linket. Lattam meg egyet magyar oldalon saa1251mintha de ez regi es mar nem is lehet kapni(ha igen akkor draga). Ha vkinek esetleg megvan az elsohoz a pic program azt nagyon megkoszonnem,vagy ha vmi hasonlo egyszeru PIC-el ezen az alapon az is nagyon jo lenne. Elore is koszonom! kerlek valaszoljatok
Üdv!
Nézd meg a propeller clock cikkjét! Ott van egy távirányító 16 gombos, rc5 szabványú.
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy távirányitós hangerőszabályzót. Ugy szeretném, hogy legyen rajta két bemenő rca, és két kimenő rca, aminek a hangerejét tudom állítani. Univerzális távirányítóm van. Szerintetek meg lehet oldani, és ha igen tudna nekem valaki kapcsolási rajzot küldeni rola? Üdv, yoman |
Bejelentkezés
Hirdetés |