Fórum témák
» Több friss téma |
Adatlap szerint négy lábból két láb csak díszítés (mechanikai rögzítő).
Köszi!
![]() Ha Terminátorba lesz ilyen megismerem most már. ![]() A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:30
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Erre végkép nem gondoltam.
A korai mobiltelefonokban voltak ilyenek a csengő hangszórójaként, úgy 25 éve. Legalábbis úgy rémlik, hogy abban láttam.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 22:29
Így már az is valószínű, de nem én voltam a kérdező, csak nyüzsögtem egy kicsit. Én inkább kiszedni szoktam a háztartási készülékeimből az ilyesmit...
Milyen alkatrész ez?Tisztelt fórumozók!Ez millyen alkatrész lehet? Panelba forrrasztott, jelölés '30' A hozzászólás módosítva: Sze, 8:57
Mondjuk 30A-es olvadó biztosító?
30A-es biztosíték.
Ez egy autókban használatos biztosíték beforrasztva.
Oké...talán ez egy 12V/230V-os inverterben lehet (ezt a kérdező megadhatta volna, meg azt is hogy nem "panelbe beforrasztott" SMD cucc!).
A hozzászólás módosítva: Sze, 10:22
Remélhetőleg jól látható a fotón, hogy nincs foglalatban a biztosíték,, közvetlenül a panelba forrasztották ezt az alkatrészt, ezért voltam bizonytalan az alkatrészt illetően. Néha egy egyszerű tőmondatban a kérdésre válaszolni (mint tette ezt KU202M és rectamas, majkimester) kifizetődőbb.Egyébként egyetlen szóval sem állítottam,hogy ez egy SMD cucc!!annyit állítottam ,hogy a panelba van forrasztva(amint ez ki is derült) majkimester köszi! Elismerve egyéb magasabb fokú szakmai ismereteidet, tisztelettel, egy laikus.
Kösz...így már azt is látni, hogy ez kiégett. Ez nagyon "kínai" megoldás...
Én azt hiányoltam, hogy a gyöngébbek kedvéért (pl. én), leírhattad volna, hogy nem smd, mert messziről annak tűnhet. A hozzászólás módosítva: Sze, 12:13
Aki látott már késes biztosítékot, az ránézésre felismeri, még a mellékelt képről is.
Nem kell ezt túlragozni... A hozzászólás módosítva: Sze, 12:30
Ilyenek vannak az autómban is...de még nem kellett cserélnem egyiket sem.
A kép optikailag átverős, ha a piros vezeték átmérőjéhez viszonyítjuk a bizti méretét...ez téveszthetett meg. A hozzászólás módosítva: Sze, 13:07
|
Bejelentkezés
Hirdetés |