Fórum témák
» Több friss téma |
Szia, a TDA3586 az egy szinkron processzor. A többiről így nem tudom mi lehet, talán jó minőségű kép segítene. Végre megvannak a csövek, köszönöm! Vagy már megköszöntem? )
Sziasztok!
Hestoren égre földre keresek egy csatlakozót aminek a szabályos nevét nemtudom! de: http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/files/447/usbttl.jpg ezen a képen rajta van (Tx-Rx) van ráirva, aki tudja mi ennek a csatlakozónak a neve és hol kaphato azt megköszönném!
Válogass!!
Bővebben: Link
Ez a kategoria pont elkerülte a figyelmem! Köszi szépen!
Igazából a tüskesor-csatik közt lenne a helye. Ha lapozol vannak előre szereltek is, némi vezetékkel és ellen darab tüskesorral. Mert amúgy krimpelő fogó kéne hozzá; bár én is forrasztom inkább.
Sziasztok!
van két tranzisztor a817 és a999 (gondolom 2sa) a google mindkettőre azt dobja hogy pnp...De ez lehetetlen! Tud valaki segíteni hogy mi az igazság?
Mérd meg multiméterrel, egyből kiderül, hogy NPN vagy PNP
ez jó ötlet csak halott...így nem tudok mérni máskülönben nem kérdezném
Ja, értem, ezt nem mondtad. Így más valóban.
Szerk, nekem is azt mondja gugli, hogy PNP Bővebben: Link és Bővebben: Link
Valaki tudna-e nekem segíteni?Van egy 823J1H:r. jelölésű kondenzátor egy Philips erősítőben.Helyettesíthetem-e egy 823J100NIS Y jelölésű kondival?Vagy van-e valamilyen ötlete valakinek mi kerülhet be a helyére?
Szia!
Milyen pozícióban (hol) helyezkedik el ez a kondi?
Hello!
Ez egy mágnes, de úgy gondolom, hogy valami hangszóróban, vagy mikrofonban lehetett. Azt szeretném tudni, hogy pontosan milyenben, mert szükségem lenne még 5-6 ilyen mágnesre. Ráismer valaki? http://kepfeltoltes.hu/110313/DSCF0401_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lapos és elég erős mágnes
Nem inkább Winyóból van?! -> Ha igen , irány a PC bontó !
Hoppá! Tényleg! Vinyó! Van is itthon vagy 3-4.
Hol lehet ez benne?
Sziasztok!
Hozzájuttattam egy ilyen szerkezethez. Gondolom valami elosztó lehet de nem értek hozzá. Ha valaki tudja hogy mi ez akkor megköszönnöm. Pontosan az érdekelne hogy mire jó.
Ez egy HUB. Hálózati kapcsolat elosztásra használatos.
Ezzel az internetet is el lehet osztani? Vagy ez arra nem alkalmas?
Nem hiszem, hogy elosztható lenne, mert ez szinte szó szerint csak szétoszt. Ez általában egy szervergépbe szokott menni, ahol történik a net tényleges osztása. Net osztáshoz venned kell egy egyszerű routert és azzal menni fog.
Értem. Köszönöm. Egy ilyen újonnan milyen árba van?
Sziasztok!
Ezeket a tüskéket keresem már rég óta a helyi elektronikai üzletbe vettem őket, sajnos már nem kapható náluk, pont bele tudom dugni a próbapanelbe őket. Ha valaki megtudná nekem mondnai hogy pontosan milyen tüskék ezek, illetve hol vásárolhatóak megköszönném.
Újonnan nem tudom, de ha vaterán megnézed, akkor fillérekért dobálják.
Nem pont ilyen, de van egy pár hasonló a lomexban, az ipari csatlakozók címszó alatt:Bővebben: Link
A tiéd krimpelős, ezek meg forrasztósak, csak a méretét kéne tudni (átmérő)
Attól függ milyen a neted. Nálam motorola modemes net van, ezt egy ilyen HUB tökéletesen leossza, így van net a műhelybe is , és benn is.
Szia Donát!
Tegnap írtam egy választ, de eltűnt az éterben!Örülök, hogy megkaptad a csöveket, használd egészséggel; remélem jók! Már akkor megköszönted, mikor még nem is láttad őket. Az optoról találtam adatot, de a TDA 3586 nagyon idegesítő módon "100" helyen szerepel, de adat, az nincs róla (biztos titkos!?). Ha tudsz róla valamit (mit szinkronizál, hol, miért?), oszd meg velem; nagyon kíváncsi lettem a "titok"-ra. A többiről semmi, de majd a fiam csinál képeket, és felteszem. Üdv: Kálmán
Azért tűnt el, mert a magán jellegű közléseket privátban lenne jó intézni.
Túl sokat én se találtam róla, csak annyit, hogy TV-be használják, vízszintes / függőleges erősítő + szinkron. Bővebben: Link
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogy egy ULN2004-t cseréltem és szerintem valahogy nem passzol mert hüjeségeket csinál, nem tudom, hogy az alsó számsor fontos e vagy nem mert az ujjon nem az van mint a régin meg jelzést sem láttam rajta ezért úgy raktam be ahogyan a másikon ment az írás, vagyis ugyanabba az irányba, valahol lehet baj ? Kösz mindenkink.
Laci!!
A tokozáson kellene lenni a jelölésnek, ez lehet gyártótól függően egy kicsi pötty vagy kocka, amely kiugrás vagy bemélyedés, lényegtelen, de mindig ugyanazon az oldalán. Hasonlítsd össze a másikkal. Soha ne a rányomtatott felirat alapján keresgéld, hogy hogyan kell berakni, mert a feliratot fordítva is rányomtathatják. A második számcsoportból lehetne elvileg megtudni, hogy mikor és hol gyártották, de a kínaiknál semmi sem biztos. Annak a jelölésnek ott kell lennie, a tetején, oldalt vagy az alján.
Szia. Én is ezeket a jelöléseket ismerem de ezen nincs,esetleg még a gyártó embléma, na de mindegy mert megnéztem nagyító alatt és bizony elcineztem egy lábat. Kösz a gyors választ.
Üdv, Laci! |
Bejelentkezés
Hirdetés |