Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ICD2 NYÁK-gyártás
Feltettem a változtatásokat tartalmazó terveket ide:
http://potyo.extra.hu/forum/viewtopic.php?p=306#306
Köszönjük!
Tapasztalataid milyenek ezzel kapcsolatban? Tesztelgetted szépen, gondolom... dpeti! Amúgy melyik NYÁK-gyártóval szeretnéd legyártatni? Csak mert tudnék ajánlani egyet, ahol "okosban" meg lehetne csináltatni esetleg...
Amúgy az létezhet, hogy egymásra van tervezve keresztben 2 ellenállás? Vagy csak én néztem be valamit?
Ja, meg mintha pont az egyik ilyen ellenálláshoz menő fólia is kicsit hosszabbra sikerült volna
Létezik, mindjárt javítom. Tologattam az alkatrészeket, hogy ami most került be, az elférjen, és úgylátszik valamelyik Undo után ezeket elfelejtettem ismét elrendezni...
Javítva!
Szia!
Akkor fogsz gyártatni potyo féle 3. változatot? Várhatóan mennyiért? Mert érdekelne! Az általam épített Topi féle kapcsolás (ami a cikkében van) valahogy nem akar jól működni...
minimum 6 ember kellene, akkor állok neki...
Tisztelt Fórumtársak!
Régen befejeztem az általam újratervezett potyo 2-es (valaki szerint 3-as) ICD2 (nem rev1!) NYÁK gyártatását. A továbbiakban azonban a gyártóval történt egyeztetésem alapján, azt tőle bárki beszerezheti. A megrendelésben csak egyszerűen "Mecséry féle USBICD02 NYÁK"-ként kérjétek. Árról nem tudok nyilatkozni ! Az ügyletben (NYÁK rendelés, szállítás) nem vagyok érintett, ezért esetleges felmerülő problémákban sem tudok segíteni ! Az áramkör építéséhez felteszek egy zip-et. Jó munkát!
És egy kis segítség, azoknak, akik a potyo rev1-es kapcsolását szeretnék. A gerber könyvtárban az összes, gyártáshoz szükséges fájl benne van, csak gyártót kell találni. Azért, aki ez alapján akar gyártatni, előtte alaposan ellenőrizze a panel tervet és ha hibát talál jelezzen nekem.
MPi-c kérésére az egyik melléklet törölve, mert hibás volt. Frankye
Mindenkitől bocs!
Elszúrtam a kapcsolást pont a lényegnél, a 4066-os tápját a Vpp-n hagytam. Minden fájlt kijavítottam.
MPi-c kérésére a #99215 hozzászólásból az egyik fájlmellékletet töröltem, mert hibás volt!
Figyelem! DwnLdr fórumtárs hibát talált a rev1 NYÁK-on. A C14-es kondi Vdd vezetéke a top helyett a bottom oldalon fut és így keresztezi az 1RA0 ezetéket! Javítom.
Kérem, hogy továbbra is mindenki ellenőrizze a NYÁK-ot alaposan! Idézet: „Kérem, hogy továbbra is mindenki ellenőrizze a NYÁK-ot alaposan!” Igazan nem kritikanak szanom, de nem kene ezt a DRC-re bizni ??!
Sziasztok!
Mint már több ember, Én is szeretnék egy ICD-t építeni. Most a legjobb választásnak a a legutóbb tárgyalt USB-s ICD2 tűnik. Már próbálkoztam mikrokontrollerrel (16F871), de sajnos az iskola miatt már 2 éve nem volt alkalmam foglalkozni vele, viszont van egy saját utánépítésű propic2-m. Azt szeretném megtudni a nálam tapasztaltabbaktól, hogy ezzel (propic2) meg tudom-e írni a 18F4550-t ?
Nekem is propic2-es égetőm van. Winpic800-as programmal be tudod programozni a 4550-et, de nekem csak akkor ment, ha nem az égető foglalatában volt!
Sziasztok!
Szeretném megépíteni a Potyó-féle, harmadik változatú ICD2-t, USB csatolóval. Mivel nincsen gyakorlatom a nyáktervezésben, nagyon jól jönne nekem egy Protellel készült nyákterv, mert az az illető, aki le tudná nekem gyártani, csak ezt a programot ismeri. Nekiálltam, hogy megcsinálom, de sajnos ez egy eléggé bonyolult kapcsolás így elsőre. Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki tudna megoldást erre a problémára. Az is jó nekem, ha ajánlotok egy könyvet vagy weboldalt, ahol meg tudnám ezt tanulni, mert később is biztosan szükségem lesz rá. Előre is köszönöm.
Az Eagle nem egy bonyolult program, vidd el az illetőhöz, és nyomtasd neki azt, ami kell neki. Vagy fenn van pdf-ben is, abból is megcsinálhatja a nyákot.
Köszönöm, megpróbálok zöld ágra vergődni vele.
Ha nagyon nem megy, vagy elakadsz valahol, szólj, és segítünk!
Nekünk most jöttek meg a nyákok, majd megkérdezem honnan lett rendelve
Szép sötétrózsaszín
Köszönöm, annak nagyon örülnék. Rendesek vagytok!
Szia!
Te az Mpi-c által megadott cégtől rendelted (#98911 hozzász.)? A rendeléstől számítva mennyi idő mulva kaptad meg? És megyibe került a nyák mindennel együtt?
Holnap tudom megkérdezni a párom, majd megírom :yes:
Ezekre a kérdéseidre a cég is válaszol. Tapasztalataim szerint még hétvégén is nyugodtan kérdezheted őket.
Hello
Annak a sok kondinak és ellenállasnak a lábai hogyan vannak összekötve? Én nem tudom használni ezt az eagle-t, lehet hogy én hibáztam, mivel ez lesz az első nyákom. (A képen szereplőnél jóval több be nem huzalozott láb van.) A potyo2-rev1 et valaki már megépítette? Mert ha igen és működik akkor lehet azt építem meg.
Kőszi, egyépként ezt a változatot megépítette e már valaki?
Nekem már kész van, a gép/MPLAB látja is, csak még az éles próbáig nem jutottam el.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |