Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
van egy hegesztő trafóm . olyan 140A ehez szeretnék diodákat egyenirányitani, hol kaphatnák és mennyi kell nelöle? köszi
1k x 8 bit szervezésű smd eprom vagy flash kellene. Nem akarok helyette bazi nagyot, ne foglalja a helyet. Árul még valaki ilyet?
Esetleg Xilinxből melyik a legkisebb, amiből ki lehetne alakítani?
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül Bp.-n olyan boltot ami szombaton nyitva van (kellenének kondik tranyó icek )
Nekem is az a gondom, hogy itt, Kazincbarcikán nincs egy alkatrészbolt sem, ahol lenne választék. Összesen egy van, de ott inkább tévés cuccok és alkatrészek, meg háztartási gépekhez való cuccok vannak.
Kell egy duál opamp ic? Rendelésre! De szinte bármit keresek (erősítőt és kapcsolóüzemű tápot szeretnék építeni most például), csak rendelésre van, vagy csak pislognak, hogy nem tudnak olyat rendelni. Természetesen, ritkán rendelnek, mert nem éri meg nekik sem 2 alkatrészt rendelni, és a postaköltség egy részét is, meg az ő hasznukat is ráteszik, mert nem éri meg nekik amúgy. 30 ezres város, és ez van... De ha elutazok 25 kilométert, bemegyek Miskolcra, ott sem kapok meg mindent, még a legnagyobb kereskedésben sem. Rendelésre... rendelésre... ez is csak rendelésre... Általában ez a válasz. Annyiért, amennyiért elutaztam, elküldi bármelyik webáruház, és olcsóbban. Ezekkel meg az a gondom legtöbbször, hogy van, ami ennél jóval olcsóbb, van ami a másiknál, van ami csak amannál van, van, ami meg csak a negyediknél. Persze, mind pesti üzlet, mindegyik 1000 Ft felett postáz. Legutóbb sikerült bejutnom Miskolcra, sehol nem tudtak pl. egy egyszerű nyákra forrasztható csatlakozót adni, nem tartanak. Rongy élete van a vidékinek... A pestieknek könnyebb, körbejárják az üzleteket, és meg van oldva.
Hello Mindenki!
Szeretnék szerezni kicsi ledet, amit elemmel beszerelhetek kicsi dobozba. Lehet ledet házilag csinálni? Hol kapok hozzá alkatrész! Hollandiában vettem egy kis csiptetős ledet.Az tuti jó a célra,csak elég lenne A led és az elemek. Képet mellékelek, hogy mire kell, és hogy milyen ez a lámpa. Idézet: „Lehet ledet házilag csinálni?” Mégis hogy gondolod? Veszel 10 dkg szilíciumot, beteszed a sütőbe és rágőzölsz egy csipet galliumot, arzént meg foszfort oszt jó lesz? Ha pici LED kell, akkor vegyél SMD-t, az olyan pici, hogy alig tudod megfogni csipesz nélkül! Bővebben: Link Ez 2 x 1,25 mm !!
Helló!
Nem tudom ismered-e, vannak olyan öngyújtók, aminek az aljában van egy led, amit 3 ilyen kis elem táplál és kivehető külön egységként az öngyújtóból. Szerintem elég lenne annak a fénye is, elég picike is, és kb 100Ft-ért kaphatsz ilyen öngyújtókat. Ennél olcsóbban nem rakod össze, és még egyben is van az egész. Egy kis apró csavar tartja az egészet bent az öngyújtóban. Ezt kicsavarva kihúzható az egész kis lámpa és bármire felhasználható. Erre már csak egy kis kapcsolót kell tenni és kész is a pici lámpa.
A felvetésből is kiderül: abból is kialakítható.
Sziasztok.
Aluminium L-idomot keresek legalább 30*30 mm-est. (de már a 30*20as is jó lenne) Valamint olyan hely kellene ahol az 1 méternyi igényemmel nem zavarnak el a bánatba , és az se lenne baj ha nem lenne túl drága. TO-3 tokozásu tranyókat fellöni egy olyan bordára ami ilyen idom nélkül igen körülményes. Előre is köszi.
Helló!
Nézd meg a metalloglobus weblapját. Ott adnak métert is és van 5mm vastag is. Én is olyat vettem annak idején.
Szia.
Habár az online listájukban csak 3mm-est találtam , holnap odatelefonálok és megkérdem , mert az 5 mm-es tuti lenne , hővezetés szempontábol (is). Mégegyszer köszi.
Sziasztok!
szeretnék venni budapesten vagy a közelében, Semikron SMK130/4 diódát 4 db ot és hozzá hűtőt hol találok? köszönöm a segitséget
Szia!
Nem tudom milyen tipusú de nagy heggesztöbe való diódákat bordával együtt láttam az egyik árusánál a ) BURABU (mert volt aki már pénteken kipakolta az árút
Sziasztok!
In-12 es nixie csövekhez keresek ilyet, vagy hasonló tüskéket: Bővebben: Link Köszi előre is.
Sziasztok
Keresek egy alkatrészt LT1491 de, nagyon drága a Ret és FDH-nál kapok Olcsóban látta valaki vagy helyettesítő?
Szia
Köszönöm a segítséget ott nem is kerestem
Sziasztok!
Tudom, nem ide fog tartozni a kérésem/kérdésem, *** Esetleg ha tudtok olyan helyet, ahol ezt meg lehet kapni (én gugliztam, de sem belföldi sem külföldi oldalon nem találtam meg), akkor az útbaigazítást is nagyon megköszönöm! Üdv: Peti * Törölve !
Sziasztok! Olvastam az ide tartozó hsz-ket, de nem jutottam előrébb. Keverőbe való forgató potikat keresek, az értékük nem kritikus, eredetileg 2x20k volt bennük, de ha 25 vagy 50k-sokat kapnék valahol, az is tökéletesen megfelelne. A csavar a dologban, hogy sok darab kellene, és egyforma. Kellene 7db ami középre beállós/bekattanós, és 5db ami nem kattan középállásnál. Tud valaki boltot, vagy esetleg valakinek van elfekvőben és persze nem csillagászati árért? Tudom, sokat akarok, de hátha...
Köszi Üdv
Sziasztok
Egy olyan 7 segmenses kijelzőt keresek ami úgy néz ki mint egy dil14-es tokozású IC. Kérem aki tud az ebben segítsen Vicsyz egyik kapcsolásában láttam ilyet Bővebben: Link
Sziasztok.
Keresek egy V23072-C1061-A208 vagy V23072-C1061-A308 típusú relét. Aki tudja hol lehet beszerezni az segítsen. Köszi.
Sziasztok!
Bajban vagyok, segítsetek, ha tudtok. Pár évvel ezelőtt beállítottam magam sósav/hidrogénperoxid keverékére. Sajnos a boltban közölték, hogy ezentúl nem tudnak kiszolgálni, mert az unióban engedélyhez kötik a megvásárlását (ezt is köszönöm ). Ha tud valaki 35%hidrogénperoxid beszerzési forrást, ne tartsa magában! :worship:
Tudomásom szerint fodrászkellék boltban is tartanak. Ha bp-i vagy, a Podmaniczkyn a Bajcsy kereszteződés mellett van ilyen bolt.
Köszönöm fiúk!
De a kérdésem a következő, mostanában is vásároltatok? Holnap felhívom őket, meglátjuk mit mondanak.
Helló!
Legutóbb kb. 1 hónapja. Korábban máshol szereztem be,de a fodrászkellékesek ebben a töménységben már nem forgalmazhatják. Így kénytelen vagyok a vegyszerboltban megvásárolni. Az NaOH-t is itt szoktam vásárolni. Ebben a boltban adottak a feltételek a töményebb vegyszerek forgalmazására is. Üdv. Ottó
Szia!
Én kb. egy honapja vettem a 19. ker Ady Endre ut vasuti átjárohoz esö végén fodrászkellék boltban Bővebben: Link
Szia!
Na ez az, így már ok, tehát csak a fodrászosok nem forgalmazhatják, értem. Akkor irány a vegyszerbolt. Mindenesetre tanultam az esetből, veszek legalább 5litert . A vas-kloriddal-is így jártam, majd veszek ha kell, gondoltam. Elfogyott a készlet, és jött a megdöbbenés, 1 kg 2500 cáá . Na akkor tértem át a savas lötty-re. Köszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |