Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   44 / 376
(#) _ampervadasz_ válasza ni_lovag hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

üdv! Az a helyzet, hogy ezt valamennyi gyártmányra "ráilleszették". A villogtatós módszer jó lenne, de itt már nem csak hibakód olvasás lenne a csak a cél! Azért is lenne jó, ha lenne ennek az intefésznek egy bekötési rajza, RS232 portra, mert ezzel a szofverrel mindent meg lehet csinálni. ( ponosan azt nemtudom hogy mit, de akinek vittem a softvert, és kölcsön laptopomat hozzá, az tudja. )

Köszönök mindent azért.
(#) liderces válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

hello! Érdeklődnék ez a villogtatásos módszer mit takar pontosan? Másik kérdésem milyen bekötést keresel pontosan?? van interfészed de nincs a végén semmi csatlakozó??? üdv
(#) _ampervadasz_ válasza liderces hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

BMW-Xxx =:=VAG-COM KK/L <-----kábel------> RS232=:= PC így már érthető, mit szeretnék összehozni?
Ezt akarom összehozni.
A villogtatós módszerre azt irtam:
Idézet:
„A villogtatós módszer jó lenne”
, ez alatt azt értem, hogy nemtudom!
(#) leono hozzászólása Nov 5, 2008 /

Keresek egy autó aksiról táplált PC adapter rajzát.
A következő feliratok olvashatók rajta:
Auto DC power regulated adapter, SP8. A többi írás műszaki jellemzők, mint pl. 80W stb.
Az R25-ös ellenállás égett el benne. Egyrészt ennek az értéke kellene, na meg valószínü, hogy nem ok nélkül ment tönkre. Internetes és az itteni keresők nem segítettek.
(#) xyxx hozzászólása Nov 5, 2008 /

Sziasztok, Kabid DT-525A típusú szkóphoz keresek kapcsolási rajzot.
(#) liderces válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Háát biztos én vagyok lassu! Ezt nem értem. Na mindegy vannak bekötési vázlataim de ha ilyen titokzatos vagy hát te tudod. üdv
(#) asd123 válasza xyxx hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Ha nem sürgős szkennelem a hétvégén.

Üdv.
(#) xyxx válasza asd123 hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Nagyon köszönöm, megvárom, ráér.
(#) csiperke válasza niedziela hozzászólására (») Nov 6, 2008 /

Ez jó rajz köszi!
(#) hmm hozzászólása Nov 6, 2008 /

Sziasztok!
A KABID DT-516A szkóp rajzát keresem.
(#) Tetye hozzászólása Nov 8, 2008 /

Sziasztik!
Van nekem egy régi Videoton Super color Tvm amit szeretnék életre kelteni a baja annyi volt neki amikor elcsomagoltam hogy mintha a tunere nem ment volna csak hangya csata bármit csináltam de korábban volt benne sorkimenő cserélve és a szinek is néha elmentek ugyhogy a 3 szinen a végtranyo is de tökéletesen müködött még utánn késöbb ment el a müsör:S
ehhez szeretnék kapcsi rajzot kérni töletek ha lehet az egész beléről hátha még máshova is kell nyulnom nem csak a tunerhez.
köszi!

248779_im.jpg

(#) hard válasza Tetye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

UDv

Igy kep utan nehez lesz,a rajzokat saszi szam utan lehet keresni ird le a tv hatuljan levo szamot hatha tobbre megyunk vele
(#) Tetye válasza hard hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Igyexem este leirom csak nem otthon vagyok meg ugy emléxem le is esett rola rég a cimke, de megnézem. köszi előre is
(#) hard válasza Tetye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

ok,meg ha kibontod a tvt,a panelon is kell irja valahol,altalaban
(#) proli007 válasza Tetye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Hello!

Ha "hangyafoci" volt rajta, akkor nagy valószínűséggel nem a tuner hibás, mert ez azt jelenti, hogy érzékenysége van.
Előfordulhat, hogy a hangolófeszültség nincs meg, vagy a sávváltó-programtároló résznél vannak gondok. Meg kell mérni a tuneren a feszültségeket, hogy sáv váltásakor és hangoláskor változnak-e a dolgok. (infra vevő és környéke)

üdv! proli007
(#) Sebi válasza Tetye hozzászólására (») Nov 8, 2008 /

Sztem TS3301. doksi mail-ben ment, mert 2,7M.djvu

proli007: ez nem volt távszabályzós, de ahogy írod, nem hinném én sem hogy tunerhiba. Inkább a "MEMOSZTÁT" kapcsolómező kontakhibája(i). Jól mentek ezek - különösen a japán képcsövesek - ha még élnek, szép a képük.
(#) beni58 hozzászólása Nov 9, 2008 /

sziasztok
van egy lézerem és nem találok hozzá kapcsolási rajzot.
valaki tudna segíteni?
előre is megköszönöm.
(#) soos csaba hozzászólása Nov 9, 2008 /

Szevasztok!Van egy JVC SF-472 S.E.A GRAPHIC EQUALIZER-em ami a napokban sajnos felmondta a szolgalatot,es jo volna ha tudnatok kisegiteni egy rajzal,vagy valami jotanacsal.En mar probaltam megjavitani,de edig nem sikerult.A panelban leltem egy par tranyot,amit lemertem de nem vezetet sehova a labai kozt,utana neztunk az interneten is es ot kiderult hogy valami digitalis tranyok lehetnek,de azert en azt szeretnem ha ti is megerositenetek hogy biztos azok e.Leirom a tranyok szamait:C114,C144,A114,A144-es tipusuak.Az biztos hogy az equalizernek az alimentalasa nem jo,mert egyes helyeken nincs feszultseg ahol kelene,es szerintem ezek a tranyok lehetnek a hibasak bene.Azt szeretnem ha tudjatok hogy milyen tipusu tranyok ezek akor legyszi segitsetek hogy hogyan is lehet megbizonyosodni ezekrol a tranyokrol hogy jok e vagy sem,meg hogy ha nem beszerezhetoek akor milyen tranyok az ekhivalensei.Teszek fel kepeket az Equalizerol,meg egy kepet a tranyorol,hogy hogy is nez ki az oszes,a vaszotokat elore is koszonom!!
(#) Tetye válasza Sebi hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

üdv ez egy ts4316 os vttv
(#) hard válasza beni58 hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Udv

Mijen lezer ez?miben leledzik,ha nem irsz adatot rola neheyen talalink kapcsi rajzot hozza
(#) hard válasza soos csaba hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

UDV

Elkuldom a tranyok adatlapjat,meg a hejeteitoket:
C114-2N3723.,BD140.,BSV77
A114-2SA218,AF124,AF200
sok sikert
(#) beni58 válasza hard hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

szia nem tudom pontosan megmondani egy CD lejátszóból szedtem ki

lezer.jpg

(#) lapose válasza soos csaba hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Szia!
Ezek olyan szilícium tranzisztorok amibe beleintegrálták a bázisellenállásokat.
Kiválthatod őket egy sima pnp vagy npn tranzisztorral, a katalógusból kinézheted a szükséges ellenállások értékeit!

DTA144E.pdf

(#) hard válasza soos csaba hozzászólására (») Nov 10, 2008 /

Udv

Most lattom csak hogy hogy nem jok az adatlapok,otthol nem tudtam megnezni mivel nem telepitetem meg fel az akrobat readert
(#) hard válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 10, 2008 /

Szia

Azert nem volt rajta,mert akkor huztam ra a masik windowst,es nem volt ra idom akkor,mara van de azert koszi
(#) ro_lee hozzászólása Nov 12, 2008 /

PHILIPS FT-261 rádió-erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot. Nagyon fontos lenne.

Tudna segíteni valaki?
(#) mex hozzászólása Nov 13, 2008 /

Üdv.

Grundig Boly 50 zsebrádió rajzát keresem,ha netán megvan valakinek,kérem ossza meg velem.
(#) Dj TSM hozzászólása Nov 13, 2008 /

Szevasztok. En egy Pioneer A-60 power amplifier nek keresem a kapcsolasi rajzat.Nagyon fontos lenne.Mar kinlodok vele regota,beakarom kotni a vegerositot csak ugy mint vegfok,eloerosito nelkul,de valami furcsa eloerositoje van mert mind a 2 oldalnak 1 helyet 2 bevezetese van es ha a masikra nemkotom ra az eloerositot akkor 80 volt valto aram van az erosito kivezetesen.Elore is mindent koszonok.
(#) Sebi válasza mex hozzászólására (») Nov 13, 2008 /

De milyen boy? yachtboy?
(#) mex válasza Sebi hozzászólására (») Nov 13, 2008 /

Erről lenne szó:
Következő: »»   44 / 376
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem