Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
üdv! Az a helyzet, hogy ezt valamennyi gyártmányra "ráilleszették". A villogtatós módszer jó lenne, de itt már nem csak hibakód olvasás lenne a csak a cél! Azért is lenne jó, ha lenne ennek az intefésznek egy bekötési rajza, RS232 portra, mert ezzel a szofverrel mindent meg lehet csinálni. ( ponosan azt nemtudom hogy mit, de akinek vittem a softvert, és kölcsön laptopomat hozzá, az tudja. )
Köszönök mindent azért.
hello! Érdeklődnék ez a villogtatásos módszer mit takar pontosan? Másik kérdésem milyen bekötést keresel pontosan?? van interfészed de nincs a végén semmi csatlakozó??? üdv
BMW-Xxx =:=VAG-COM KK/L <-----kábel------> RS232=:= PC így már érthető, mit szeretnék összehozni?
Ezt akarom összehozni. A villogtatós módszerre azt irtam: Idézet: , ez alatt azt értem, hogy nemtudom! „A villogtatós módszer jó lenne”
Keresek egy autó aksiról táplált PC adapter rajzát.
A következő feliratok olvashatók rajta: Auto DC power regulated adapter, SP8. A többi írás műszaki jellemzők, mint pl. 80W stb. Az R25-ös ellenállás égett el benne. Egyrészt ennek az értéke kellene, na meg valószínü, hogy nem ok nélkül ment tönkre. Internetes és az itteni keresők nem segítettek.
Sziasztok, Kabid DT-525A típusú szkóphoz keresek kapcsolási rajzot.
Háát biztos én vagyok lassu! Ezt nem értem. Na mindegy vannak bekötési vázlataim de ha ilyen titokzatos vagy hát te tudod. üdv
Sziasztik!
Van nekem egy régi Videoton Super color Tvm amit szeretnék életre kelteni a baja annyi volt neki amikor elcsomagoltam hogy mintha a tunere nem ment volna csak hangya csata bármit csináltam de korábban volt benne sorkimenő cserélve és a szinek is néha elmentek ugyhogy a 3 szinen a végtranyo is de tökéletesen müködött még utánn késöbb ment el a müsör:S ehhez szeretnék kapcsi rajzot kérni töletek ha lehet az egész beléről hátha még máshova is kell nyulnom nem csak a tunerhez. köszi!
UDv
Igy kep utan nehez lesz,a rajzokat saszi szam utan lehet keresni ird le a tv hatuljan levo szamot hatha tobbre megyunk vele
Igyexem este leirom csak nem otthon vagyok meg ugy emléxem le is esett rola rég a cimke, de megnézem. köszi előre is
ok,meg ha kibontod a tvt,a panelon is kell irja valahol,altalaban
Hello!
Ha "hangyafoci" volt rajta, akkor nagy valószínűséggel nem a tuner hibás, mert ez azt jelenti, hogy érzékenysége van. Előfordulhat, hogy a hangolófeszültség nincs meg, vagy a sávváltó-programtároló résznél vannak gondok. Meg kell mérni a tuneren a feszültségeket, hogy sáv váltásakor és hangoláskor változnak-e a dolgok. (infra vevő és környéke) üdv! proli007
Sztem TS3301. doksi mail-ben ment, mert 2,7M.djvu
proli007: ez nem volt távszabályzós, de ahogy írod, nem hinném én sem hogy tunerhiba. Inkább a "MEMOSZTÁT" kapcsolómező kontakhibája(i). Jól mentek ezek - különösen a japán képcsövesek - ha még élnek, szép a képük.
sziasztok
van egy lézerem és nem találok hozzá kapcsolási rajzot. valaki tudna segíteni? előre is megköszönöm.
Szevasztok!Van egy JVC SF-472 S.E.A GRAPHIC EQUALIZER-em ami a napokban sajnos felmondta a szolgalatot,es jo volna ha tudnatok kisegiteni egy rajzal,vagy valami jotanacsal.En mar probaltam megjavitani,de edig nem sikerult.A panelban leltem egy par tranyot,amit lemertem de nem vezetet sehova a labai kozt,utana neztunk az interneten is es ot kiderult hogy valami digitalis tranyok lehetnek,de azert en azt szeretnem ha ti is megerositenetek hogy biztos azok e.Leirom a tranyok szamait:C114,C144,A114,A144-es tipusuak.Az biztos hogy az equalizernek az alimentalasa nem jo,mert egyes helyeken nincs feszultseg ahol kelene,es szerintem ezek a tranyok lehetnek a hibasak bene.Azt szeretnem ha tudjatok hogy milyen tipusu tranyok ezek akor legyszi segitsetek hogy hogyan is lehet megbizonyosodni ezekrol a tranyokrol hogy jok e vagy sem,meg hogy ha nem beszerezhetoek akor milyen tranyok az ekhivalensei.Teszek fel kepeket az Equalizerol,meg egy kepet a tranyorol,hogy hogy is nez ki az oszes,a vaszotokat elore is koszonom!!
Udv
Mijen lezer ez?miben leledzik,ha nem irsz adatot rola neheyen talalink kapcsi rajzot hozza
UDV
Elkuldom a tranyok adatlapjat,meg a hejeteitoket: C114-2N3723.,BD140.,BSV77 A114-2SA218,AF124,AF200 sok sikert
szia nem tudom pontosan megmondani egy CD lejátszóból szedtem ki
Szia!
Ezek olyan szilícium tranzisztorok amibe beleintegrálták a bázisellenállásokat. Kiválthatod őket egy sima pnp vagy npn tranzisztorral, a katalógusból kinézheted a szükséges ellenállások értékeit!
Udv
Most lattom csak hogy hogy nem jok az adatlapok,otthol nem tudtam megnezni mivel nem telepitetem meg fel az akrobat readert
Szia
Azert nem volt rajta,mert akkor huztam ra a masik windowst,es nem volt ra idom akkor,mara van de azert koszi
PHILIPS FT-261 rádió-erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot. Nagyon fontos lenne.
Tudna segíteni valaki?
Üdv.
Grundig Boly 50 zsebrádió rajzát keresem,ha netán megvan valakinek,kérem ossza meg velem.
Szevasztok. En egy Pioneer A-60 power amplifier nek keresem a kapcsolasi rajzat.Nagyon fontos lenne.Mar kinlodok vele regota,beakarom kotni a vegerositot csak ugy mint vegfok,eloerosito nelkul,de valami furcsa eloerositoje van mert mind a 2 oldalnak 1 helyet 2 bevezetese van es ha a masikra nemkotom ra az eloerositot akkor 80 volt valto aram van az erosito kivezetesen.Elore is mindent koszonok.
Erről lenne szó:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |