Fórum témák
» Több friss téma |
Hello! Van egy problémám, amelyet fel szeretnék vetni! Kaptam minap egy videót, amelynek csak a tuner része működik. Ezzel az lenne a tervem, hogy rákötném a számítógépem lcd monitorára, mivel digitálisan lehet rajta bemenetet választani. Ecélből szeretnék készíteni egy olyan kábelt, amely SCART csatlakozóból közvetlenül DVI-t csinált. És remélhetőleg ne süsse ki a monitort a jelszintkülönbség ( ha van a SCARtTls a DVI között)
Tehát ha van rá lehetőség, akkor írjatok, és ezt mindenképpen megköszönném!!!
??? Hát ez nem fog menni... felejtsd el.. az nem 1 kábel lenne, és drágább lenne a leves, mint a hús...
Azt már néztem, ilyen 5e ftért lehetne kapni, és csak érdeklődnék, mert akkor már jobban megérné egy tv-tuner gépbe, mint ez így. Csak ha van vkinek ötlete, az írhat!
Szia!
Épp most elemeztem ki egy másik topikban, ennek a fordítottját ami szintúgy lehetetlen egyszerűen, mint amit te akarsz. Hogy miért? Bővebben: Link (remélem itt én kapom meg a pontot a válaszért)
Kiegészítve azzal, hogy itt ráadásul analógból kéne digitális jelet előállítani.
Lehet hogy elkerülte a figyelmedet, vagy nem volt belőle egyértelmű, de írtam:
Idézet: „Ezeknek a jeleknek a konvertálásához komoly digitális áramkör kell.” Az eltérés az alábbi a két módszer között: Analóg VGA -> PAL A VGA jeleket digitalizáljuk, felépítünk belőle egy 720*576-os képet, majd ebből hozzuk létre az analóg PAL jelet PAL -> DVI-D A PAL jeleket digitalizáljuk, felépítünk belőle egy 720*576-os (vagy akár már az 1024*576-ost) képet, majd ebből hozzuk létre interpolált zoomolással az 1024*768-as felbontású digitális képet és ezt a DVI szabványnak megfelelően küldjük ki. Szóval, ilyet házilag, piszok olcsón... Cö.Cö.Cö.
Magyarul akkor szinte lehettlen megoldani?
Igen!
Egyébként találtam a neten egy pont erre a célra készült cuccot. Bővebben: Link Angol oldal, remélem megérted.
Ok! A megoldás jó, de nem ennyiért gondoltam... magyarul lemondok ról... mert tényleg többe kerül a leves, mint a hús... ennyiből veszek egy tv-tunert a gépbe... Mondjuk akkor házilag nem lehet megoldani... Jó volt!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |