Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   558 / 3601
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Ez jó
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Hát ettől rosszul érzem magam..
Próbáld a fiatalok szempontjából nézni
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„a varázsszem mindent lát”
Ne kevert össze a nagy testvérrel (Big Brother).
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Ez természetes, de úgy tudom ti is voltatok gyerekek, nem?
No igen tanú az van! Igaz Bástya elvtárs?!
(#) sándor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Ez így igaz mostanában elgondolkoztam ezen ,30-40 év múlva az én korosztályomon fognak így poénkodni a fiatalok?(lcd tv? hol él ez az öreg...?)
(#) wifiman hozzászólása Jún 8, 2009 /

Helló. Olyan pörgős ez a topic, hogy ha nem nézek fel egy napig akár alig tudom bepótolni Hétvégi kutakodásomban az egyik közeli családtagomnál (nevezzük mamának ) a képen látható hangszórócskát találtam. Burgdavid aztán felvilágosított, hogy ezek egészen jó kis hangszóró. El is határoztam, hogy építeni kellene neki valamilyen korrekt dobozt. Namost ahoz, hogy ez meglegyen hiányzik még egy darab hangszóró. Ha valakinek van ötlete, hogy merre kutakodjak annak örülnék

DSC00384.JPG

(#) Action2K válasza sándor hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„lcd tv? hol él ez az öreg...?”

Na ja, főleg, hogy már most piacon a Laser TV, Pico projector...
(#) zoly15 válasza wifiman hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Ez szép!
Nekem is van 2 vadi új Videoton HC 20/10 esem...
Nagyon hasonlít erre
Még 2 órát sem muzsikált a páros
(#) Action2K válasza wifiman hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„az egyik közeli családtagomnál (nevezzük mamának)”

Tehát ha mama = egyik hangszóró, akkor a képlet egyértelmű: másik hangszóró = papa.
Amúgy: börze, börze, és börze.
(#) wifiman válasza Action2K hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Papám sajnos már nincs, de ezeket a cuccokat ő pakolta el. Nem tudom milyen megfontolásból... Talán gondolt a jövő nemzedékre
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„Még 2 órát sem muzsikált a páros”
És ezt hogy bírtad ki? Én már rég dobozba zártam volna őket.
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Én zárnám, de egyedül 1-1 közép méllyel mit kezdjek?
Meg alkalmas méreteket sem tudok a dobozról..
(#) Action2K válasza wifiman hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„Talán gondolt a jövő nemzedékre”

Hát én is gyűjtögetek ám mindent. Remélem az én utódaim is tudják majd értékelni. Még csak 2 éves a fiam, de már érdeklődik ám. Leginkább az apa szerszámos táskája a favorit, Apa megy győzze mindig visszapakolni bele a szerszámokat.

Legalább nem panaszkodhatsz, hogy unatkozol

Szerintem egy 20-30 literes dobozka neki, magasoknak meg PC speaker. Ja én nem OFF-olok ám! :whistle:

Amúgy doboz nélkül is kiváló hangja van, mikor először megzörgettem Csak néztem hogy milyen jó hangja van..

Orionomnak meg mekkora doboz kellene kb?? Valami használható méretező progit ha tud valaki... (lehetőleg magyart)

Hát... unatkozás az nincs!
(#) zoly15 válasza wifiman hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Ezt itt nem szabad, ez off olásnak számítana itt!
Át kéne vándorolni a hangdobozos topicba

Okok. Bocsesz
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 8, 2009 /

Amíg ti itt elvagytok, beszélgettek, addig én küszködve levágtam az utcán a füvet és szétszedtem utána a fűnyírót darabokra. Muszáj volt, mert nem volt erő benne. Most lett felújítva, meg lett gyűrűzve, de nem volt az igazi. Nagyon arra gyanakodtam, hogy a gyűrűk összefordultak és azért erőtlen. be is jött a tippem. mindhárom összefordult, majdnem teljesen. És csodálkoztam, hogy nincs erő, meg beköpi a gyertyát olajjal. Most elhelyeztem a három gyűrűt kb 120 fokra egymástól, így remélem jó lesz. Most még megvacsizok és megyek összerakom, majd kipróbálom. Alig bírtam levágni a füvet. A legkisebb fűnél is állt lefelé, alig volt ereje.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Idézet:
„Alig bírtam levágni a füvet”

Legközelebb jobban jársz, ha veszel 2 birkát

És ha megnőnek a sok fűtől, legalább még finom birkapörköltet is lehet enni belőlük
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

A kecske az förtelmes egy portéka...Felmászik mindenhova.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

És az addig keletkező melléktermékkel mit csinálok? A kecske meg nem jó, mert túl gyorsan dolgoznak. Nincs ideje megnőni a fűnek. Nálunk rághatná a szerszámost, ami a garázs, ami meg téglából és vasból van. Csak a tető pala.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Mit-mit.

Hát az pont jó lesz a kertbe

Behajintod a paradicsom és paprika-palánták közé... Attól lesz meg a zamata
(#) radocziandras válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Kölcsön kell csak kérni...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 8, 2009 /

Szépanpot mindenkinek!

Éppen kapam egy winyót, hogy nézzek már bele, hogy mi van már vele, nem ismeri be a wíndóóz. Nézem el sem indult. Stepup convertert nézem, tökéletesen dolgozik. Aztán hamar kideült az igazság. Az órsómotor vezérlő megnyekkent. Egy L7250E 1.2 -es verziójú hajotta. ( Az 1.1 -es mégrosszabb minőségű). El nem hiszem, hogy sikerült aláméretezni ennyire ezt az IC-t. Nem az első esetem. Már Pízai ferdetornyot építek ezekből a kupaokból. A méhbe 35kg -ot csak ebből a típusból már leadtam! (DiamondMax Plus 9) (na persze egy PC szervízzel is ápolok egy kapcsolatot, és onnét jöttek aezek is ) Egyébként ott ahol a háromfázist előállítja az IC a motornak, ott kettő fázison megjelenik a tápfeszültség, tehát a három meghajtó FET -ből kettő átvezet.

Tiszerintek lehet ilyen ic-t szerezni valahol? Mert ami nekem van az mind rossz! Vajon miért?!
(#) Müszi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Nekem DiamondMax 10-esem van, remélem nem fog elhalálozni :no: :hide:
(#) moltam válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Kb két hónapja dobtam ki egy ilyen 80 GB-s winyót.Azóta egy (sajnos) szintén MAXTOR HDD van benne.De ennek se sok ideje van még hátra.Az egyik IC anyyira melegszik hogy hűtést kellett rá rakni...
(#) _ampervadasz_ válasza moltam hozzászólására (») Jún 8, 2009 /

Jól is teszed, ha hűtést raksz rá. Annyit ajánlani tudok, hogy réz legyen ne aluminium, és legyen a merevlemeznek tisztességes hűtése, főleg az óminózus alkatrésznek.

Szerencsére nekem ilyen wincseszterem soha nem volt, úgy értve, hogy azon adataimat tároltam volna, soha nem fordult elő. Ez az IC típus ráadsul kiforratlan, tehát nem megbízható, és elég nagy esélye van a kipurcanásra, és magával ránt a -5V -ot előállító IC -t is. ( Ezesetben működik nállam)

szerk.: Főleg ez arra a korszakra jellemző amikor az IB$M csődbement, és felvásárolta Max$tor. Azoknál a badsetor sem volt ritka.
Következő: »»   558 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem