Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Helló szükségem lenne egy kapcsolási rajzra!
GRUNDIG R7200 Ehhez a típúsú rádióhoz de inkább az erősítő része érdekelne ugyanis éppen javítom!
hello !!
szugségem lene egy tv rajzra mert egy része megéget és igy nem tudom hogy a forpontok hogy voltak összekötve akki tud segiteni akkor ide vagy e-mailba irhat tv:samsung ws_32w66v elöreis köszönöm vagy egy rajz vagy talán arrol a részröl fénykép sokat segitene E-mail-címet nem írunk nyilvánosan a fórumba, töröltem. Az írásmódodon pedig változtathatnál egy keveset, hogy a segíteni tudókban megmaradjon a jószándék, és akkor még válaszolnak is... -- kobold
Hali. DB 250A végtranyóval készült erősítő kapcsolási rajzot keresek. Előre is köszi mindenkinek.
Sziasztok,
szeretnék építeni egy zajzárat(noise gate vagy zajszűrő másnéven) a gitáromhoz de nem találtam a neten semmi használhatót valaki esetleg nem tudja hol találhatok iylen kapcsolást. Köszi
Szia!
Talán..
Sziasztok!
Hoztak hozám egy ABV1000/2-es 48V-220V-os akkutöltő+invertert. Ez ELCO gyártmányú régi magyar termék ehhez keresek rajzott! Ha valakinek lenne kérem tegye közzé! Előre is köszi! Alex
Üdv. mindenkinek !
Kapcsolási rajzot keresek egy szünetmentes táphoz. A pontos típusa: Effekta USV-500 Előre is köszönöm .
Szia Alex80!
Valahol azt hiszem van ilyen rajzom. Meg kell keresni, ha megtaláltam elküldöm,vagy felteszem .
Nadon jó lenne ha megtalálnád! Ha el is küldenéd az mégjobb lenne, hogy tovább tudjak vele birkozni!
Előre is köszi! Alex
Sziasztok
Keresem a Hobbyelektronika újságban megjelent logikai teszter kapcsolási rajzát, sajnos évfolyamra és számra nem emlékszem, annak idején egy barátomtól kaptam fénymásolat formájában ( kb 15 éve ), szeretném újra megépíteni, mert szükségem lenne rá egy kapcsolás hibakereséséhez. A kapcsolás egy LM324-es IC, 3db BC 183-s tranyóval és jópár ellenállásból áll. Sajnos a fénymásolt lapok költözéskor elkeveredtek mert nem találtam meg. Nagyon hálás lennék ha valaki feltöltené az újságból bescannelt cikket. Előre is köszönöm Bari
Hello VRubenX!
A (#455739) sz. hozzászólásodba tet javaslat majdnem telitalálat volt. Akárcsak szesh én is Samsung TV után nyomozok. A típus: CW-28C33N. Pechemre, a kollekcióba ez nem volt benne. Ha volna javaslatod, - vagy valaki másnak- hogy hol keressem, az nagy segítség lenne. Előre is köszönet a fáradozásért.
Szia Macera2!
Az is fent van itt csak más néven de az első PDf-ben írja, hogy CW-28C33N úgy, hogy nyertél. Bocs hogy ilyen későn csak nem voltam közelbe. Innét letöltheted
Hello VRubenX!
Köszönöm a gyors választ. Megtaláltam a keresett doksit. Úgy látszik, hogy tegnap éjfél felé már kissé kókadt voltam. Még egyszer ezer köszönet. :integet2:
Szia, csak az a kapcsolás jó neked, vagy két TTL-ic-vel felépített logikai szonda rajza és nyák terve is megfelelne? Építettem régebben egyet, tökéletesen működik, érintőgombos, amikor mérsz vele úgy marad, és érintésre resetel, pulzálást is kijelez. Jó kis szerszám.
Szia
A keresett kapcsolás meg van építve ( sajnos valami baja is van ) csak a hosszú idő alatt eléggé oxidálódott a panelja és mivel az első elkészült kapcsolásaim közül való így a kivitelezés is hagy némi kivánni valót maga után, ezt szeretném újjáépíteni. De megköszönném ha elküldenéd a 2 IC-s teszter rajzát, mert valószínü, hogy akkor azt fogom inkább megépíteni. Elöre is köszi Bari
Rendben, ha lesz egy kis időm, előásom és bescannelem.
Na, gyorsan megkerestem neked.
Ez egy nagyon jó kis szonda, küldtem mailba is egyet, de időközben rájöttem, hogy nem azt építettem meg, hanem ezt. Üdv.
Szia
Köszönöm szépen előre is , majd töltsd ide fel a fórumba, hátha másnak is jól jön. Üdv Bari
Egyébként mint ahogy a cikkben is olvashatod, (a képen) nem csak logikai szintek megállapítására lehet használni, hanem műveleti erősítők tesztelésére, tranzisztor átbillenésre, impulzus jelenlét meghatározására, és sok egyéb másra, tulajdonképp tartalmaz egy tárolót , ha mérsz egyet, akkor úgy marad a kijelzés, ameddig meg nem érinted a reset szálat, illetve ez egy "egyvezetékes" szonda, tehát abszolut nem terheli meg a mérendő kört, nem kell a földelést rákötni a mérendő áramkörre.
Üdv.
Eredetileg egy könyvben volt, de sajnos csak pár lapom van a könyvből, mert én is úgy kaptam ezeket, így nem tudom a könyv címét, ha lesz időm megnézem a többi leírása megvan e.
Sziasztok!
Keresném az EINHELL EGS2600 kézi energiaállomás "bikázó" kapcsolási rajzát. A belső akku töltőáramkör rajza kellene . Időnként zizeg, mintha mini relé lenne benn, de nem tölti fel az akkuját. Köszi a segítséget.
Sziasztok !
Ennek a készüléknek a kapcsolási rajza kellene nekem: Sziréna ......hátha valakinek megvan...... KÖSZI előre is !!!
Ha az leírás nem hazudik, akkor a kapcsolási rajz ehhez kevés lesz, mert mikrochip-es rendszer, ahhoz kellene még a chip programja is.
Egyenlőre most arra nincs szükség - mármint a PIC programjára, mert úgy néz ki, hogy végfok baja van. Egy TDA 2030-al hajtanak meg egy valamilyen toroid trafós BD 250-ekkel fölépített "végfokot". De közbe a 2030 kimeneti kondija és a végfok között is van még egy toroidra tekert trafó. Annak a szek. tekercse gyanús mert szimmetrikus, és ez egyik fele 300 ohm, a másik pedig gyakorlatilag nulla.
Hát ennyit tudok..... |
Bejelentkezés
Hirdetés |