Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   659 / 3608
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Nekem még van egy bő hetem, de szerdán lesz egy jó kis fizika-matek szintfelmérőm. Sajnos az utolsó évben nem volt fizika órám, így elég sokat felejtettem. És szerdán költözök Debrecenbe. Elég lesz megszokni a nagy várost, semmit nem ismerek ott. :no: Amíg belerázkódok...
(#) Müszi válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Idézet:
„Ha házi nem lenne, nem lenne semmi gondom az iskolával.”

Márk kolléga, a szívemből szóltál
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Egyszerű, csináljátok meg még a suliban, s akkor nem kell otthon "házizni"
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Áhh, Neked még egy hétig jó lesz!
A szomszéd városban már a héten mennek iskolába, mert februárban síszünet van. Nekünk még mindig jobb...
Ha ilyen gyorsan elmegy a tanév is, mint ez a szünet, akkor jó lesz. Azért remélem 2-3 óra marad szerelésre is a gép, meg a tanulás mellett. Majd viszem a pákát az iskolába... Órán élesztem az erősítőt, stb...
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Laci, hogy mennyire igazad van. Az a baj, figyelni is kéne az iskolában. Mert akkor a másik háziról lemaradok .
Müszi, látod, egyetértünk! Nem lenne semmi bajom az iskolával, de ez a roh@dt házi (már bocs), odarak rendesen... Délelőtt egy kicsit jobb is, hogy nem csak itthon ülök, hanem menni az iskolába.
Írok is egy viccet, de azt nem ide...
(#) zoly15 válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Most lehet hogy magamra haragítok mindenkit, de nekem az előző évben szinte sohasem volt házi feladatom, remélem most sem
Jelenleg mennyi Warnos van fent
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Lesz a fenét. Jövő héten már pakolás lesz szerdáig, utána fél 7-kor indulás fel Debrecenbe. Utána kómásan megírni a szintfelmérőt, utána meg pakolni fel a lakásba. Utána még lesz egy pár napom, hogy megismerjem a várost. és a legrosszabb, hogy nem tudok szerelni. :no: Mert hát vigyem fel a műhelyt?
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Ja, akkor bocsi!
Idézet:
„és a legrosszabb, hogy nem tudok szerelni.”

Mégegyszer is bocsi!!
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 29, 2009 /

Megoszlanak a vélemények. Én például várom már. Végzős vagyok a fősulin. Értitek?! VÁROM A SULIT!
(#) kezdofiu hozzászólása Aug 29, 2009 /

A nyavaja a suliba. Főleg a kémiatanár. Nehéz lesz a 7. mert onnan buktak a legtöbben nálunk. Sok házi meg az agyamra megy
(#) googa hozzászólása Aug 29, 2009 /

Sziasztok! Az ötös lottón még holnap lehet játszani valameddig, hogy ezen heti sorsolásra szóljon a részvétel? Ha igen, hány óráig lehet leadni?
(#) sándor válasza googa hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Igen és ha a következő számokkal játszol megnyered a főnyereményt 9,12,35,56,58 (ma 20:00-kor húzták sorry..)
(#) Ricsi89 válasza kezdofiu hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Ó én utoljára általános iskola 4.-ik osztályában csináltam házi feladatot. Szóval megértem a gondodat.
(#) googa válasza sándor hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Ja, basszus... Életemben nem lottóztam még, de rémlett, hogy vasárnap van valami. Akkor az a hatos lottó lesz...
Csak ma különös módon egész nap az járt a fejemben, hogy kellene lottózni, mert nem tudom, sosem foglalkoztam vele.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Jó estét mindenkinek!
Nekünk kedden évnyitó aztán 3 osztályfőnöki.
Utolsó év (12.) szóval nem ártana elkezdeni majd lassan tanulni
Ez olyan kettős érzés. Utolsó év de phúúú tanulni kell. Töri meg irodalom meg ilyenek A matek az még csak csak... bár abból se értek egy szót se ahhoz képest hogy általánosba majdhogy kitünő voltam belőle.
Node a fizika szerencsére még mindig jól megy.
Azért nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan elszáll a gyermekkorom
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Idézet:
„az orromat kifújtam és fűrészpor volt benne”

Tök természetes
(#) sándor válasza googa hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

A hatos lottóval még megpróbálkozhatsz , de hogy hány óráig azt nem tudom pontosan
Bővebben: itt
sok szerencsét...
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Nekünk kb így volt. Sajnos 5 évre sikeredett önhibánkon kívül. Azóta se volt ilyen osztály. Szóval.
1. osztály: Korán van még, ráérünk majd jövőre tanulni
2. osztály: El kellene kezdeni már tanulni?
3. osztály: Most már lassan tanulni kellene.
4. osztály: Tényleg eljött a tanulás ideje.
5. osztály: ha eddig nem tanultunk, akkor már úgyse tudjuk bepótolni a 4 évet.
Na nekünk kb így telt el az 5 év. Most utolsó évben, egyszer behozta az oszi az elsős naplónkat. De jókat röhögtünk rajta. 15 angol óránk volt egy héten. Osztálytársamnak kb 30 karója volt belőle egész évben. Mást ott nem is nagyon kaptunk egyesen kívül. Volt olyan óra, amelyiken 2-3 egyest is kaptunk. Mint most utolsó évben egyik osztálytársam nyelvtan órán. A tanár felállította felelni. Nem tudta, egyes. Na akkor házi van? Nincs. Még egy karó. Felszerelés itt van minden? Persze valami otthon maradt. Akkor még egy karó. Az a nemsemmi. 2 perc alatt három egyes.
Szerk.: Ezt a tanulási felfogást nem ajánlom senkinek sem. Mi túléltük, érettségi jól sikerült, de akkor is. Ezt nem így kell csinálni.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Az a 3 karó nállunk is megesett kb ilyesmi okokból kifolyóan (nem én voltam )
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Üdv újra köreinkben!
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Köszi!

Jó volt a Tisza-túra, ha lesznek nálam fényképek (kőkeményen szedtünk magunkra színt), akkor pár érdekesebbet / jobbat megosztok majd a Nagyérdeműnek. :yes:
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Oksi, várjuk! És hogy milyenek a jó képek? Napozós, vízbe borulós, csajozós, berúgós... No meg romantikus, sírva röhögős, és izgulós.
Szerintem. :gumicsirke:
(#) scooby_ válasza zenetom hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Hogy is írja Ihász Gábor?
"Múlnak a gyermek évek,nincs vissza út,új mesék nem várnak reánk! Van még is csillagfény és álomvilág,de azt gyermekünk álmodja tovább!"
Szép dal volt,kár hogy nincs meg lemezen
Akit érdekelne: Ihász Gábor-Múlnak a gyermekévek
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Ez jó
Idézet:
„Jó volt a Tisza-túra”
Tehát akkor ezért nem láttalak
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Érdekes felfogás!
De én még azt nem fogtam fel, hogy vége a nyárnak. Az oké, hogy holnapután iskola, de hogy vége a nyárnak, azt nem.
Ez az augusztus jó hónap volt.
8.: Börze, állatkert.
15.: Falunap. (Hát igen, még az előbb is szó volt róla. Mindent visz...)
22.-23.:TW találkozó. Ez is jó volt
29.: Ide sajnos nem jutott már semmi... Bár mégegy falunap nem lett volna rossz.

Nemsokára megint szünet! Azt hiszem novemberben. Az csak 1 hét, de a páka biztos, hogy sokat lesz bekapcsolva. Addigra szereznem KELL két-két egyforma 12-20cm2-s magot! Azért a 20cm2 a legfelső határ. De ha nem lesz más, akkor nincs mit tenni.
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 30, 2009 /

Üdv mindenkinek!
Nem emelek ki senkit sem, aki a sulival kapcsolatosan írt.
Arról, hogy "utálom a sulit...":
Én sem szeretek suliba járni, mert mennyivel kényelmesebb otthon lebzselni, kikapcsolódni, amire nyár vége felé a szülők többsége (nálunk legalábbis) már azt mondja, nem tudjuk mit csinálunk kínunkban. Vége a nyárnak, volt egy szabad hetem a végén, amikor már nem melóztam. Egy hét alatt úgy eluntam magam, nem tudtam mire van szükségem, hogy feldobódjak! :no: Azokra, akikkel régen találkoztam, rájuk pedig a suliban fogok találni! Ha nem is azért, mert tanulni kell, sokat ülni, uncsi órákon lenni, (kivétel amelyik nem, és azt külön szeretem) akkor a cimbik miatt megéri eljárni! És tudom, hogy nekem az csak jó lehet, ha e'megyek az oskolába! :yes: Ennél hülyébb már nem lehetek, csak pozitív irányban változhatok! Szakmai órák, gyakorlatok, miegymás olyan dolog fellelhető az intézményben, ami közül választhatunk. Mi az, ami nekem jó, ami tetszik, és erre kell gondolni, amikor elmész, s nem kell undorral fordulni a sulihoz! Nem hiszem, hogy van olyan valaki, (tuti fog jelentkezni... ) aki semmi jót nem lát abban, hogy eljárhat iskolába. Én, hogy már felkerültem főiskolára, s a második évemet kezdem, volt rá számtalan pillanat, amikor felelevenítettük régi iskolatársakkal a szakközepes éveket! Még nem vagyok a végén, de már értem, ha azt mondják,
Idézet:
„addig jó nekünk, amíg iskolába járhatunk!”
. És ez így is van! :yes: Erről talán ennyit, bár biztos van, amit kifelejtettem!

"nem szeretek leckézni"
Én sem! De nagyon nem... De! Ha átvetítem egy kicsit. Itthon panelokat készítek, tervezek, miegymás... Saját magamat fejlesztem ezzel, gyakorlok, ügyesedem! Megcsinálom, mert szeretem csinálni. :yes: A leckét is azért kapjuk, hogy legyen mit gyakorolni. Ugyanakkor szerintem kicsit az életre is felkészít. Ott is lesznek "leckék", sokuk elég kemény dió lesz, s ha tovább akarunk lépni, bizony meg kell tudnunk oldani ezeket a feladatokat!
(Sajnos a fősulin a programozásról lecsúsztam, így a nyári szünetben csekély tudással, amit szobatársaimtól elhallottam, továbbtanultam, így nem lesz olyan nehéz behozni a lemaradásomat. Mondhatni, minden nap leckét írtam... És jó volt! )

A hosszú süketduma után egy kérdés:
Mit gondoltok arról, hogy milyen lesz majd később, ha kikerültök az iskolapadból, amitől azt kívánják, hogy rohadjon szét?!
Én is szeretném, ha fenékig tejfel lenne az élet, de nagyon nem az, ha nem tesznek érte!
(#) mark.budai válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Nem utálom én annyira, írtam ezt is.
Hát igen, ezekszerint Te sem szereted a házit. Csak nekem még olyan hülye feladatok vannak, hogy az nem lehet igaz!
Én még nem azt tanulom, amivel foglalkozni szeretnék, még csak a "kötelezőnél" tartok. Így még van sok olyan tantárgy, amit nagyon nem szeretek.
Na mindegy, én befejeztem a "lázadást", ki lehet bírni!
(#) MolnarG hozzászólása Aug 30, 2009 /

Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy kell 2007-es excel-be, hogy kell azt megcsinálni, hogy az első sor vagy oszlop állandó legyen akármerre is görgetem. Egy példa rá: Bővebben: Link
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Ha valakinek nincs meg: Ihász Gábor-Múlnak a gyermekévek
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Idézet:
„És hogy milyenek a jó képek? Napozós, vízbe borulós, csajozós, berúgós”

Idézet:
„Napozós”

El se hiszed, de ha erre alapozunk, akkor tul. képp jobban járnék, ha egy 6 nap hosszú teljes videofilmet tennék közzé, ugyanis annyira jó időjárásunk volt, hogy mind a 6 napon sütött a nap ezerrel, szóval a napozás szinte folyamatos volt

Idézet:
„vízbe borulós”

Sajna nem olyan volt a csapatösszetétel, hogy ezt a műveletet meg mertük volna kockáztatni, meg aztán magunk által szállított mindenféle csomagostul nem lett volna jó borulni, kenunként 3 nagyhordó + egyéb apróságok, sátrak

Idézet:
„csajozós”

El se hiszed, de annyira kihalt volt most a viziélet aug. utolsó napjaiban, hogy pár napig azt hittük, kihalt az emberi faj és csak mi evezünk a folyón egyedül... szó szerint értendő.

Idézet:
„berúgós”

Inkább iszogatós, az végülis minden nap volt. Kivéve egy alkalmat, amikor egy nagyon kedves és rendes ember jól meghívott minket, hogy kóstoljuk meg a 46 fokos nemrég készült barack-szilva pálinkáját... ott is jó volt a hangulat. Viszont ott és akkor nem volt nálunk fényképezőgép

---

Egyelőre egy dolgot kellene megtanulnom feltétlenül jövő nyárig, mégpedig gitározni :yes:
Következő: »»   659 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem