Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   856 / 3593
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Vajon igaz-e ilyen időben is a jelmondat ami a honlapon van?
Idézet:
„A motiváció elindít, a megszokás mozgásban tart

(persze ha már befagyott a Balaton...)
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Akkor te még nem ismered Googát, és jelzem még annyira én sem. ...DE ez egy olyan sport amit nem lehet holnapról mára kinőni, és folyton csinálni akarja az ember. Ha jobban bele olvasol a honlapjába, akkor azért kiderülhet számodra, hogy nem unatkozásból űzi ezt a sportot. Nekem példának okáért a kajakozás jön be nagyon, csak ahhoz bankó is kell, nem is kevés.

Szóval ilyen időben is megállja a helyét a mondás.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 15, 2009 /

Kedvem támadt megint nosztalgiázni, ezért megnéztem a csöves találkozós videót.

Na most egy szám annyira megtetszett, hogy pont ugyanebben a verzióban nincsen meg valakinek? Esetleg had legyek telhetetlen, ha ez egy album formában megvan akkor annak a neve? esetleg letölthetősége

Itt van a videó, és 26 perc 36 másodpercnél szól Bach, Toccata and Fugue in D minor feldolgozott műve. Ebben a formában még jobban tettszik mert van minden benne hegedű gitár dob stb.
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

No no! Az októberi szörfös naplója üres! :awink:
Persze lehet, hogy csak sok a program.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Ezt most elképzeltem én is.

Amúgy a jégen is lehet röpködni. Egy tutaj szerű valami, még hozzá egy kis vitorla, kormány, és ha van szél akkor már röppenhetsz is.
(#) SALáta hozzászólása Dec 15, 2009 /

Bezárt a hobbycnc fórum 2010.01.01 ig. Elharapózó indulatok miatt .
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Hogy hogy?! Mi történt?
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Ne már.. már ott is vannak ilyenek? :no:

Ilyenkor mindenki feszültebb, idegesebb. Ehhez az ünnepek, a munka (- nélküliség is) és a természet is hozzájárul a maga módján.
(#) SALáta válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Nem is tudom mi történt, egy biztos két ember egymásnak feszült, előbb csak egy topicot fagyasztottak most az egészet. Nem ez a baj, a baj hogy nem látni semmit, tehát vissza se tudsz olvasni. De nagy baj hogy bezárták az biztos. Minden cég ilyenkorra szervezi a leállást, ekkor van ideje az embernek. Annak aki nem munkanélküli mint én. Bevallom én azért is kezdem a kapavágást hogy picit függetlenítsem magam, és hogy ha lesz házam szép egyedi bútorok legyenek benne. Sokat tanultam ott, erre most bezárják.

Szerintem nem is baj. Mindenki ki fújja magát, és mehet tovább az élet. Ha moderátor lennék ott, nem örülnék annak, hogy a családommal nem tudonék törődni, mert folyton ki kell moderálni mindenkit, és figyelni előre a tevékenységeket.
(#) SALáta válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Bár általában csak figyeltem de kezdett megfogalmazódni bennem a szerkezet. Sajnos a dezinformáltság ott érdeke embereknek, vagyis egy egy fórumozó érdeke. Nem az elektronikára gondolok mert jogos, hisz a mechanika a nehezebb de épp itt volt dezinformáltság, épp ott szidtak sokat bizonyított embert. Nem jó hogy bezárt ideiglenesen. Addig is elméleti síkon kezdett volna kép kialakulni az igényeimről. És pár baráttal talán több is lett volna.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Ez az! Köszi simpiKÉM!

Szerintem, meg azok a barátok nem fognak onnan eltűnni. Tehát a lehetőség nem veszett még el.

Szerk.: közben írtam a vic topicba
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Most nézem a második linket. Na ez sokkal jobb!

Mégegyszer köszi simpi!
(#) googa hozzászólása Dec 15, 2009 /

Hali srácok! Köszönöm a magasztaló szavakat, jól esett. Sajnos a felszerelésem tropára ment az ősszel, ezért októberben voltam utoljára, de az nem érdemes arra, hogy naplóba kerüljön.
Most már nagyon hideg van. De lehet még ilyenkor szörfözni, ha van megfelelő ruházat, amit szárazruhának hívnak. Drága és nem túl mozgás barát. Egyébként én még vagyok annyira tanuló fázisban, hogy túl sok időt töltök vízben. Amíg ez így van, addig március 15-től, október végig vagyok hajlandó vízre menni. Az igazi elvetemült "nagyok" mennek januárban, ha nincs befagyva, mert akkor a legszelesebb az év. De azért az annyira még sem élmény. Helyette van az úgynevezett jégszörf, amihez nagy jég és szél kell. Viszont ez megy, mint a meszes, egyes írások szerint 100km/h-val is lehet menni és 30méteres rianásokon is átsiklik, ha úgy adódik. Csak tudjon vele az ember megállni... Jó estét mindenkinek!
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Nem kell esetleg wav-ban? csak a minőség miatt?
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Ennek örülnék a legjobban! Ebből csak ez az egy szám van, vagy van egy egész album is?
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

A mi Zolink úgy látszik, a tenyeres-talpas asszonykákat kedveli...
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Látnád az övét, mennyire tenyeres-talpas... 40 kiló vasággyal
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Gondoltam: Áááá nem kell, jó az MP3-is, a wav sok helyet foglal, meg letölteni is sok idő... erre... Ment PÜ.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

A samu Samu Kata
(#) pucuka válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Helló!
A datasheet hun marad?
(#) Action2K válasza pucuka hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Az a nevezési lapon, az meg ugye bizalmas. Meg Szentes, messze van hozzád.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Kíváncsi vagyok a szépségideálod alkatára. Pamela Andersont és egyéb gyártott szépségeket nem ér említeni. Maradjunk a természetesnél.

Különben nem tudom, mi bajod a biológia órával; ott végre teljesen legálisan és szülői feszengéstől mentesen megtanulhattad, hogyan működik az ember szaporító szervrendszere. A csont pedig testünk egyik legellenállóbb alkotórésze. Normál igénybevétellel nem tudod eltörni, a fajfenntartás pedig ilyennek számít.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Nem úgy van az itt, kérem szépen!

Mindig törekedek arra, hogy ne mp3 -legyen. Borzasztó egy minősége van.
Panaszkodhatok itt egy órát is, de be kell vallanom, hogy egy nyamvadt IC -s Panaszodik erősítőm van, és már Matyikémnek is elpanaszkodtam, illetve Imi (Imi65) -nek is, hogy mennyire utálom a hangját. Amikor ráadásul meg halottam az EL84 SE -jét, azóta meg még inkább hajt az, hogy építsek én is egy csöves erősítőt. Nagy előrelépés lenne.
egyik két nagy kedvencem 6C33C, 6L6GC ( nem sok csőtípust ismerek)
(#) pucuka válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Jó jó, de honnan tudom meg a statikus, meg a dinamikus paramétereket, fel és elfutási időket, hangolás, a beültetés módját?
Igaz, jobb lenne egy AN 1010 alkalmazási segédlet is, mert a látható kapcsolási képen van csatlakozó, meg két hangolási lehetőség is.
A távolság nem akadály, meg ha van teljesítmény akkor minden van, meg ha mégse, akkor ott a kékszínű előgyujtás szabályzó
(#) sprofan hozzászólása Dec 15, 2009 /

Lenne egy elég amatőr kérdésem, ezen képen látható egy CPU egy északi, egy déli híd és egy GPU, na most a második képen ezen melyik tűnt el? (nyilván nem a CPU) Miért? Mert gondolom egyik sem az a nélkülözhető alkatrész. Annyit mondanék csak hogy mind a két alaplap ugyan az a típus, Acer Aspire 5612 alaplap.
(#) _ampervadasz_ válasza sprofan hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

A GPU, mert az az északi hídba átkerült (CPU foglalattól jobbra.). Ez a tippem.

viszont ez a Számítógép hiba, de mi a probléma? topicba való
(#) sprofan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Bele lett integrálva? Értem.
Nincs semmi hibája a gépemnek, csak hónapok óta kerestem hogy mire való az oldalsó szellőzőnyílás a gépen ami be van tömve, és végül is nagy nehezen megtaláltam ezt a képet.
Köszi!
Következő: »»   856 / 3593
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem