Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
-Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet! Hazajön a rendőr tíz margarinnal: -Volt tojás.
Ez helyesen informatikussal jó.
Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor 10-et. Ha informatikus szemmel nézzük, ez egy IF feltétel. A vicc poénja: Hozzál margarint, egyet. ,de ha van tojás, akkor tízet. Azaz a feltétel itt a tojás. Ha nincs tojás egyet hozz, ha van tojás, tizet...
Pontosan, de a Te verziódból az is kiolvasható: a margarint hagyja az áruház portáján!
Minden ellenállás hasztalan. (Anon. Borg)
Anyám, nekem, ebédkor:
- Nem kérsz levest? - Igen.
Ebbe a garázsba már nem fér el a műhely. http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=102668
Szép kis vezetéstechnikai tréning! Bárcsak nekem menne ilyen jól!
Az elmúlt pár hónapban hasonló volt a hátterem
Erröl a verdáról nem lopják le a kerekeket ,és még a benzin sem szivják le
Miért hazánk a villamos energiával legjobban ellátott ország?
Mert nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.
Na ez véletlen Szerintem egy oldalon találtuk meg.
Nálunk évekig így ment. A házak olyan közel épültek egymáshoz, hogy beálláskor be kellett hajtani a tükröt (4 ütemű Trabi volt), hogy átjussak egy "folyosón". A "folyosó " kb. 4-5-ször olyan hosszú, mint a Trabi. Aztán hátul az udvarban már nem volt gond: 3 Y-fordulóval be lehetett állni a garázsba.
Most egy öreg Renault van, az már nem fér be, így a ház előtt áll.
Ez tetszett!
Ezzel a kis ,, poénjával" jó sok galibát okozott... ráadásul sok embernek sérülést is okozott,meg szerintem egy jó pár ezer eurós kárt okozott!(ha nem többet!)
Mi a fa... #@°°%!
Az ÉV garázsa..
Aztért az nem semmi, hogy beparkol.
Már volt...Bővebben: Link
Áhhh, majd akkor itt van egy másik.
Amúgy kíváncsi lennék, milyen helikopter az ami lekapta, mert csak úgy nem szokott irányzék lenni a kamerán.
Hopp elírtam, célkereszt.
A tetőbontás volt az egészben a legjobb.
Ez azért nem semmi.
Okos jószág!
Nem tudom kinek ismerős Remi Gaillard, nem kis Francia bajkeverő. Már egy órája nézem a videóit, nem semmi manus. Eddig ez a legjobb Remi Gaillard elevator
Én csak azt csodálom, hogy soha senki nem veri orrba.
Azért néha kap. A golfos papa olyat nyomott neki az ütővel, hogy utána azt mutogatta, hogy milyen szép csík maradt neki belőle még másnap is. Szerintem a meglepetés ereje - az emberek egyszerűen nem hisznek a szemüknek - akadályozza meg őket abban, hogy eljárjon a kezük.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |