Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1296 / 3614
(#) Ricsi89 válasza terabyte hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Sikerült a nyílást megcsinálni. Már csak le kell tesztelni, hogy mennyire melegszik fel az északi híd. ha nem megy 40 fok fölé, akkor talán jó lesz.
Egyébként két gpu van a gépben, egy a chipsetbe integrálva és tiltva, meg egy külön ami gondolom kicsit erősebb, mint az integrált. Nos az Everest vajon melyiknek mutathatja a hőmérsékletét?
(#) (Felhasználó 54221) hozzászólása Aug 5, 2010 /

Uuunatkozok, szeretnék valamit csinálni amit kezdőként egyszerűen tudok, itthoni limlom alkatrészekből
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Atomreaktor?
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Idézet:
„Uuunatkozok,”

Azt hogyan kell? Még sosem csiáltam.
Egyébként nézz szét a kapcsolások között. Vagy építs LED-es villogó, az a leg divatosabb.
(#) moltam válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Detektoros rádió.
(#) (Felhasználó 54221) hozzászólása Aug 5, 2010 /

valami hasznosabbat?
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Te tudod mid van otthon. Hogyan mondjuk meg mit építs belőle? Pláne, hogy mi lenne neked hasznos.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Idézet:
„valami hasznosabbat?”

Gyere át fűnyírózni
szerk.: még nem kell, majd ha megnő
(#) (Felhasználó 54221) válasza zenetom hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Egy főző, mosó, takarító robot szerintem pár embernek hasznos lenne.
(#) zenetom hozzászólása Aug 5, 2010 /

Előbb hogy jártam. Szedem szét haverom erősítőjét (valami nagyon régi STK-s alkatrésztemető), mert nem akar bekapcsolni, nézem a primer áramkört (biztosíték, kapcsoló, trafó) hogy nem e szakadt-e. Persze a hálózati vezeték kihúzva, úgy mértem hogy szakadt, e valami. Kapcsolom be, nézem hogy jó-e a kapcsoló pff elment az áram. Kicsit néztem hogy akkor most mivan, mert a 220-ba nem volt bedugva semmi. Hát megint csak az eon szivatott, szerintem megint az egész utcában elment az áram
(#) titi válasza zenetom hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Vagy akkora zárlatot csináltál a készülékben, hogy még galvanikusan leválasztott állapotban is egy egész megyében kilőtted vele az áramot...
(#) zoly15 válasza titi hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Ez is egy lehetséges dolog. De mi van akkor, ha akkor volt a zárlati áram, hogy kilőtte a hálózati dugót?
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

A hálózati dugó végig 2 méterre volt a konnektortól.
Esetleg akkora váltó-bioáram keletkezett bennem, hogy a kezemen keresztül beleszivárgott az erősítőbe, ami ugye felERŐSÍTette, ami akkora elektromágneses térrel járt, hogy megállította a falban lévő vezetékben az elektronokat.
Szerintem így történt.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Sziasztok.

Kadam nem rossz felé tapogatózott, és majdnem megfejtette a keresztrejtvényt.

Mivel minél nagyobb frissítési frekvenciát választasz, annál nagyobb csillapítása lesz a kábelnek, így a vivőjel is torzul. Mind ez digitális átvitelnél nincsen jelen.

Az alaplapi megjelnitővezérlők alapból szeretnek gyengébb jelet produkálni.

Jelentős minőségjavulást tudsz elérni, ha minél vastagabb keresztmetszetű D -sub kábelt veszel, és olyat aminek mind a
két végén rajta van egy ferritmag szűrésnek.

Egy lófsz! Mondtam hogy ne dugd be afluxus kondenzátort! Itt is elment az áram a múltba, akkora jelenség volt!

Éppen most jelentkezett az ejony, hogy csődöt jelent, mert vagy 35 ezer háztartásnak kell vissza fizetnie a villanyszámlát.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Majd veszek egy rövidebbet ha továbbra is ilyen lesz, bár kétlem, lesz elég kakaó a 9600GT-ben
Fluxus kondenzátor? Ugyan, az játékszer!

Minden esetre megdőlt az ejony, jöhet az ÉDÁSZ vissza.

Fenéket, inkább csinálok a kertbe egy atomreaktort. Paksról hozok pár rudat, befűtök velük, és kész is.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Arra ott az asszony.[OFF]Persze nem mindenkinél.

Vég ül is nem rossz ötlet, de fluxuskondenzátor sokkal jobb ötlet.

Nem lenne poén? A jövőből vissza importálod ebbe a századba az elektromos áramot és akkor elmondhatod magadról, hogy teleszel az energia nagyhatalom, olyannyira, hogy a toroid nagyhatalom is hozzád fog járni csak, hogy rólad üzemelhessen.

Még jó hogy szamóca nincsen fenn itt, mert akkor engem most kioffolna innen egy életre és adna egy háromgombócos fagyasztást!
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

De így az asszonynak lenne másra is dolga. Aki tudja mire gondolok, az tudja, aki nem az meg majd megtudja.

A jövős megoldás nem jó.
Tegyük föl, ha a jövőből a jelent megváltoztatom, akkor megváltozik maga a jövő is, tehát jobb lesz a jövő, vagyis nem kell visszaküldeni a jelenbe semmit, mert jobb a jövő.
Ajaj, kezdek belegabalyodni.
szerk.: itt van szamóca

Tévedés, mondjuk 4096 -ból elkezded importálni az áramot, akkor 4096 -ig minden jó lesz, és onnantól kezdve áramszünet, mivel abból századból kiszívtuk -az az Te- az áramot.
Most jön a bravúr! 4096 ha még élsz, elkezded vissza importálni az áramot 2010 előtti időszakokból, így semmit nem fizetsz a fogyasztásokért, és a káposzta sem marad meg!

Ejj, akkor gyorsan reggelek ampervadász2 -re! Szerinted mennyi idő múlva fogja azonnal kiszűrni, hogy az vagyok, az az, az leszek?

Najó váltsunk témát
Sok idő múlva, mert már nincs az oldalon

Tessék!

images.jpg

(#) nagy hoho hozzászólása Aug 5, 2010 /

Ha valaki nem látta volna a mai Tisza-tavi naplementét akkor íme: És még láttam békát, valamint kormoránt ami a csőrével felnyársalja a halat.
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Szép képek.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Egyet kell értsek gr89 - el! Élőben milyen lehetett...

Gyakran az éjjel közepén ezért képes voltam kimenni a Duna partra.
Egyszerűen a csillagos ég, és a mozdulatlan víz látványa lenyűgözően szép látványt produkált, amit leírni nem igen lehet több szóban.
(#) klemo86 hozzászólása Aug 5, 2010 /

Egy kis pörgés így pénzek estére: Link
Szerk.: még jó, hogy csütörtök van
Szerk.2: most nézem, jó béna videó, 5perc csend van a hátulján…
Következő: »»   1296 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem