Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Prokop Dóra a barátod? (az Ő mondása volt. Van az a pénz, amiért korpásodik a hajam.)
Nem. (De tetszik az ötlet.) Őt Nagy Gábornak hívják. A mezére ráírták: Nagy G.
Így lett ő, nagy gé pont. ![]()
Hehe! Mára a G-pont már nem nagy dolog, a K-pont az igazi.
![]() Kíváncsi leszek az W pontot mikor fedezik fel. ![]()
Hát orosz...pont ez az ízlésficam tetszik benne.
Itt már kisütött a nap, újra kék az ég és jó eső szag van.
![]()
Már itt is süt a nap. Jó hűvös van odakinn
![]()
Egy kicsit bekakiltam, pár méterre mellém csapott be a villám... most kicsit remegek :eeknoes:
Úgy olyan 10 méteren belül volt. De lehet hogy csak a Man in Black fiúk villantottak. Furcsa volt mindenesetre! A hangja még a moszkvai hangcuccától is nagyobbat szólt! Talán attól jobban ijedtem meg mint magától a villámtól.
Szerintem a bugyijában volt de gyorsan kiugrott akkor belőle!!
Aláírom, nekem is tetszik.
![]()
Vannak még ilyen egyszerű, de nagyszerű programjaim
![]() ![]() A kép szerintem mindent elárul. Ezt is csatolhatom, ha kell valakinek... :hide:
Ezek az "5 perces" programjaim
![]() Najó, a névnapossal el bíbelődtem 1-2 óráig :hide:
Mert állandóan a bitekkel ... (tudod mit szoktam mondani)
![]()
Igen, de nem írom le, mert nem akarok warnt
![]()
És érzed már hol az olaj a föld alatt?
Mondogassad hogy "mukodj!" ![]()
Itt még nem volt semmi. Kb 5 óra körül pár csepp eső volt, majd ismét kisütött a nap. Most már jön a többi.
sahara: Szabolcs megye, Mátészalka
Nekem ez a fene délutáni szél+eső levitte a parabolaantennámat.Úgyhogy megvolt du. projektem.
Egy bűvész trükkhöz kellene 20 dkg. Elküldöm az árát és a postaköltséget, természetesen előre. Vagy amennyit kérsz. Én nem tudom mibe kerül.
A vegyszer neve: nátrium acetát 3 hidrát ez egy ártalmatlan dolog az ecet és szódabikarbóna kristályosított változata. Ha tudnám az arányokat itthon is meglehetne csinálni.
Nos, a nagy káosz közepette én is a HE-n vagyok újra. Végülis semmi különös nem történt du 4 óra óta (amikor elindultam haza a melóból), csak fél ötkor, a buszon hazafele, a reptér mellett elért minket a vihar harmadik hulláma, immáron orkán erejű viharral. Látótávolság cirka 100 méter. Egyszercsak hatalmas ívkisülés a busztól balra, de nem villám volt, hanem a 20kV-os hálózat. Persze erre mindenki odanézett, s ekkor mégegy, méghatalmasabb lilás-kékes zZz-zZz-bumm. Ez volt a déli városrész betáp. Igen, ez már csak volt. 40-el cammogva, kerülgetve a letőrt ágakat gázolva a vízátfolyásokon, végre hazaértem. Aztán póló le, irány a kármentés. A ház előtt az utcán hömpölyög a víz, a kapun ömlik be. A gyepen 10 centi víz. Begázoltam egy gereblyéért, és irány a ház előtti lefolyó, ami nem volt átfolyó. Egy fél kannányi ág, levél, szemét kikotrása után már el is kezdte nyelni a vizet. Mind ezt szakadó esőben. Ezután irány az egyik pince, menteni amit érdemes. Kb fél óra után el is ált. Persze csak részlegesen, mert még mindíg esik.
Alig elállt, jönnek haza a gyerekek a mamával a busszal. őket még felszálláskor kapta el a vihar kicsit. Nosza mindenki irány be szárítkozni. Ekkorra már a reggel óta lehullott csapadék elérte a 200mm-ert. Igen 20 centi esett. Persze alig pihent az eső 10 percet, újra rákezdett. Egy másfél óra után elállt, de látszott, hogy pár kilóméterre újra jön egy szupercella. Nosza irány a mamával az autóba, viszem haza, amíg lehet. Mire beszálltunk, kiálltam a kapun, már újra itt volt. Most én mentem 40-el. Ugyanaton az útvonalon, ahol nemrég a busszal. A táj siralmas látvány, mármint amit látni lehetett az esőtől. Hatalmas belvizek, szintjük kezdi elérni az út szintjét. A városban 10cm-es vízben gázolnak az autók. Mama kirak, indulás haza. visszafelé haladva már a patakokból, vízelvezető árkokból kilépett a víz, és hömpölyög át az úton. A méllyebben fekvő szervízutakon 20-30cm víz, ami áttört a 111-es út egyik szakaszán. Elakadt autók. Én megfordultam, mert tudtam egy kerülőutat. Arrafelé ömlött a "patak" is, így együtt mentünk az úton, át a vasúti kereszteződésen, ahol őmlött át, le a töltésen. A kerülő úton, a csatornafedeleken buzgott fel a víz, s ahol újra visszamantem a főútra, velem szemben ömlött le a víz. De legalább kikerültem az elöntött útszakaszt. Hazaérvén, gyertyafényes vacsorával fogadtak. No nem azért mert valamiféle ünnep volt, pusztán csak nem volt áram. 8-9 között lehetett már, a gyerekeket letettük aludni. Közben visszajött az áram. Feleségemmel együtt, mentünk volna netezni. Ja persze éppen kapóra jött a rosszidő, az asszony rendet rakott a gyerekszobában, én meg végre kiköltöztettem onnan a modemet, routert. Átkábelezve a házat. No ülnénk le, kapcsolom vissza a cuccoklat, a router sötét marad. ÁÁÁh. Másik adapter... sötét. Egyik adapter szétbarmol (mertugye a kínaiakat csak így lehet), és csodák csodája, egy leválasztó trafón kívül nincs benne semmi. Akkor azért nem tudtam egyenáramban kimenő feszt mérni ![]() ![]() Ugye, semmi különös nem történ du 4 óra óta? ![]() Persze a ház ázik be mindenhol. Csináltam pár képet is, de azokat majd holnap mutatom. Addig két kép Esztergom belvárosából. Talán ez az életem leghosszabb hsz-e?
Köszönöm szépen! Voltam ezen az oldalon de csak a videót néztem meg a lényeg elkerülte a figyelmemet.
Részvétem. Igazi katasztrófa filmbe illő történet. Én ki sem mozdultam egész nap. Jó magasról figyeltem délután, ahogy szegény boltosok a ház mögött bokáig gázolva a pillanatok alatt kialakult patakban, próbálták autóikat megközelíteni. A túl oldalon is kinéztem, ott is 15-20 centi magasan állt a víz. Milyen "jó", ha az ember stabil munkanélküli. Főleg, ha a hatodik emeleten lakik...
![]()
Részvétem Action!
Nem semmi, amit itt leírtál. Persze hogy nem történt semmi 4 óta. ![]() Ráadásul úgy mentem, dolgozni, hogy szandál, rövid gatya, póló, és be vagyok katéterezve az mp3 lejátszómmal. Egy csepp eső sem ért. ![]() Természetesen azért ,mert a sat24 -és az időképet rapidban bámultam, így tudtam következtetni, és bejött! Reggel, a 4.26 -os busszal mentem dolgozni, ami 5.35 kor rakott le, majd munka után 13.50 től átöltözés, buszra várás, ami 14.30 -kor ment, majd 15.30 -kor leszálltam, majd amikor hazaértem azután 15 perccel elkezdett szakadni az eső. Nem tudom, hogy sikerült, de az összes cellát elkerültem, még a jelentékteleneket is. Komáromnál amikor dolgoztam, hatalmas vihar volt. Az egyik villám hatalmast szólt, amikor belevágott a Szlovákiai oldalon lévő Gyárkéménybe. Tiszta óriásvaku volt az egész és a kémény mint egy kisülőcső csak úgy világított. (Úgy mesélte a muterom.)
A multkor szó eset a PC-s játékokról...
Ha a játéknak is ilyen grafikája lesz, akkor ez igen csak durva lesz Gran Turismo 5 Trailer - E3 2010 De ez se semmi http://www.youtube.com/watch?v=5imMoYoSwXcNeed for Speed Hot Pursuit E3 2010 Debut Trailer [HD] [/url] Játékmániában se lesz hiány a tizenévesek körében 2011-ben. ![]()
Nem pite, amiket leírtál. Elég keményen lesúlytott arra a térségre a vihar ezek szerint. S mindez egy délután alatt szinte...
![]()
Feltettem a "Ki mit gyűjt?"-be az Erel-t!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |