Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szép project.
Most jöhet a játszadozás, ha eddig nem az volt ![]()
Szép lett, grat hozzá!
A távirányítódról raknál fel képet + magáról a "lezajló" kommunikációról írnál pár sort? ![]()
Sziasztok!
Nemrég lettem lettem kész ezzel a kis 700mA-res áramgenerátorral power ledhez. Asztali lámpa lesz belőle ami hamarosan kész.
Köszi! A fényképek tudom nem a legjobbak de furcsa módon pont az összeszerelésnél adta meg magát az égő az asztali lámpában, így csak a power led fényerejére hagyatkozhattam.
![]()
Szép
![]() ![]()
Magát a kommunikációt innen vettem át; az első byte a sebesség (és az irány), a második a szervo állása, a harmadikat nem használom, lehetne rá akármilyen funkciót tenni. Mellékeltem a használt (bőven fejleszthető) kódot.
A távirányító most 2 poti egy próbapanelen egy szebb jövő elé néző pic18f4550 társaságában.
Szép munka, köszönjük, hogy közreadtad a kódot! :kalap:
Igényes munka, meg kell hagyni. Külön tetszik az álló tekercs.
Csak így tovább!
http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html Itt egy új óra típus látható ill. kettő csak rá kell klikkelni. Ez építse meg valaki.
Szerencsétlen másodperces dolgozók az igazi rabszolgák. Az óra dolgozók meg afféle herék...
![]()
Micsoda? Mert, hogy nem címezted senkinek sem...
![]()
Hellosztok!
Én építettem nemrég egy lég elszívót nagyon hasznos forrasztásnál a nemkívánatos gőzt és egyéb gázokat elszívja ![]()
Ötletes
![]()
Hát igen én is így vagyok vele ez is 12 voltos!
![]()
Jól néz ki! Én még sosem használtam elszívót.. Mert minek
![]() ![]()
Ne haragudj a kérdésért de elárulnád hogy az elszívott nem kívánatos gázt, gőzt mivel semlegesíted? Mert ha csak kifúvatod ugyanott vagy mint ha el sem szívatnád!
Új törvényeknek köszönhetően már 1% ólom sincs az újabb forrasztóanyagokban.
Ha a szobájából kifújja a szabad térbe már fényévekkel előbbre van, mintha el sem szívná :yes:
Hello mindenki !
Tanulási teendőim végeztével, volt időm forrasztgatni. Összeraktam a nyáklevilágítóm időzítő kapcsolását. Nincs benne semmi extra: 555-s időzítő, relével kapcsolja a kimenetet. Próba nyákra raktam össze, volt itthon gondoltam elhasználom. De többet sem forrasztok ilyen nyákra ![]() ![]() ![]() Üdv.
Nincs ezzel semmi gond. Ugye mennyi mindenre jó lehet a levágott alkatrész láb? Köbzoli mester még cikket is akar róla írni...!
![]()
Na igen
![]() ![]()
Jó lett és látom hogy unatkoztál mert fefurogattad a felesleges forszemeket.
Üdvözlök mindenkit!
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |