Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy... Aki olyan keveset legalább ért angolul, mint én, a szöveget is értékelni tudja.
Néhány napja az új csónakommal voltam elfoglalva.Már alakul.
A hossza 6 méter és 1,38 m széles. Egy spéci ipari festékkel van lefestve kétszer ill. holnap leszünk készen a festéssel.
Szép nagy, lapos, tepsinek is elmegy!
Gyanítottam, azért is írtam.
Miért van az, hogy játszok az UT3-al és amikor az egér görgőjével fegyvert váltok akkor a váltással együtt 'elrántja' a képet, minthogyha a görgő tekerésével egy időben nagyon gyorsan elrántottam volna az egeret hogy másfelé nézzek.
Érdekes, hogy ha a tapipaddal váltok fegyvert (multitouch-os a tapipad és lehet vele scrollozni, mintha egérgörgőt tekernék) akkor nincs ilyen hiba. Kipróbáltam másik egérrel, azzal nem csinálja. Icon7 S300 egerem van.
Nem lehet szűretlen táp? De neked ne magyarázzam.
Egy hasonló ázik az udvarunkban. Két éve nem látott esővízen kívül mást. Semmi gond nincs vele, még az utánfutóra nem kell emelni.
Szűretlen táp? Hol? Az egérben?
Hát nem tudom, érdekes megközelítés... ilyesmi nekem eszembe sem jutott. De szerintem ez inkább szoftveres dolog lehet, mert ha az egérnek lenne valami hardveres betegsége, akkor a játékon kívül mindenhol, pl a windows-ban is el kellene ugrania a kurzornak görgetéskor.
Hoho, az igaz hogy a tavon kétféle vízállás van, úgy mint téli és nyári és a kettő között jelentős szintbeli különbség van? És ha igen miért?
Ha a Tisza-tóra gondolsz, akkor cca.2m. a különbség(Tiszafürednél), hogy a gyors tavaszi áradásnak legyen helye.
Nincs ekkora kacsa meg a kemencémbe sem férne bele.
Érdekes látásmód. Nem lehet hogy ez egy nagyméretű maratókád?
Valóban van nyári és téli vízszint. A tavon kb 1,2 m a különbség. Az oka kettős: egyiket gkari megválaszolta a másik ok,hogy ha lenne egy nagyon kemény tél 20-30 cm-es jéggel erre jönne egy téli árvíz az megemelné a jeget és az tarolna mindent. A Tisza-tó nagyon vadregényes. Sok sziget található a tavon nádasokkal, gyékényesekkel,fás ligetes területekkel. Egy jeges áradás letarolná az egészet még a kiskörei erőműre is veszélyes lehetne.A leengedett víz miatt magas partok vannak és a jég megreked nem tud zajlani.
Most már akár maratni is lehelne benne mert a festék savnak, lúgnak, víznek ellenáll.
Ez volt a 2200. hozzászólásom. Hol vagyok még Köbzolitól.
Igen, de köbzoli sokat beszél feleslegesen. :hide:
Ja persze ő modi.
Milyen igazad van! A sok nagy kacsa eszembe sem jutott. Talán azért mert még két hét van a nyugdíjig.
ENTER szív
SPACE sűrít DEL kipufog Sok a sokat fölösleges beszélő rossz helyen irkáló ember. Így ő is tud lélegezni.
De milyet? Derékszögűt? Általánosat? Hegyesszögűt?
Akinek már csak egy kép jut...
Na ez jó nekem semmi revans nem jutott eszembe.
Az biztos, hogy nem a kőkorszakban készült.
Hát akkor nem te készítetted, mert akkor tuti nem így öltöznek a lányok.
Nem. Azt hiszem nem. Csak nem jutott semmi frappáns válasz eszembe. Hiába kerestem lejjebb képeket csak bikinis modellekre bukkantam .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |